Šta je novo?

LG G2

Poslednja izmena:
Jel taj chroma flash radi automatski ili mora da se ukljuci negde?
Instalirao sam taj xdabbeb 3.0 ali ne vidim nista u opcijama.

Jel taj chroma flash radi automatski ili mora da se ukljuci negde?
Instalirao sam taj xdabbeb 3.0 ali ne vidim nista u opcijama.

Chroma fleš je samo softver, a pravi drastičnu razliku u slikanju noću ...
Nema potrebe ništa uključivati - sve je tu ako je flešnut 3.0 apk ;)

Ja sam zadovoljan slikama sada i noću !

Poslednja izmena:
Da ponovim pitanje ako neko zna da mi objasni. Da li sa xdabbeb 3.0 apk mogu da vratim stanje na stock na foru kao sto moze sa jishnu apk da se uradi?

Da ponovim pitanje ako neko zna da mi objasni. Da li sa xdabbeb 3.0 apk mogu da vratim stanje na stock na foru kao sto moze sa jishnu apk da se uradi?

Da se nadovezem na ovo, ja sam trenutno na jishnu modu (instalirao benderov apk), jel moram prvo vratiti stock kameru (prije instaliranja jishnu moda sam uradio backup u samoj aplikaciji), pa tek onda instalirat ovu xdabeb? I ima li u xdabeb apk backup stock kamere?
Vjerujem da mnoge ovo zanima :)

Ima li iko na forumu da koristi fauxsound ili viper ( v4a ) da pojasni kao ga je instalirao i kako ga koristi. Na dorimanx kernelu pokusavao sam da koristim neke verzije fauxsound aplikacije koje sam nalazio na netu 1.1.6 1.1.9 i 1.22 petchovanu i nijedna mi ne radi kako treba,tacnije setovanja se poniste cim izaberem drugu pjesmu,poniste se u vidu jacine zvuka,bude smanjeno a u samoj aplikaciji stoji kako sam nastelovao..tako da moram na novo stalno stelovati/paliti fauxsound pri svakom mjenjanju pjesme..totalno bezveze :(
A viper for android nikako da mi prihvati,probavao sam sa piasek kernelom i dorimanx kernelom isti problem..skinem aplikaciju sa marketa,instaliram,pokrenem,trazi root,instalaciju cpu drajvera,koju kod verziju drajvera da izaberem i posle restarta pokrenem viper,opet mi trazi instalaciju drajvera i tako sve u krug..nikako da pokrenem viper :(
Postoji li jos koja aplikacija sa kojom bih mogao izvuci jaci audio izlaz al sa amperazom kao sto moze fauxsound?

Poslednja izmena:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&nav_id=828029

Je l' zna neko nesto konkretnije o ovome? Objavili su ovu vest odavno, ali ne znam gde/kada i kako ce moci da se kupi telefon po tim nizim cenama?

Ne znam ima li koliko veze sa tim ali u Telenoru je trenutno akcija na g2 , zavisno od jacine paketa g2 je jeftiniji od nexus 5 po 20-30€ a bio je skuplji nesto malo..ja sam ga uzeo na paket prenesi i surfuj (30€ mjesecno ) na taj paket sam ga ja platio 122€ a sad je na taj isti paket 99€

Poslednja izmena:

Na 3.0 trenutno NE.

IZ razloga sto moram ponovno pisati proceduru da 97-100 fajlova, od tih 97-100 samo 3 fajla nisu opasna zamijeni opet. Eventualno ako budem imao vremena danas uzmem.

:) ukratko: recovery, recovery, recovery. Bilo kakvom modifikacijom, ALI bilo kakvom rizikujes bootloop. U slucaju bootloopa nema recovery nego samo KDZ flash. Ja sam si isto mislio:"ma budem oprezan, ne treba mi recovery"..Ali bome kad je bootloop tu odmah ti dodje:"jao...sunce ti ..., ajmo kdz.."

Ima li iko na forumu da koristi fauxsound ili viper ( v4a ) da pojasni kao ga je instalirao i kako ga koristi. Na dorimanx kernelu pokusavao sam da koristim neke verzije fauxsound aplikacije koje sam nalazio na netu 1.1.6 1.1.9 i 1.22 petchovanu i nijedna mi ne radi kako treba,tacnije setovanja se poniste cim izaberem drugu pjesmu,poniste se u vidu jacine zvuka,bude smanjeno a u samoj aplikaciji stoji kako sam nastelovao..tako da moram na novo stalno stelovati/paliti fauxsound pri svakom mjenjanju pjesme..totalno bezveze :(
A viper for android nikako da mi prihvati,probavao sam sa piasek kernelom i dorimanx kernelom isti problem..skinem aplikaciju sa marketa,instaliram,pokrenem,trazi root,instalaciju cpu drajvera,koju kod verziju drajvera da izaberem i posle restarta pokrenem viper,opet mi trazi instalaciju drajvera i tako sve u krug..nikako da pokrenem viper :(
Postoji li jos koja aplikacija sa kojom bih mogao izvuci jaci audio izlaz al sa amperazom kao sto moze fauxsound?

Nitro ja ti imam ViperAndroid 2.3.3.0 i sve radi kako treba doduse trenutno koristim CP 2.0 sa njegovim kernelom a i prije kad sam imai dori 4.2 radio je,pokretao sam ga istim redoslijedom kao i ti jedino nakon restarta mi je odmah app otvarao i sve sam mogao podesiti unutrasta sam mislio:)))

Pokusao sam uraditi Hard reset preko tipki pozadi, ali ne funkcionira, prije je radilo ali sada nece. Neznam mozda je zato sta je sada unutra firmware stock 20B sa knock kodom. Dali neko nesto zna ?

Tako je bender (recovery recovery i samo recovery upao sam prekljuce u loop ali eto tu je rcvry inace bi se opet kdzovao i smarao ;/

Edit: Ljudi sta je ovo vise opet i sv eovo nanovo kad sam fleskao opet mi force close kameru baaca , da nije bre zbog usranog arta?

Poslednja izmena:
Cini mi se da moze da prodje instalacija fixa bez rikaverija?

yraduben.jpg

Ovako je meni prikazivalo kada sam ubacio jishnu fix samo sa root-om i proslo je sve kako treba

99% da ce proci sve kako treba. Iz tehnickih razloga OVAJ put nije moguce osigurati sistem od rusenja :/, tu ne mogu napraviti vise nego sto sam napravio.

Pokusao sam uraditi Hard reset preko tipki pozadi, ali ne funkcionira, prije je radilo ali sada nece. Neznam mozda je zato sta je sada unutra firmware stock 20B sa knock kodom. Dali neko nesto zna ?

upravo to tii je problem...probaj uci u hidden meni i pod setting nadi update touch firmware klikni ga i sacekaj malo jer ce se zalediti ekran...ako ne ide tako oprobaj isto kliknuti i odpozadi power tipku nakon nekoliko sekundi i trebalo bi raditi i za svaki slucaj provjeri u telefonu dali ti je upaljen knock on i off a ne cnock code :)

aaa pohvale za ovo!! ;) U ovom slučaju oštrina slike je najmanje bitna ;) i sam sam trenutno u build progresu :)

Xxeexxexe samo guraj , potrebno je proliti dosta krvi na treningu za ovo ;) Nego meni je ostrina odlicna , jos da sam ja slikao bilo bi to bolje, definitivno najjaca kamera trenutno , nocu je prefekcija

Nitro ja ti imam ViperAndroid 2.3.3.0 i sve radi kako treba doduse trenutno koristim CP 2.0 sa njegovim kernelom a i prije kad sam imai dori 4.2 radio je,pokretao sam ga istim redoslijedom kao i ti jedino nakon restarta mi je odmah app otvarao i sve sam mogao podesiti unutrasta sam mislio:)))

Ja vise ne znam sta da pokusam sem full reinstall da sacekam CP 2.1 pa onda da probam..

Kod Nemaca i Litvanaca krenulo ota azuriranje za 20d verziju (to je izgleda sa knock code funkcijom)

Da sacekam jos koji dan,jer ce sigurno i kod nas doci,pa onda da ubacujem rikaveri i ovaj xdabbeb fix

Ja vise ne znam sta da pokusam sem full reinstall da sacekam CP 2.1 pa onda da probam..

Mozda bi i bilo najbolje da sacekas 2.1 pa prvo oprobaj sa cloudy stock kernelom da vidis jeli ok proslo lako kasnije mozes i sa ostalima oprobati..ja sam stavio u viperu battery save mod trenutno i zvuk je odlican a prije sam koristio i high definition pa rekaoh da vidim koja je razlika u oba..:)

Mozda bi i bilo najbolje da sacekas 2.1 pa prvo oprobaj sa cloudy stock kernelom da vidis jeli ok proslo lako kasnije mozes i sa ostalima oprobati..ja sam stavio u viperu battery save mod trenutno i zvuk je odlican a prije sam koristio i high definition pa rekaoh da vidim koja je razlika u oba..:)

Tako sam i planirao pravo da ti kazem..ovako samo sebe matletiram..iskreno,ako kod tebe radi,morace i kod mene :)

Tako sam i planirao pravo da ti kazem..ovako samo sebe matletiram..iskreno,ako kod tebe radi,morace i kod mene :)

100% bi trebao raditi :)))) nego jesi li oprobao xposed xblast modul ?:))) evo ja probavam i nekako mi se cini sasvim ok,zamijenio ga sa gtavitijem i lg g2 modulima,stabilan je,jedino mi baterija tj.ikona njena nekako zahebava malo je stock a malo od xblast modula ostalo je sasvim ok imas dosta opcija i gotovo sve besplatne :))

Poslednja izmena:
100% bi trebao raditi :)))) nego jesi li oprobao xposed xblast modul ?:))) evo ja probavam i nekako mi se cini sasvim ok,zamijenio ga sa gtavitijem i lg g2 modulima,stabilan je,jedino mi baterija tj.ikona njena nekako zahebava malo je stock a malo od xblast modula ostalo je sasvim ok imas dosta opcija i gotovo sve besplatne :))

Izbjegavam da instaliram framework najvise zato jer sam na nekom forumu procitao da oce da zeza gps a on mi je prijeko potreban,tako da se vracem na pocetak :(

Meni je bolji GravityBox. A najviše me je ta ikona sa baterijom nervirala. Ne može lepo da je centrira. Gde nađe da je besplatan? Na Playstore-u se plaća a na xda nema da se skine. Jedino ostaje na crno... :)

upravo to tii je problem...probaj uci u hidden meni i pod setting nadi update touch firmware klikni ga i sacekaj malo jer ce se zalediti ekran...ako ne ide tako oprobaj isto kliknuti i odpozadi power tipku nakon nekoliko sekundi i trebalo bi raditi i za svaki slucaj provjeri u telefonu dali ti je upaljen knock on i off a ne cnock code :)

Nazalost i dalje nece, uradio update touch firmware, inace ne koristim knock code, nego samo knock on/off, ima li kakvo drugo rijesenje, mozda krivo korake radim, al mi je na starom firmwareu funkcionirao hard reset...

Meni je bolji GravityBox. A najviše me je ta ikona sa baterijom nervirala. Ne može lepo da je centrira. Gde nađe da je besplatan? Na Playstore-u se plaća a na xda nema da se skine. Jedino ostaje na crno... :)
Imas na xda njegovu aplikaciju odi nadi negdje gdje su svi xposed moduli..ja sam od tamo skinuo gotovo sve je besplatno sa tom aplikacijom..meni je ok sve ostalo a tu ikonicu baterije vec sam nekako prezivio i naviknuo sam se na nju hehehehe :)

Vrh Dno