Šta je novo?

LG G2

Trenutno ne vidim opciju za tako nesto. Pre je bilo

Ne preterujem. Juce za ceo dan sam imao 4h sot sa mozda i manjim koriscenjem. Danas imam isto toliko na 50% baterije. Sta se desilo ne znam al da je razlika ogromna jeste.

Pa ako koristiš extreme mod kao što već napomenuh,onda ti tu leži odgovor a ako koristis default mod,ili neki kernel sa default postavkama,onda samo ti znaš šta si radio,jer smo svi na ovom forumu predpostavljam koristili stock romove sa stock kernelom i nidje veze da se moze napraviti dupla razlika jer i sam pricam iz svoga primjera,jedino ako je neka bagasta verzija roma i kernela na sta ja jos iskreno naletio nisam da se tolika razlika desi.

kliknem i ponudi mi lokacije iz istorije i sl...hocu start sa pozicije ciju adresu ne znam...ne znaci mi da kucam adresu i sl...

Ja takve stvari odradjujem na igo,sve u detalje kreiram rutu..a na google map,iskreno ne znam,ja bih se sad kladio da je to moglo ranije da se radi isto kreiranje od tacke A do tacke B al sam to radio na kompu,prije 3-4 god cini mi se,ne sjecam se da sam uopste pokusavao tako nesto na telefonu.

Poslednja izmena:
kliknem i ponudi mi lokacije iz istorije i sl...hocu start sa pozicije ciju adresu ne znam...ne znaci mi da kucam adresu i sl...

Može sad sam probao. Prvo sam otkucao gde hoću da odem, zatim izaberes start location, imaš gore da kucaš drugu lokaciju a ne da traži tvoju trenutnu. Vidiš ja krećem iz bg, a nisam tamo :)
va8umevy.jpg

Iman li smisla na Brusov rom staviti Dorimanxov kernel? Vidim da je Brus poprilično pu optimizovao svoj kernel, pa čisto pitam, čini mi se da je neko rekao da je poprilično smooth i sve radi ok. Baj d vej, odradio sam kdz i flesnuo cp 2.1 da mu dam još jednu šansu, pošto prema mojoj bateriji nije baš bio darežljiv. I opet mogu da kažem da kod mene, 2.0 i dalje prednjači s baterijom. Nemam pojma zašto tako, nit igram igrice, ništa specijalno ne masakriram po telefonu. Sad mi je treće punjenje pa cu da vidim. Trenutne statistike..
uploadfromtaptalk1400183596324.jpguploadfromtaptalk1400183630975.jpguploadfromtaptalk1400183650100.jpg

Može sad sam probao. Prvo sam otkucao gde hoću da odem, zatim izaberes start location, imaš gore da kucaš drugu lokaciju a ne da traži tvoju trenutnu. Vidiš ja krećem iz bg, a nisam tamo :)
va8umevy.jpg

Da,ali prije si mogao da kreiras rutu,zaobilaznice a sada ne,sem ako ima neki nacin a da ga ja jos nisam provalio,,

razumem ja to...ali ja necu da KUCAM tu u prvo polje jer i ne znam tacnu adresu....vec je pre bilo click on map to select start point...

razumem ja to...ali ja necu da KUCAM tu u prvo polje jer i ne znam tacnu adresu....vec je pre bilo click on map to select start point...

Može i to. Otkucaj Serbia recimo, kad ti otvori samo zadrži malo duže gde god hoćeš na mapi i on će tu postaviti onaj roze marker.

Sa ovim kernelom rade 2 jezgra procesora od 4 tako da nije preterao kada je rekao duplo ;)
Ima tu još brdo podešavanja ...
U svakom slučaju baterija na G2 telefonu objašnjava i da smo kao neki drugi sa ostalih tema, mogli bismo da ih smaramo sa ovim slikama :D

Kako dva jezgra? Uhd video snimanje radi perfektno ni da stucne. Ako rade samo dva koji ce mu ova ostala dva :)

al taj marker je za CILJ...meni treba za START....aj pribaj leba ti...znaci ukucas cilj koji oces pa onda klik na start i tu ti pise my lication...probam kzcam serbia i izadje mi sta god...izaberem nesto od po udjenog i izbacuje rutu...posle nema promene....

Kako dva jezgra? Uhd video snimanje radi perfektno ni da stucne. Ako rade samo dva koji ce mu ova ostala dva :)

Sve funkcije rade i sa samo jednim jezgrom kao i snimanje i puštanje 4k, jer to ne radi procesor :). Skrolovanje i otvaranje aplikacija je znatno sporije, čak i igrice rade besprekorno.

al taj marker je za CILJ...meni treba za START....aj pribaj leba ti...znaci ukucas cilj koji oces pa onda klik na start i tu ti pise my lication...probam kzcam serbia i izadje mi sta god...izaberem nesto od po udjenog i izbacuje rutu...posle nema promene....

Samo se vrati korak nazad i zameni im mesta :) na strelicama sa desne strane.

Poslednja izmena:
Sve funkcije rade i sa samo jednim jezgrom kao i snimanje i puštanje 4k, jer to ne radi procesor :). Skrolovanje i otvaranje aplikacija je znatno sporije, čak i igrice rade besprekorno.

Pa dobro radi gpu al bez obzira treba i za njega struje. Nek onda lepo stave jedno jezgro i dobar gpu i milina. Ja svarno ne osetim razliku u realnom radu il mozda tripujem. Videcu da skinem neku igricu da probam kako sljaka

Nemoj da se uzdaš previše u to, ponekad omaši put i do 50km. Još uvek nije ispeglano kako treba, bar kad je naša zemlja u pitanju

hehe...ovo nije losa fora sa rotacijom....samo ipak nije to to kao na maps 6...kad mozes i start i cilj izaberes samo klikom....ovo je ptrebna opcija kad si negde na offroad putu...gde nemas ni za start ni cilj adresu vec ucrtan put bb....

Pa dobro radi gpu al bez obzira treba i za njega struje. Nek onda lepo stave jedno jezgro i dobar gpu i milina. Ja svarno ne osetim razliku u realnom radu il mozda tripujem. Videcu da skinem neku igricu da probam kako sljaka

Dorimanx je smanjio clock gpu -a kada je maltene nekoriscen na 200mhz a ranije bilo na 350 minimum, tako da je sada još bolja baterija na 4.6.

Iman li smisla na Brusov rom staviti Dorimanxov kernel? Vidim da je Brus poprilično pu optimizovao svoj kernel, pa čisto pitam, čini mi se da je neko rekao da je poprilično smooth i sve radi ok. Baj d vej, odradio sam kdz i flesnuo cp 2.1 da mu dam još jednu šansu, pošto prema mojoj bateriji nije baš bio darežljiv. I opet mogu da kažem da kod mene, 2.0 i dalje prednjači s baterijom. Nemam pojma zašto tako, nit igram igrice, ništa specijalno ne masakriram po telefonu. Sad mi je treće punjenje pa cu da vidim. Trenutne statistike..
Pogledajte prilog 142087Pogledajte prilog 142088Pogledajte prilog 142089

Mozes da probas ali ti ne bih preporucio. Covek je bas dobro optimizovao kernel. Sve ide glatko, a baterija drzi super. Evo meni drugi dan da koristim, bez gresaka :)

y2a5yzus.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi, brutalan rom. Sat vremena sota, 6 minuta razgovora, 6 minuta igranja nfs, google chrome surf, zedge zeza ... skinulo 5%
uploadfromtaptalk1400198441055.jpguploadfromtaptalk1400198457526.jpguploadfromtaptalk1400198470196.jpg

Ajd potrosi bateriju par puta pa da vidimo tada rezutate. Vrlo su nekorektni sa nelinearnoscu prikazivanja napunjenti baterije u % od 100 do 90 cak i na stock romu no to je vidim trend koji sam prvi put primetio na ipadu a sad ovaj trik koristi i lg.

Jel vam radi otg ntfs? Meni nece da prepozna flesku. Zar ovaj kernel ne treba da ima integrisam driver u sebi?

Ajd potrosi bateriju par puta pa da vidimo tada rezutate. Vrlo su nekorektni sa nelinearnoscu prikazivanja napunjenti baterije u % od 100 do 90 cak i na stock romu no to je vidim trend koji sam prvi put primetio na ipadu a sad ovaj trik koristi i lg.

Има она фаза при пуњењу коју зову "trickle charging". Тачније када се телефон напуни до 100% треба га оставити на пуњачу још 10-15 минута. Онда се одради та фаза која напуни батерију скроз до краја. Ја тако пуним стално. Има разлике у односу на ситуацију када се телефон скине са пуњача чим достигне 100%.
Има програма за батерију који прате те фазе.

Citam predhodne stvari i ne mogu da prelomim koji rom i kernel da stavim. Ja 90% koristim tel za net i slikanje, 10% telefoniranje. Tako sve sto mi treba je dobra baterija i kamera, ne za video vec za slike, bitan mi je brz fokus. Vi koji ste probali razne romove i kernele, sta mi je najbolje.

Набаци CloudyProII 2.1. Камера му је екстра и ради брзо. Квалитет ноћних фотки је добар. Најбоље се показао за фотографије. Мени је батерија добра. Пробај па ћеш видети.

Vrh Dno