niitro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2008
- Poena
- 320
Da li ovaj telefon ima HDR, negde sam procitao, ali nisam nasao u kameri ?
HDR High Dynamic Range .. Camera/MODE/Dynamic tone ( HDR )
Da li ovaj telefon ima HDR, negde sam procitao, ali nisam nasao u kameri ?
Sad mi je brecio telefon iz ruke na beton,i pada direktno na ekran
Ja reko' to je to,lepo smo se druzili,sad je vreme za rastanak
Medjutim jedino se gornji desni deo malo okrnjio od maske,a ekran kao nov
Imao sam bas srece ovaj put.
Mozda je sreca sto je pao na ekran, a ne na ivicu
Ne nosis onaj spigen?
Meni cpII 1.2 najbolje radi sa piasek i stock kernelom, dok sa dorijem ne dobijam bas tu glatkocu u radu (otvaranje fabrickih aplikacija, dialer,sms,galelery,calendar,calculator...).
jedina stvar koja mi ne odgovara na piaseku je sto mi ne radi knock knock za otkljucavanje, a radi za zakljucavanje. Ne znam sta je problem sa otkljucavanjem sa ovim kernelom. Dok sa bilo kojim drugim kernelom radi knock knock
Pricekaj cloudypro novi, cloudyflex ili cloudystock.. CS ce biti najstabilniji i najbrzi + kamera
![]()
A sta ti ne vaja sa kemerom ?
Pa jednostavno se ne instalira .. flesujem sve kako treba i kad se fon upali kamera na isto mjesto sa precicom,upalim je..sve isto.. kad odem na app info o kameri izbaca mi 4.7.03 verzija..jeli to od flex roma sto koristim ili 3.0?
pa evo i meni pise isto ... ??
@Bender , sta ubacuje ga na download?
Flesovao sam iz recoverija i app i patch ali kao da se nista nije desilo i ne mogu da primjetim razliku kad upalim kameru. Kako da utvrdim da je sada druga camera app odnosno da je xdabbeb?
Koji driver, koji governor, sa ili bez cpu tweaks, deafult, ili neki drugi profil? Meni troši bateriju baš brzo.
Ima jedan problem sa dorimanx kernelom za kk, tj. ima ih dva, bar na cloudy pro II.
Prvi je da se gubi rut. Vraća se flešovanjem kk_root.zip
Drugi je da se vraćanjem na bilo koji drugi kernel gubi knock on. Rešava se vraćanjem na stock i ažuriranjem touch firmware.
Ista stvar i kod mene.. sa dorijem mi je sve nekako nategnuto,nije jednostavno tecno,al zato ima oc cpu, zvuk na sluskama se moze pocerati sa fauxsound-om fenomenalno..to su razlozi zasto sam na dorimanx kernelu...
Mogu li da Vas zamolim za pomoć? Samo me zanima redosled za root, recovery, rom kada sam na Vodafone ROM koji bih zamenio. Ako imate I linkove strava, ako ne potražiću ih ja kad budem imao vremena
Naprotiv..to je stock kernel koji je najstabilniji, samo prekompajliran linaro toolchainom radi brzine itd.
Znaci knock on / knock code ce raditi. Brzina ce biti odlicna itd
@precac ...pa kad flesas iz recoverya flashas iz mrtvog sistema, kad se podigne sistem vec su svi permissioni postavljeni i ..kao sto si rekao "to je samo precac.."
jel ima neke bitnije razlike izmedju Flex and pro2 roma osim tamnije theme?
jel ima neke bitnije razlike izmedju Flex and pro2 roma osim tamnije theme?
Ništa nisam dirao, samo sam za profil stavio EXTREME BATTERY i baterija je fenomenalna.
Kako se bre gubi rut - sve radi odlično i telefon je rutovan
Neću da vraćam na stock kada je ovako baterija još bolja - a bila je dobra...
Meni sve radi glatko i sa EXTREME BATTERY profilom. Npr NFS i posle dosta igranja radi glatko, Subway Surfers , Temple Run isto ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari