Šta je novo?

LG G2

Malo upozorenje... Ne isprobavajte dorimanx kernel na Cloudypro 2.1.. Neko je probao I zabo mu se fon.

Edit: Ipak radi ;-)

Poslednja izmena:
I ovaj Vijetnamac svira ... - gde sad izbaci v2.1 - pa jel zna od da je sutra najveći praznik nerada :D
Ko sad sa flešovanjem da se smara...

Nista sve sam regulare instalirao sve resete odradio, baguje prosto receno koci, zabada ne znam vise ni kako da opisem , malo pre upalim kameru ono prvo mrkli mrak pa ga prebacim na normal a onda sve tacke po ekranu .Onda je restart resio stvar, mozda je vreme za penziju....

Ma ja bi tu sasio kdz pa sve iznova:)
Nema drugog resenja kad krenu ti fantomski bagovi.

Imas na xda njegovu aplikaciju odi nadi negdje gdje su svi xposed moduli..ja sam od tamo skinuo gotovo sve je besplatno sa tom aplikacijom..meni je ok sve ostalo a tu ikonicu baterije vec sam nekako prezivio i naviknuo sam se na nju hehehehe :)

Zanimljivo, ima na xposed sajtu među modulima. Besplatno se skine. :zgran:
Ma ne mogu da smislim tu ikonicu. Zabije je gore desno u ćošak kao da je deformisana. :)

Nista sve sam regulare instalirao sve resete odradio, baguje prosto receno koci, zabada ne znam vise ni kako da opisem , malo pre upalim kameru ono prvo mrkli mrak pa ga prebacim na normal a onda sve tacke po ekranu .Onda je restart resio stvar, mozda je vreme za penziju....

Jesi probao full format pa onda da instaliras rom? Mislim..ne znam sta mu moze biti ako se flesuje..jedino ako je sam telefon nesto poludio..

Brate koji reset jos da probam da ga zakucam o pod pa da radi.a da ne pricam o lagu na home dugme sto mo se nikada nije desavalo.

Pa da bre, kdzeovao sam ga sinoc i sve ispocetka root auto rec philz romm i opet
Naravno odradjeni svi reseti :/

Ostavi si stock kernel. Provjeri napon baterije.

Evo bas zavrsio kompajl stock kernela 20b. Dodam malo jaci power za wifi i malo vece frekvencije, za osobnu upotrebu samo :)

oprobaj brate:)))evo moj savjet pa i njega probaj,flasaj ga preko otg da wipas i internu memoriju pa ces imati skroz cisti rom,mozda i pomogne ja skoro uvijek tako radim :))))

Da znas brate :)) SAD CU WIPE DALVICK I CASHE , PA CU DA MU ZVEKNEM CP 2.1 PA OPET WIPE MA NEMA POJMA VISE :) sorry for caps lock ;)

Ne mogu sad da se sjetim koji sam rom imao i stalno mi je zabadao sa kamerom i lagovao strasno..nema sta nisam bio probao od reseta i dok nisam sve zivo wajpovao,reroot odradio,i sve nanovo instalirao al nisam stvarno isao skroz od pocetka od kdz al zato komplet internu izbrisao i sa usb flesovao basebend i rom i konacno normalno proradio..

Sta sam primjetio na xdabbeb 3.0 mod
Upaljen auto mod i force flash ponekad jednostavno nece da okine sliku samo zaglavi a jutros kada sam malo fotkao isto na IA desilo mi se da mi jednu sliku slikao sa 1mpx ..bas cudno

Instalirao sam CloudyProII 2.1. Do sada mi radi bolje od prethodnih verzija. Knock code funkcioniše. Bolje mi radi i knock on funkcija. Fotke su konačno poboljšane kako treba u noćnim uslovima i upotreba blica je bolja. Eve primera po noći:

