kostaivanja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 170
Da,proradilo je.Jel uvek mora da bude isključeno?Probaj da iskljucis usb debuging ako je uljucena
Da,proradilo je.Jel uvek mora da bude isključeno?Probaj da iskljucis usb debuging ako je uljucena
Update: Danas otišao po telefon, stavljen novi ekran i cijela prednja maska, ALI... Kad se ekran stisne sa strane točno se osjeti da ne sjeda dobro. Ne znam kako točno da opišem, onako kad ga stisneš osjeti se da ima ''lufta''... I još k tome kad stisneš ekran ostavlja one crne flekove i crte (ko da kalkulator stisnešSamo da javim update vezano za zutu fleku na ekranu. Odnesen u servis, receno mi je da ce staviti novi display Te da nece biti nikakve razlike. Je li to bas tako? Jer ja sam nekako u uvjerenju da kad se telefon popravlja i otvara da to vise nije to..
A ****mu kaj da radim. Ma telefon je uvjerljivo najbolji koji sam dosad imao, i ne bih ga mjenjao za niti jedan flagship izašao nakon njega, definitvno.Crni Zvone ti propati sa tim telefonom![]()
Ja ne razumijem kako može biti original ekran + prednja maska i da onda ima lufta, i to osjetno.Reklo bi se da nemaš sreće ni sa telefonom ni sa servisom ***
Ja ne razumijem kako može biti original ekran + prednja maska i da onda ima lufta, i to osjetno.
A na ovom telefonu mi se baš sviđa što mu je prednje staklo tako čvrsto i dobro uklopljeno u kućište...
Pa točno je takav osjećaj, kao da strgaš komadić plastike koja je na poklopcu, i onda onako ima lufta...Lepo..po sastavljanju telefona polomili su moožda koju žabicu i sad tu ne prianja za drugi deo telefona.Ako je original nema šanse da se pomera osim fizičkog kvara.
Jel postoji neki fix za kameru na mahdi?Očigledno je da nije na nivou Cloudy kamere?
Jel još neko ima osetno lošiju bateriju od prelaska na cloudy 1.1 i dorimanx? Jedva izvlačim 3h SoT, dok sam ranije izvlačio 4-5h
Meni na 1.1 baterija sasvim solidna, cloudy kernel, po 6h sot na po 30h punjenja ugl.![]()
Imas bilderu fabricku za call block
Najbolje da uradis update jer je updateom reseno. Ili ako neces idi rezim aviona pa vrati na normalno i upalice.Imam problem da neće telefon da mi se prebaci na 3g posle wifi-a, odnosno posle izlaska iz stana, sećam se da su neki isto pisali da im se to dešava, je l postoji rešenje?
Probao sam restart dva puta, i nije uspelo, 6h napolju sam bio bez neta.
Aaaaaaaa ODLICNO;-) ;-)
Profesionalna deformacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari