Šta je novo?

LG G2

Prilozi

• Screenshot_2014-07-09-16-52-43.png
    Screenshot_2014-07-09-16-52-43.png
    149.7 KB · Pregleda: 171
Ma jok, to samo znači da treba da upalis opciju koja dozvoljava instalaciju aplikacija koje ne dolaze sa Play prodavnice.

I ažuriraj sistem na KitKat :p

Mene isto zanima kako se nameštaju druge teme na cloudy 1.1 ako neko zna, da ne jurim na xda
http://pan.baidu.com/s/1kT82xBh

Klikni ispod narandzastog dugmeta
na link,imaš 3 teme za g3,skini raspakuj i trebalo bi da rade.One su sad na cloudy 1.2
yny8a4y9.jpg

Edit:Ne mogu da se instaliraju,verovatno ih je cloudy prepravljao.:(

Poslednja izmena:
Imam problem sa Quick Remote fabričkom aplikacijom.
Bez problema uči komande za drugih daljinskih, ali iste ne emituje.
Komande sa predefinisanih daljinskih emituje bez problema.
Da li neko zna u cemu je problem?

Imam problem sa Quick Remote fabričkom aplikacijom.
Bez problema uči komande za drugih daljinskih, ali iste ne emituje.
Komande sa predefinisanih daljinskih emituje bez problema.
Da li neko zna u cemu je problem?
Nije lepo naučio. Nekad moraš 2/3 puta da ga učiš da bi upamtio, a nekad odmah upamti kako treba.

Danas ceo dan sam ga drndao, maksimalno isforsirao, jedno 8h najaktivnije minimum, 3g, wifi, net, pozivi, sve, i evo posle 10h (od kojih je bar 8 bio meni u rukama) je baterija na 5%. Fantastičan rezultat.

Sinoć posle utakmice skinuo sa punjaca
y2ehejam.jpg

5ynusehu.jpg

Još 50% ostalo,ne mogu da verujem.
Nikad nisam prebacio 6 sati ekrana na nekom romu.

Citam na drugom forumu da su korisnici ovog telefona u tajnom meniju iskljucivali neku opciju lg lmt. Navodno ta opcija od lg-a prikuplja sve informacije koje korisnik radi na telefonu,i sve belezi. Iskljucivanjem te opcije oslobadja se skoro 150mb ram memorije,i navodno telefon mnogo fluidnije i jos brze radi. Da li je neko jos cuo za to,ili jos bolje ako je neko to vec isprobao?

Stvarno mi nije jasno kako izvlacite tako dobre rezultate baterije.
Meni je maksimum 4.5h ekrana uz 2g mrezu, sync off, ekran uglavnom na nizem nivou osvetljenosti, wifi ukljuicujem po potrebi, bez igrica i filmova.

Sta mislite, ima li ovo kakve veze sa original baterijom: http://www.ebay.com/itm/Genuine-LG-..._Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3a91d67bcd

Nisam ni ja daleko od ovog. Samo mi je uključen sync i jače osvetljenje, ali sa 3g ne mogu ni 4h sot. Al mi na poslu ode za 3h 40% baterije sa 3g. To dovoljno govori o sjajnoj vip mreži u sred beograda, u zgradi.

Pozdrav ljudi,

hvala svima na pomoći ,uspeo sam preko lg flash tool-a da povratim telefon i sad mi je stock kitkat ...
jedino me nervira vodafone početni ekran, al ajd, važno da šljaka :D ...

Jao pisali smo na 100 stranica jedno 200 puta :D
Pa gde nađe taj vodafone stock rom, to je baš baš bajato... ?

Ajd još jednom ...
Prvo nađi IMEI tvog telefona (ili u telefonu ili na kutiji - 15 brojeva) i otkucaj ga posle znaka jednakosti u ovom linku - http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=***************

Tu ćeš naći kitkat baš za tvoj telefon - npr meni piše <sw_version>D80220C_00</sw_version> i to je zadnja verzija KitKata...
Tebi ako piše npr 20C, 20D, 20E, 20F skini i to flešuj ...

Ako piše npr 20A ili 20B nemoj da skidaš odatle već skini sa ovog linka dole (vidi koju verziju telefona imaš)

20D za telefone sa 16GB - OPEN EUROPE - http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW873695432109876543213/D80220D_00.kdz
20D za telefone sa 32GB - OPEN EUROPE - http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW882695432109876543213/D80220D_00.kdz

20D i 20C verzije su najbolje, jer su popravljene neke stvari + su ubačene neke korisne opcije - npr knockcode ...

Poslednja izmena:
20F sta je s tom verzijom? Sta je sa njom ispravljeno zna li neko?

Ta 20F sa vipa je u najboljem slučaju ista kao i 20C :)
Najsigurnije je skinuti 20D i tu je sve sređeno i ubačeno ...

htedoh jedno pitanjce za sve...

imam stock 4.2.2 i hteo bih probam ovaj G3 ili Cloudypro 2.2

Moze samo po stavkama procedura...ja cu iscitati detalje...( ako se ne varam - update kit kat, root, recovery pa onda rom?)

a sta sa baseband i kernelom? kada se oni fleshuju...

dakle samo mi dajte po brojevima proceduru...ja cu iscitati postupak da ne ponavljate (sigurno je vec pisano)...

Moze samo po stavkama procedura...ja cu iscitati detalje...( ako se ne varam - update kit kat, root, recovery pa onda rom?)

dakle samo mi dajte po brojevima proceduru...ja cu iscitati postupak da ne ponavljate (sigurno je vec pisano)...
1. Update na kk preko lg pc suite
2. Root preko iroot
3.autorec
4. Backup
5. Wipe/install Rom

Edit: Baseband dobijes samim update-om na kk, kernel imas sirok izbor :) dorimanx, bruce, ili ostani na cloudy kad instaliras Rom

Poslednja izmena:

Pogledaj prvu stranu

ok...sve mi jasno osim kernela...koji preporucujete...hvalite ovaj dorinmax vidim...bitno mi da ne izgubim knock knock...tj otkljucavanje i zakljucavanje kuckanjem...

Mislis na knock on, to neces izgubiti. Verovatno imas d802 verziju tako da neces izgubiti ni knock code..

tako je...802...madjar...jos samo dajte koji kernel...pa da sutra krenem u akciju...

Ostani na cloudy kad flesnes cg3 pa ako ti se ne svidi stavi sta god hoces

Zašto na Mahdi kada se povežem sa kompom,jedino otvara sa internal DCIM i Pictures i to sa opcijom PTP u fonu?Ne vidim ostali sadržaj.

Ptp je za prebacivanje slika i zato ti se samo slike prikazuju a tebi treba MTP.

Poslednja izmena:
Vrh Dno