g.paganini
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2011
- Poena
- 170
Malo upozorenje... Ne isprobavajte dorimanx kernel na Cloudypro 2.1.. Neko je probao I zabo mu se fon.
Edit: Ipak radi ;-)
Edit: Ipak radi ;-)
Poslednja izmena:
Imas na xda njegovu aplikaciju odi nadi negdje gdje su svi xposed moduli..ja sam od tamo skinuo gotovo sve je besplatno sa tom aplikacijom..meni je ok sve ostalo a tu ikonicu baterije vec sam nekako prezivio i naviknuo sam se na nju hehehehe![]()
Nista sve sam regulare instalirao sve resete odradio, baguje prosto receno koci, zabada ne znam vise ni kako da opisem , malo pre upalim kameru ono prvo mrkli mrak pa ga prebacim na normal a onda sve tacke po ekranu .Onda je restart resio stvar, mozda je vreme za penziju....
Pa da bre, kdzeovao sam ga sinoc i sve ispocetka root auto rec philz romm i opet
Naravno odradjeni svi reseti :/
sta te zanima tocno?Ne mogu naci gde ste pisali o OTG
Silent ti bas nemas neke srece sa mobom kad te tako pici hehehe))
Da znas brate) SAD CU WIPE DALVICK I CASHE , PA CU DA MU ZVEKNEM CP 2.1 PA OPET WIPE MA NEMA POJMA VISE
sorry for caps lock
![]()
Instalirao sam CloudyProII 2.1. Do sada mi radi bolje od prethodnih verzija. Knock code funkcioniše. Bolje mi radi i knock on funkcija. Fotke su konačno poboljšane kako treba u noćnim uslovima i upotreba blica je bolja. Eve primera po noći:
CloudyProII 2.0
Pogledajte prilog 140913
CloudyProII 2.1
Pogledajte prilog 140914
p.s. Posle fotografisanja prve slike, na CloudyProII 2.0 sam instalirao Xdabbeb 3.0 i ništa se nije poboljšao kvalitet. Dok na 2.1 je ubačen isti xdabbeb (koliko sam shvatio po postovima) i razlika je velika. Bem li ga zašto...![]()
Jel moze netko tko ima zadnji b ili d 4.4.2 (a nema custom recovery...) probati ovo
- ona procedura za ulazak u factory reset ne radi vise
Znaci: 1. drzati volume down i power dok se ne pokaze lg logo, kratko pustiti i onda samo nastaviti drzati volume down i volume up dok ne udje u bijeli ekran(tj dok se ne pokaze ekran ili recovery)
Hrabra dusa ?(nemam stock pa...)
Nemoj da se lomiš, odlično radi Cloudypro 2.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari