Šta je novo?

LG G2

I izgasi se, stavljen je na punjac :) cloudypro II 2.1 + Dorimanx kerel extreme battery profil. Posto sam u zadnje vreme na ''odmoru'' sinhronizacija je bila iskljucena, osvetljenje na automatski. Poziva oko 20-tak minuta, 6-7 sms-ova i 4 odigrane lore (to je oko 1,5-2h) i ostalo je sve viber, chrome surf, fb i tw. A da telefon je konstantno bio na wifi-ju.

O.k da znam,razmatram da ga nabavim,mislim LG G2,ali mu je cena i dalje jaka,novi oko 340 eura a toliko su bili i pre dva meseca.

Bruce rom, baterija 65%, sot 3h i 20 min :) evo i posle drugog dana sve savrseno. Moje preporuke svima za rom

Koliko je dugo na bateriji,osvetljenje i da li je bilo koriscenja 3g?

A brusov rom je stock based? Steta ne mogu bez dual window-a

Samo čist stock 20D/B KitKat ili ovaj rom što ga djordjesl hvali ;)

Poslednja izmena:
Takodje preporuka za Bruce rom, definitivno najfluidniji od svih stock based romova, testirao sam sa najzahtevnijim igrama (ucitavanje igri, naglo izlazenje iz istih) i bruce to podnosi sa lakocom, dok svi ostali laguju. I dalje sam pod utiskom ovog roma, sve radi tako glatko i stabilno, svaka cast coveku, sta li je samo uradio :)

A ko zeli cist android, onda bez premca SOKP, ono je tek brzo i takodje stabilno, ali nema sminke lg stock, a i kamera je cisto onako, da je ima :)

Probao sam i Pardus HD 7.1 i ShootingStar i OptimusPro 4.4 sve je to slicno, kao i CP II i CF2, sve slicno, ali se bruce od svih tih izdvaja :guitar:

Poslednja izmena:
Da, odličan rom, jedino sto ne znam kako da izvučem usb otg normalno pošto nemam nigde da unmountujem ko na ostalim rokovima, al kad izvučem pokazuje da sam ga izvukao bez da sam unmount +ne vidi ni ex fat ni ntfs

Kakva je kamera na brusovom romu? Vidim sad da je ukljucen i kernel, znaci samo flesnem taj rom i patch kamere, kamera je prepostavljam xda 3.1?

Da, odličan rom, jedino sto ne znam kako da izvučem usb otg normalno pošto nemam nigde da unmountujem ko na ostalim rokovima, al kad izvučem pokazuje da sam ga izvukao bez da sam unmount +ne vidi ni ex fat ni ntfs

Odes u settings/storage pa odatle uradis unmount usb storage.

instalirao brus, sve proteklo kako treba ko na n4, kamera je bolja, bateriju ne mogu nista da kazem posto tokom instalacije roma i dodatnih programa potrosio je skoro 40%. Nije mi pobrisao tokom instalacije roma nista od podataka, slike, muziku. Da li je to normalno. Mada sam stiklirao samo clear cash/dalvik/data.
Mislim da malo sporije hvata GPS, mada pored Ove Tamare iznad nas nije ni cudo :)
Edit:
Samo da pitam koji je nacin vracanja na stock i postoji li neki brojac koji treba da se resetuje kao na samsungu u slucaju reklamacije?

Poslednja izmena:
instalirao brus, sve proteklo kako treba ko na n4, kamera je bolja, bateriju ne mogu nista da kazem posto tokom instalacije roma i dodatnih programa potrosio je skoro 40%. Nije mi pobrisao tokom instalacije roma nista od podataka, slike, muziku. Da li je to normalno. Mada sam stiklirao samo clear cash/dalvik/data.
Mislim da malo sporije hvata GPS, mada pored Ove Tamare iznad nas nije ni cudo :)
Edit:
Samo da pitam koji je nacin vracanja na stock i postoji li neki brojac koji treba da se resetuje kao na samsungu u slucaju reklamacije?
Nema nikakvih brojača ovo nije samsung. Na stock se vraćaš tako što flešuješ kdz fajl preko LG toola-a.

Meni brus nije nesto. Bolji od stock varijante al mora da padne dorimanx kernel.

Meni se svidja kamera, a to je bitno, batalio sam flashovanje svaki treci dan nije ovo n4.

Za narodne verzije aplikacija samo posetite Google play stranu, kopirate ima i verziju aplikacije i na Google search-u dodate nastavak apk i možete da birate odakle skidate...

Inače izašla je nova verzija Google play store-a ;)

Za narodne verzije aplikacija samo posetite Google play stranu, kopirate ima i verziju aplikacije i na Google search-u dodate nastavak apk i možete da birate odakle skidate...

Inače izašla je nova verzija Google play store-a ;)

Ja ga koristim i ok mi je sa dormix kernelom. Vise mi lezi nego brusov rom, doduse brus sam koristio samo jedan dan, ali odmah sam se vratio na ovaj, vise mi odgovara. Probaj ga u kombinaciji sa gore pomemutim kernelom neces se pokajati.

izgubim knock on kada stavim twrp pomoću autorec-a, a ne mogu ni da odradim ono update touch firmware sa *3845#*802#, izbacuje mi da je pogrešan m. code
jel može pomoć?

EDIT: ja magarac; ne znam kako sam posle xputa ukucavanja, danas utripovao da ide *3845#*802#, a ne 3845#*802# (ubacio * viška ispred). sve ok i sve radi :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno