Šta je novo?

LG G2

Koristi isti fix ali očigledno ima neku caku da slike budu još bolje.

Slika je i prije xdabbebovog fixa bila odlicna ;), taj rom VEC odavno ima protane librarije. Xdabbeb je jos vise samo unaprijedio sam apk(pored libova i modanih libova) . Ja sam za najbolju kvalitetu koristio CP 2 - 2.0 + xdabbebov modani LGCameraApp.apk, to je to

Padalo mi je na pamet da je do roma. CloudyPro i OptimusRS imaju najbolje fotke a koriste isti rom. Mada je CloudyFlex popravio fotke. Skoro sam upoređivao sa CPII i mala je prednost za CP.

Koliko sam pohvatao bruce rom ima najbolju bateriju sto mi je i dalje prioritet, ali takodje i kamera je bitna.

Jel beše rootovanje preko iroot25 briše sve sa telefona pa mora ponovna instalacija aplikacija i podešavanje telefona?

OK tnx, zaboravio sam kako beše kad sam radio root na HD2, pa mi sad sve nešto u magli jel jeste ili nije... Beše TWRP nakon roota briše mada mi on valjda nije toliko ni bitan ...

Za twrp imas autorec aplikaciju,uz 3 poteza palca ga instaliras :-D

Al si brz...;) Znači ako ne stavljam novi ROM ništa ne briše - super. To onda mogu i odmah da odradim a novi ROM tamo negde na odmoru kad budem imao više vremena.

Gdje si nasao hd2 da usporedjujes :) (evo ga pokraj lapa)

Skini pravi AutoRec _ d802, vidim da su neki skinuli pogresnu pa brickaju. U sljedecoj verziji dodam autodetekciju(+ autodetekciju panela)

Pa jel taj pravi autorec ovaj koji pominješ ovaj čiji link je postavio ixon ili ima još neki?

To je taj autorec, samo pazi da ne skines za pogresan model telefona.
Da li je nekom stigao 20d update na telefone sa EUR oznakom?

Moj je uzet u Vip-u nema jos OTA a ni preko Lg Suite-a update na 20d

Ti posto imas knock code,ostaces za sada jos na njoj. Mi koji imamo stariju 20b verziju cekamo 20d i knock code. Bilo je vec price o tome ovde

ako hocu da probam neki drugi rom, posle bruca koji je princip, moram li prvo da se vratim na stock, ili samo flesnem zip fajl iz TWRP-a. Preporuka za rom sa najboljom baterijom+kamerom (samo za slikanje)?

Poslednja izmena:
Samo wipe cache, dalvik cache, system, sve osim internal(i one desne opcije DATA gdje moras YES potvridit - znaci internal i taj data ne diras)

U svakom slučaju prvo napravi backup u TWRP pa onda flešni. A što se tiče roma, cloudypro 2.2 + dorimanx kernel. Kod mene baterija traje oko 48h i 4.5 sati SOT.

Nazad
Vrh Dno