hunder
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2008
- Poena
- 465
Koliko je dugo na bateriji,osvetljenje i da li je bilo koriscenja 3g?
A brusov rom je stock based? Steta ne mogu bez dual window-a
Da, odličan rom, jedino sto ne znam kako da izvučem usb otg normalno pošto nemam nigde da unmountujem ko na ostalim rokovima, al kad izvučem pokazuje da sam ga izvukao bez da sam unmount +ne vidi ni ex fat ni ntfs
Da, odličan rom, jedino sto ne znam kako da izvučem usb otg normalno pošto nemam nigde da unmountujem ko na ostalim rokovima, al kad izvučem pokazuje da sam ga izvukao bez da sam unmount +ne vidi ni ex fat ni ntfs
Koji kernel? Probaj moje upute
Nema nikakvih brojača ovo nije samsung. Na stock se vraćaš tako što flešuješ kdz fajl preko LG toola-a.instalirao brus, sve proteklo kako treba ko na n4, kamera je bolja, bateriju ne mogu nista da kazem posto tokom instalacije roma i dodatnih programa potrosio je skoro 40%. Nije mi pobrisao tokom instalacije roma nista od podataka, slike, muziku. Da li je to normalno. Mada sam stiklirao samo clear cash/dalvik/data.
Mislim da malo sporije hvata GPS, mada pored Ove Tamare iznad nas nije ni cudo
Edit:
Samo da pitam koji je nacin vracanja na stock i postoji li neki brojac koji treba da se resetuje kao na samsungu u slucaju reklamacije?
Steta ne mogu bez dual window-a
<br />
Za weather: skinuti ovo i normalno instalirati<br/>
Pogledajte prilog 142168
Ima li jos neko ovaj problem?
Skini na kompu pa prebaci.
Za narodne verzije aplikacija samo posetite Google play stranu, kopirate ima i verziju aplikacije i na Google search-u dodate nastavak apk i možete da birate odakle skidate...
Inače izašla je nova verzija Google play store-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari