Ma evo meni slicno mozda i bolje na cpII I 3.0 XDA BBEB ako ga uopste imam instaliranog, ali s'obzirom da je fotka mnogo bolja nocu tu je![]()
Pa hoce, sve sam sredio
1. za pro g2 port
2. za stock
3. za CloudyStock
4. Za flex
linkovi su na ovoj temi a i na xdabbeb threadu![]()
Jel taj chroma flash radi automatski ili mora da se ukljuci negde?
Instalirao sam taj xdabbeb 3.0 ali ne vidim nista u opcijama.
Da ponovim pitanje ako neko zna da mi objasni. Da li sa xdabbeb 3.0 apk mogu da vratim stanje na stock na foru kao sto moze sa jishnu apk da se uradi?
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&nav_id=828029
Je l' zna neko nesto konkretnije o ovome? Objavili su ovu vest odavno, ali ne znam gde/kada i kako ce moci da se kupi telefon po tim nizim cenama?
Da ponovim pitanje ako neko zna da mi objasni. Da li sa xdabbeb 3.0 apk mogu da vratim stanje na stock na foru kao sto moze sa jishnu apk da se uradi?
Ima li iko na forumu da koristi fauxsound ili viper ( v4a ) da pojasni kao ga je instalirao i kako ga koristi. Na dorimanx kernelu pokusavao sam da koristim neke verzije fauxsound aplikacije koje sam nalazio na netu 1.1.6 1.1.9 i 1.22 petchovanu i nijedna mi ne radi kako treba,tacnije setovanja se poniste cim izaberem drugu pjesmu,poniste se u vidu jacine zvuka,bude smanjeno a u samoj aplikaciji stoji kako sam nastelovao..tako da moram na novo stalno stelovati/paliti fauxsound pri svakom mjenjanju pjesme..totalno bezveze
A viper for android nikako da mi prihvati,probavao sam sa piasek kernelom i dorimanx kernelom isti problem..skinem aplikaciju sa marketa,instaliram,pokrenem,trazi root,instalaciju cpu drajvera,koju kod verziju drajvera da izaberem i posle restarta pokrenem viper,opet mi trazi instalaciju drajvera i tako sve u krug..nikako da pokrenem viper![]()
Postoji li jos koja aplikacija sa kojom bih mogao izvuci jaci audio izlaz al sa amperazom kao sto moze fauxsound?
Pokusao sam uraditi Hard reset preko tipki pozadi, ali ne funkcionira, prije je radilo ali sada nece. Neznam mozda je zato sta je sada unutra firmware stock 20B sa knock kodom. Dali neko nesto zna ?
http://oi57.tinypic.com/2mreli1.jpg ClouduProII 2.0 +3.0 XDAbbeb
Edit: Keva slikala , bilo bi jos bolje![]()
aaa pohvale za ovo!!U ovom slučaju oštrina slike je najmanje bitna
i sam sam trenutno u build progresu
![]()
Nitro ja ti imam ViperAndroid 2.3.3.0 i sve radi kako treba doduse trenutno koristim CP 2.0 sa njegovim kernelom a i prije kad sam imai dori 4.2 radio je,pokretao sam ga istim redoslijedom kao i ti jedino nakon restarta mi je odmah app otvarao i sve sam mogao podesiti unutrasta sam mislio))
Ja vise ne znam sta da pokusam sem full reinstall da sacekam CP 2.1 pa onda da probam..
Mozda bi i bilo najbolje da sacekas 2.1 pa prvo oprobaj sa cloudy stock kernelom da vidis jeli ok proslo lako kasnije mozes i sa ostalima oprobati..ja sam stavio u viperu battery save mod trenutno i zvuk je odlican a prije sam koristio i high definition pa rekaoh da vidim koja je razlika u oba..![]()
Tako sam i planirao pravo da ti kazem..ovako samo sebe matletiram..iskreno,ako kod tebe radi,morace i kod mene![]()
100% bi trebao raditi))) nego jesi li oprobao xposed xblast modul ?
)) evo ja probavam i nekako mi se cini sasvim ok,zamijenio ga sa gtavitijem i lg g2 modulima,stabilan je,jedino mi baterija tj.ikona njena nekako zahebava malo je stock a malo od xblast modula ostalo je sasvim ok imas dosta opcija i gotovo sve besplatne
)
upravo to tii je problem...probaj uci u hidden meni i pod setting nadi update touch firmware klikni ga i sacekaj malo jer ce se zalediti ekran...ako ne ide tako oprobaj isto kliknuti i odpozadi power tipku nakon nekoliko sekundi i trebalo bi raditi i za svaki slucaj provjeri u telefonu dali ti je upaljen knock on i off a ne cnock code![]()
Imas na xda njegovu aplikaciju odi nadi negdje gdje su svi xposed moduli..ja sam od tamo skinuo gotovo sve je besplatno sa tom aplikacijom..meni je ok sve ostalo a tu ikonicu baterije vec sam nekako prezivio i naviknuo sam se na nju heheheheMeni je bolji GravityBox. A najviše me je ta ikona sa baterijom nervirala. Ne može lepo da je centrira. Gde nađe da je besplatan? Na Playstore-u se plaća a na xda nema da se skine. Jedino ostaje na crno...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari