Šta je novo?

LG G2

Samo da javim update vezano za zutu fleku na ekranu. Odnesen u servis, receno mi je da ce staviti novi display Te da nece biti nikakve razlike. Je li to bas tako? Jer ja sam nekako u uvjerenju da kad se telefon popravlja i otvara da to vise nije to..
Update: Danas otišao po telefon, stavljen novi ekran i cijela prednja maska, ALI... Kad se ekran stisne sa strane točno se osjeti da ne sjeda dobro. Ne znam kako točno da opišem, onako kad ga stisneš osjeti se da ima ''lufta''... I još k tome kad stisneš ekran ostavlja one crne flekove i crte (ko da kalkulator stisneš :D).
Ne znam, znam da je prije servisa imao skroz čvrst ekran i da nema šanse di god da ga pritisneš da se pomakne..
Ostavio ga u servisu.

Crni Zvone ti propati sa tim telefonom :D
A ****mu kaj da radim. Ma telefon je uvjerljivo najbolji koji sam dosad imao, i ne bih ga mjenjao za niti jedan flagship izašao nakon njega, definitvno.
To je očito peh da tako naletiš ***...
Kaže mi lik u servisu da još nije imao takav kvar, a pun internet istih kvarova.

Ja ne razumijem kako može biti original ekran + prednja maska i da onda ima lufta, i to osjetno.
A na ovom telefonu mi se baš sviđa što mu je prednje staklo tako čvrsto i dobro uklopljeno u kućište...

Lepo..po sastavljanju telefona polomili su moožda koju žabicu i sad tu ne prianja za drugi deo telefona.Ako je original nema šanse da se pomera osim fizičkog kvara.

Lepo..po sastavljanju telefona polomili su moožda koju žabicu i sad tu ne prianja za drugi deo telefona.Ako je original nema šanse da se pomera osim fizičkog kvara.
Pa točno je takav osjećaj, kao da strgaš komadić plastike koja je na poklopcu, i onda onako ima lufta...

Probaj da ga vratiš ali ne znam koliko ćeš uspeti da ostvariš reklamaciju pošto serviseri nisu baš najpoštenija sorta poslovnih ljudi ;)
Biće verovatno nešto tipa vi ste uzeli telefon...nije bilo primedbi a ovo je fizičko oštećenje...to ste vi uradili :D

Pametno :) samo im onda ukaži na nedostatak i neka provere ispred tebe...

Jel još neko ima osetno lošiju bateriju od prelaska na cloudy 1.1 i dorimanx? Jedva izvlačim 3h SoT, dok sam ranije izvlačio 4-5h

meni nije baš osetno ali je lošija, a probao sam i clodi. i dori. kernel

Danas necu izvući ni 2.5h što sam izvlačio na N4. Kad sam uzeo g2 izlazio sam na 7h SoT, a nije kao da ga Sad koristim više heavy nego tad, oduvek sam heavy user.

Jel postoji neki fix za kameru na mahdi?Očigledno je da nije na nivou Cloudy kamere?

Nema fixa. Instaliraj "Google camera", dobra je maltene kao stock g2 ako ne i za nijasnu bolja :).

Jel još neko ima osetno lošiju bateriju od prelaska na cloudy 1.1 i dorimanx? Jedva izvlačim 3h SoT, dok sam ranije izvlačio 4-5h

Baterija je odlicna kao i uvek. Proveri sta ti vuce bateriju. Vidi da li si iskljucio GPS i location reporting.

Poslednja izmena:
Meni na 1.1 baterija sasvim solidna, cloudy kernel, po 6h sot na po 30h punjenja ugl. :)

Na cloudy1.2 sa njegovim kernelom baterija ubija koliko drzi.Ali ne mogu nikako da istestiram od 100% pa do 10% a da mi klinac ne lapi telefon i urnise ga sa igricama.

Meni je jako losa baterija bila na cg3 1.1 + dori, 2g, brajtnes ispod 50 i jedva 4 sata sota ..
Posle kdz-a i cloudy 1.2 sa stock kernelom, sve sljaka kako treba :)

Poslednja izmena:
Imas bilderu fabricku za call block

Udji u pozive,pa podesavanja,i tu nadji opciju da odbijas pozive od razlicitih ili nepoznatih, sakrivenih brojeva ;-)

Imam problem da neće telefon da mi se prebaci na 3g posle wifi-a, odnosno posle izlaska iz stana, sećam se da su neki isto pisali da im se to dešava, je l postoji rešenje?

Probao sam restart dva puta, i nije uspelo, 6h napolju sam bio bez neta.

Imam problem da neće telefon da mi se prebaci na 3g posle wifi-a, odnosno posle izlaska iz stana, sećam se da su neki isto pisali da im se to dešava, je l postoji rešenje?

Probao sam restart dva puta, i nije uspelo, 6h napolju sam bio bez neta.
Najbolje da uradis update jer je updateom reseno. Ili ako neces idi rezim aviona pa vrati na normalno i upalice.

Pitanje...Factory reset vraća na def sistem i ako je rutovan?Pošto mi nešto zeki pri resetovanju...

a90rp.jpg

Nazad
Vrh Dno