g.paganini
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2011
- Poena
- 170
Malo upozorenje... Ne isprobavajte dorimanx kernel na Cloudypro 2.1.. Neko je probao I zabo mu se fon.
Edit: Ipak radi ;-)
Edit: Ipak radi ;-)
Poslednja izmena:
Imas na xda njegovu aplikaciju odi nadi negdje gdje su svi xposed moduli..ja sam od tamo skinuo gotovo sve je besplatno sa tom aplikacijom..meni je ok sve ostalo a tu ikonicu baterije vec sam nekako prezivio i naviknuo sam se na nju hehehehe 🙂
Nista sve sam regulare instalirao sve resete odradio, baguje prosto receno koci, zabada ne znam vise ni kako da opisem , malo pre upalim kameru ono prvo mrkli mrak pa ga prebacim na normal a onda sve tacke po ekranu .Onda je restart resio stvar, mozda je vreme za penziju....
Pa da bre, kdzeovao sam ga sinoc i sve ispocetka root auto rec philz romm i opet
Naravno odradjeni svi reseti :/
sta te zanima tocno?Ne mogu naci gde ste pisali o OTG
Silent ti bas nemas neke srece sa mobom kad te tako pici hehehe🙂))
Da znas brate 🙂) SAD CU WIPE DALVICK I CASHE , PA CU DA MU ZVEKNEM CP 2.1 PA OPET WIPE MA NEMA POJMA VISE 🙂 sorry for caps lock 😉

Instalirao sam CloudyProII 2.1. Do sada mi radi bolje od prethodnih verzija. Knock code funkcioniše. Bolje mi radi i knock on funkcija. Fotke su konačno poboljšane kako treba u noćnim uslovima i upotreba blica je bolja. Eve primera po noći:
CloudyProII 2.0
Pogledajte prilog 140913
CloudyProII 2.1
Pogledajte prilog 140914
p.s. Posle fotografisanja prve slike, na CloudyProII 2.0 sam instalirao Xdabbeb 3.0 i ništa se nije poboljšao kvalitet. Dok na 2.1 je ubačen isti xdabbeb (koliko sam shvatio po postovima) i razlika je velika. Bem li ga zašto... 🙂
Jel moze netko tko ima zadnji b ili d 4.4.2 (a nema custom recovery...) probati ovo
- ona procedura za ulazak u factory reset ne radi vise
Znaci: 1. drzati volume down i power dok se ne pokaze lg logo, kratko pustiti i onda samo nastaviti drzati volume down i volume up dok ne udje u bijeli ekran(tj dok se ne pokaze ekran ili recovery)
Hrabra dusa ? 🙂 (nemam stock pa...)
Nemoj da se lomiš, odlično radi Cloudypro 2.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari