Šta je novo?

LG G2

Meni se desiko to par puta kada sam za zakljucavanje telefona stavio da samo prstom prevucem. Od kako sam stavio knock code,tih problema nisam imao

knock code mi je i stavljen...kada se primi poruka ekran se pali sam..i onda samo moze da se otkljuca prevlacenjem....ae ljudi molim vas pomozite :/ znaci ne znma sta da radim...da li postoji neki nacin

Instalirao sam Mahdi,ali sam se odmah vratio na G3.Nisam mogao da uvezem kontakte sa internal kartice.Nisam ih imao izvezene na sim karticu,možda bi to pomoglo?Dupli klik nije radio na glavnom ekranu,dok je radio sa skrin ekrana?Ne znam i da li radi automatsko povezivanje na poziv kada te zovu,nisam stigao da proverim. Kad nisam mogao kontakte da uvezem(pokazivao UI grešku),odmah sam se recoveri vratio.

Instalirao sam Mahdi,ali sam se odmah vratio na G3.Nisam mogao da uvezem kontakte sa internal kartice.Nisam ih imao izvezene na sim karticu,možda bi to pomoglo?Dupli klik nije radio na glavnom ekranu,dok je radio sa skrin ekrana?Ne znam i da li radi automatsko povezivanje na poziv kada te zovu,nisam stigao da proverim. Kad nisam mogao kontakte da uvezem(pokazivao UI grešku),odmah sam se recoveri vratio.
Kontakte cuvaj na google. Zasto postoji sinhronizacija inace? Double tap moras da namestis sam, postoji vise nacina. Autmoatsko javljanje ne radi, nije ubacena ta opcija. To je klot android tako da sve sto zelis dodatno moras sam da namestis .

Poslednja izmena:
Ubacio sam xdabbeb 3.2 fix. Kada snimam u slow motion,fabricki player mi pusta najmanje na 0.5. Postoji li koja aplikacija na marketu koja pusta 0.2 kao sto bi trebalo da bude?

Hvala andrija,radi :) reci mi sada kako taj 'usporeni' sninak da dzidnem na you tube?

Stigao mi je telefon, za sada sam zadovoljan, samo evo posle sat i po vremena korišćenja malo je topliji, baterija je na 38 stepeni, da li je i inače tako svima? Inače moguće da sam ga isforsirao jer sam mu stavio 15ak aplikacija da skida :D

Zna li neko koji je aktuelni vip rom, da nosim telefon u servis za ovu zutu fleku?

Kontakte cuvaj na google. Zasto postoji sinhronizacija inace? Double tap moras da namestis sam, postoji vise nacina. Autmoatsko javljanje ne radi, nije ubacena ta opcija. To je klot android tako da sve sto zelis dodatno moras sam da namestis .
Kako se sinhronizuju kontakti na google(ili to sam fon obavi kada upišeš svoj nalog,inače mi sinhronizacija uključena).I kako se vraćaju sa google.Dupli klik znam da može da se odradi preko Nova lančer.A za pozive i nije to mnogo bitno.

Kako se sinhronizuju kontakti na google(ili to sam fon obavi kada upišeš svoj nalog,inače mi sinhronizacija uključena).I kako se vraćaju sa google.Dupli klik znam da može da se odradi preko Nova lančer.A za pozive i nije to mnogo bitno.
Proveri u accounts and sync da li je štiklirano contacts. A u podešavanjima kontakta podesiš filtriranje, tj koje kontakte želiš da ti prikazuje (sa SIM kartice, iz telefona sa gugla).

Stigao mi je telefon, za sada sam zadovoljan, samo evo posle sat i po vremena korišćenja malo je topliji, baterija je na 38 stepeni, da li je i inače tako svima? Inače moguće da sam ga isforsirao jer sam mu stavio 15ak aplikacija da skida :D
Skini program cpu temp plus pa pogledaj stvarnu temperaturu ;-)
Ta od baterije nije relevantna

Proveri u accounts and sync da li je štiklirano contacts. A u podešavanjima kontakta podesiš filtriranje, tj koje kontakte želiš da ti prikazuje (sa SIM kartice, iz telefona sa gugla).
Štiklirani su mi kontakti i piše da je recimo jutros synced,ali kad sam instalirao Mahdi,u kontaktima je bilo samo par adresa.Inače mi je stalno na auto.sync E-mail,Google i Skype?Jedino nisam našao gde se to podešava filtriranje u kontaktima?

Idi tu i vidi šta stvarno imaš sinhronizovano - https://www.google.com/contacts/
Možeš i preko kompa sve to da središ jer je lakše (imena, prezimena, ostali podaci, +381 ...) i posle samo sinhronizuješ na telefon ;)
Da,odradio sam kompom i uvezo sve kontakte.Nije mi jasno,imao sam samo neke uvezene iz 2013. kad sam koristio neki stari Samsung?Zašto onda fon ne šalje moju listu kontakta,kad je štiklirano auto-sync i u samom nalogu google je štiklirano kontakti?

Da li jos neko ima problem na Cloudy 1.2 kada za "Mobile Network" izabere "GSM/WCDMA/LTE" da nakon izlaska iz settingsa sam telefon vrati na "GSM/WCDMA" bez LTE?
Izvinjavam se ako je bilo.

Biti ili ne biti...

Pozdrav ljudi,

dugo već pratim temu ali nisam imao vremena da root-ujem ili bilo sta drugo do sad i evo sad sam se našao pametan da umoran to radim...

naime rutovao sam po uputstvu sa prve strane treda, i to je prošlo ok. Nisam radio custom recovery jer sam video da za xdabbeb camera mod i ne treba a samo sam njega hteo da instaliram posle ruta.
E sad, napravio sam za*eb, skinuo sam xdabbeb aplikaciju 3.2.0 za kit kat, a na 4.2.2 jelly bean-u sam...

Instalirao lepo, napavio bekap kamere, kliknuo install, instalacija prošla i izašlo mi da treba da reboot-ujem, i pre nego sto sam stigao bilo šta da uradim ugasio se sam. Naravno, pretpostavljate da je sad u bootloop-u jelte, čim pišem ovde...

Moje pitanje je da li postoji način ( i koji je), da to preko kompa, ili bilo kako drugačije sredim?

Znači, nema custom recovery, izlazi mi samo hard reset kada držim kombinaciju power+vol down.
I još da napomenem da download mode radi.

Ima li mom lepotanu spasa ili je jos jedna cigla na polici :) ...

Ovo sto je Mario_NS postavio je legitimno, po toj proceduri radi i 100 % sve ok.

Hvala,

probaću čim stignem kući, i javljam dal je živ :)

samo pitanje, da li ima veze što je telefon sa VIP-a pa otključan, ili nema? Znam da je možda glupo pitanje, al sad nisam siguran ni u šta.

pozdrav...

Poslednja izmena:
Da li mogu da ubacim neke nove teme pored početnih Basic i Marshmallow i kako?

Inače me ne zanima root i cimanje oko tih stvari :)

Mene isto zanima kako se nameštaju druge teme na cloudy 1.1 ako neko zna, da ne jurim na xda

Nazad
Vrh Dno