CloudyProII 2.0
01_CloudyProII2.0_20140501_004112.jpg

CloudyProII 2.1
01_CloudyProII2.1_20140501_013723.jpg

p.s. Posle fotografisanja prve slike, na CloudyProII 2.0 sam instalirao Xdabbeb 3.0 i ništa se nije poboljšao kvalitet. Dok na 2.1 je ubačen isti xdabbeb (koliko sam shvatio po postovima) i razlika je velika. Bem li ga zašto... :)

Sta sam primjetio na xdabbeb 3.0 mod
Upaljen auto mod i force flash ponekad jednostavno nece da okine sliku samo zaglavi a jutros kada sam malo fotkao isto na IA desilo mi se da mi jednu sliku slikao sa 1mpx ..bas cudno

I kod mene se stalno desava. A ja samo IA koristim :-(. Zeznuo je nesto s fajlovima.

Kod mene je na IA modu u prvoj slici smanjio rezoluciju a na drugoj odradio normalno.

Edit: Probao sam još par puta i snima u punoj rezoluciji. Samo je prvu smanjio na 1280x960.

Poslednja izmena:
Instalirao sam CloudyProII 2.1. Do sada mi radi bolje od prethodnih verzija. Knock code funkcioniše. Bolje mi radi i knock on funkcija. Fotke su konačno poboljšane kako treba u noćnim uslovima i upotreba blica je bolja. Eve primera po noći:

CloudyProII 2.0
Pogledajte prilog 140913

CloudyProII 2.1
Pogledajte prilog 140914

p.s. Posle fotografisanja prve slike, na CloudyProII 2.0 sam instalirao Xdabbeb 3.0 i ništa se nije poboljšao kvalitet. Dok na 2.1 je ubačen isti xdabbeb (koliko sam shvatio po postovima) i razlika je velika. Bem li ga zašto... :)

Odlicno poredjenje slika. Da li imas jos neki primer fotografija? Ovo nocu zaista deluje ispeglanije,lomim se da ubacim ovaj CP 2.1 :D

Jel moze netko tko ima zadnji b ili d 4.4.2 (a nema custom recovery...) probati ovo

- ona procedura za ulazak u factory reset ne radi vise

Znaci: 1. drzati volume down i power dok se ne pokaze lg logo, kratko pustiti i onda samo nastaviti drzati volume down i volume up dok ne udje u bijeli ekran(tj dok se ne pokaze ekran ili recovery)

Hrabra dusa ? :) (nemam stock pa...)

Ja imam Hrvatski VIP firmware sa knock code 20B i testirao ove tvoje korake i radiiiii konacno, po staroj metodi nije htjelo nikako. Al ipak je malo drukcije nego sta si napisao, znaci drzati volume down i power dok se ne pokaze LG logo nakon toga pustiti sve tipke i onda drzati skupa Volume Down + Volume Up i eto bijelog ekrana...jos jednom falaaaa

Nemoj da se lomiš, odlično radi Cloudypro 2.1

znaci back-up pre toga,full wipe,dalvik,cashe,pa install rom-a?

Da li treba posle instalacije jos neka procedura,vidim da su ovde neki opet radili full wipe i ostalog

Ja koristim philz touch recovery, tako da tamo ima opcija install new rom pa se ti wajpovi odrade sami. Posle instalacije nema potrebe za daljim wajpovima , jer rom to odradi . Backup je uvek preporučen, ako nešto krene po zlu :p

Poslednja izmena:
Ljudi desio mi se upravo jedan bug na cp 2.1 ako tako mozemo reci,naime odjednom mi se upalila led lampica i cijelo vrijeme svijetli,nece da se ugasi,probao sam ugasiti mob i samo tad nestane,cim se pocne dizati sustav pocne svijetliti i trepteriti i tako cijelo vrijeme.zna li tko sta je to,dal da napravim reset ako nema rijesenja?

Probaj prvo u display settings da ugasiš led light notifikacije i vidi da li reaguje.

Nazad
Vrh Dno