Ne preterujem. Juce za ceo dan sam imao 4h sot sa mozda i manjim koriscenjem. Danas imam isto toliko na 50% baterije. Sta se desilo ne znam al da je razlika ogromna jeste.
kliknem i ponudi mi lokacije iz istorije i sl...hocu start sa pozicije ciju adresu ne znam...ne znaci mi da kucam adresu i sl...
kliknem i ponudi mi lokacije iz istorije i sl...hocu start sa pozicije ciju adresu ne znam...ne znaci mi da kucam adresu i sl...
Može sad sam probao. Prvo sam otkucao gde hoću da odem, zatim izaberes start location, imaš gore da kucaš drugu lokaciju a ne da traži tvoju trenutnu. Vidiš ja krećem iz bg, a nisam tamo
![]()
Da,ali prije si mogao da kreiras rutu,zaobilaznice a sada ne,sem ako ima neki nacin a da ga ja jos nisam provalio,,
razumem ja to...ali ja necu da KUCAM tu u prvo polje jer i ne znam tacnu adresu....vec je pre bilo click on map to select start point...
Sa ovim kernelom rade 2 jezgra procesora od 4 tako da nije preterao kada je rekao duplo
Ima tu još brdo podešavanja ...
U svakom slučaju baterija na G2 telefonu objašnjava i da smo kao neki drugi sa ostalih tema, mogli bismo da ih smaramo sa ovim slikama![]()
Kako dva jezgra? Uhd video snimanje radi perfektno ni da stucne. Ako rade samo dva koji ce mu ova ostala dva![]()
al taj marker je za CILJ...meni treba za START....aj pribaj leba ti...znaci ukucas cilj koji oces pa onda klik na start i tu ti pise my lication...probam kzcam serbia i izadje mi sta god...izaberem nesto od po udjenog i izbacuje rutu...posle nema promene....
Sve funkcije rade i sa samo jednim jezgrom kao i snimanje i puštanje 4k, jer to ne radi procesor. Skrolovanje i otvaranje aplikacija je znatno sporije, čak i igrice rade besprekorno.
al taj marker je za CILJ...meni treba za START....aj pribaj leba ti...znaci ukucas cilj koji oces pa onda klik na start i tu ti pise my lication...probam kzcam serbia i izadje mi sta god...izaberem nesto od po udjenog i izbacuje rutu...posle nema promene....
Pa dobro radi gpu al bez obzira treba i za njega struje. Nek onda lepo stave jedno jezgro i dobar gpu i milina. Ja svarno ne osetim razliku u realnom radu il mozda tripujem. Videcu da skinem neku igricu da probam kako sljaka
Iman li smisla na Brusov rom staviti Dorimanxov kernel? Vidim da je Brus poprilično pu optimizovao svoj kernel, pa čisto pitam, čini mi se da je neko rekao da je poprilično smooth i sve radi ok. Baj d vej, odradio sam kdz i flesnuo cp 2.1 da mu dam još jednu šansu, pošto prema mojoj bateriji nije baš bio darežljiv. I opet mogu da kažem da kod mene, 2.0 i dalje prednjači s baterijom. Nemam pojma zašto tako, nit igram igrice, ništa specijalno ne masakriram po telefonu. Sad mi je treće punjenje pa cu da vidim. Trenutne statistike..
Pogledajte prilog 142087Pogledajte prilog 142088Pogledajte prilog 142089
Radi li knock code normalno, sa ugašenog ekrana? Čitam upravo, neko se žali da mu ne radi dok ne upali ekran na power dugme.
Radi perfektno, sto ne bi radio kad je stock kk za g2 sa knock kodom . Ti sto se zale su teski ...![]()
Ajde istestiraj ga malo sa data konekciom kako drzi pa javljaj..Ljudi, brutalan rom. Sat vremena sota, 6 minuta razgovora, 6 minuta igranja nfs, google chrome surf, zedge zeza ... skinulo 5%
Pogledajte prilog 142103Pogledajte prilog 142104Pogledajte prilog 142105
Ajd potrosi bateriju par puta pa da vidimo tada rezutate. Vrlo su nekorektni sa nelinearnoscu prikazivanja napunjenti baterije u % od 100 do 90 cak i na stock romu no to je vidim trend koji sam prvi put primetio na ipadu a sad ovaj trik koristi i lg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari