Šta je novo?

LG G2

Sad mi je brecio telefon iz ruke na beton,i pada direktno na ekran:)
Ja reko' to je to,lepo smo se druzili,sad je vreme za rastanak:)
Medjutim jedino se gornji desni deo malo okrnjio od maske,a ekran kao nov:)
Imao sam bas srece ovaj put.

Mozda je sreca sto je pao na ekran, a ne na ivicu :)

Ne nosis onaj spigen?

Meni je ispao sa oko metar na neravan beton dok sam trenirao,imam spigen armor i foliju sa buvljaka...folija je probijena,na jednom mestu,bila mala rupa, ali je ekran i telefon prosao bez ogrebotina,i dalje ko nov :)

Meni cpII 1.2 najbolje radi sa piasek i stock kernelom, dok sa dorijem ne dobijam bas tu glatkocu u radu (otvaranje fabrickih aplikacija, dialer,sms,galelery,calendar,calculator...).

Ista stvar i kod mene.. sa dorijem mi je sve nekako nategnuto,nije jednostavno tecno,al zato ima oc cpu, zvuk na sluskama se moze pocerati sa fauxsound-om fenomenalno..to su razlozi zasto sam na dorimanx kernelu...

JUCE sve regularno gazenje na 4.4.2-root-auto rec (bender) +philz=boot loop jedno 10 puta cim probam da flesnem philz iz twrp-a ,dajte neki tread za philz ..Inace fleskao sam ovaj apk 3.0 xdbbeb, mogu reci da je pokidao sa slikama nocu i kamera je nocu extra ,ostaje samo da se danas proba..

jedina stvar koja mi ne odgovara na piaseku je sto mi ne radi knock knock za otkljucavanje, a radi za zakljucavanje. Ne znam sta je problem sa otkljucavanjem sa ovim kernelom. Dok sa bilo kojim drugim kernelom radi knock knock

jedina stvar koja mi ne odgovara na piaseku je sto mi ne radi knock knock za otkljucavanje, a radi za zakljucavanje. Ne znam sta je problem sa otkljucavanjem sa ovim kernelom. Dok sa bilo kojim drugim kernelom radi knock knock

otvoris dialer...

3845#*802#

ides na settings
ides na update touchscreen upgrade..

to je to..

:)

Pricekaj cloudypro novi, cloudyflex ili cloudystock :).. CS ce biti najstabilniji i najbrzi + kamera ;)

Bender,reci mi sta radim pogresno sa xdabbeb 3.0 kamerom,flesujem iz recoverija,prvo kameru pa patch,wipe cash i nista se ne desava?? Kamera ista.. moze li biti do kernel dorimanx?

A sta ti ne vaja sa kemerom ?

Edit: Bendo uspeo sam sada, uradio sam sada preko njega factory da slegne sve.Opet mi ovaj dorin ne deluje nesto senzacionalno i ne primecujem neke razlike,profile mi je defoult,to je smao kako vidim bla bla truc....

Poslednja izmena:
Mogu li da Vas zamolim za pomoć? Samo me zanima redosled za root, recovery, rom kada sam na Vodafone ROM koji bih zamenio. Ako imate I linkove strava, ako ne potražiću ih ja kad budem imao vremena

I jao pa batice ti si jos na onom vodofene :) auuuu :) PA NISTA fleskas novi za nase trziste ,iorot25,imas auto rec na xda samo kucas,i onda bacas romic koji oces :) CloudyProII 2.0

A sta ti ne vaja sa kemerom ?

Pa jednostavno se ne instalira .. flesujem sve kako treba i kad se fon upali kamera na isto mjesto sa precicom,upalim je..sve isto.. kad odem na app info o kameri izbaca mi 4.7.03 verzija..jeli to od flex roma sto koristim ili 3.0?

Pa jednostavno se ne instalira .. flesujem sve kako treba i kad se fon upali kamera na isto mjesto sa precicom,upalim je..sve isto.. kad odem na app info o kameri izbaca mi 4.7.03 verzija..jeli to od flex roma sto koristim ili 3.0?

pa evo i meni pise isto ... ??

@Bender , sta ubacuje ga na download?

pa evo i meni pise isto ... ??

@Bender , sta ubacuje ga na download?

Pa najvise me zbunilo to sto se nije makla precica za kameru sto sam kreirao prije flesovanja? Prečica bi trebala da se ukloni jel tako? I jos to sto je isti lag kad hoces da slikas u slabo osvijetljenom ambijentu..nikakve razlike ne primjecujem..

Flesovao sam iz recoverija i app i patch ali kao da se nista nije desilo i ne mogu da primjetim razliku kad upalim kameru. Kako da utvrdim da je sada druga camera app odnosno da je xdabbeb?

Na Pro II romu ne treba nikakva zakrpa - samo apk benderov - bukvalno 10 sekundi posla :)
Kamera verzija 4.7.03

TWRP - wipe cache & davilk
instalacija v3.0 kamere (bender apk)
TWRP - wipe cache & davilk
TWRP - fix permission
TWRP - Reboot

Koji driver, koji governor, sa ili bez cpu tweaks, deafult, ili neki drugi profil? Meni troši bateriju baš brzo.
Ima jedan problem sa dorimanx kernelom za kk, tj. ima ih dva, bar na cloudy pro II.
Prvi je da se gubi rut. Vraća se flešovanjem kk_root.zip
Drugi je da se vraćanjem na bilo koji drugi kernel gubi knock on. Rešava se vraćanjem na stock i ažuriranjem touch firmware.

Ništa nisam dirao, samo sam za profil stavio EXTREME BATTERY i baterija je fenomenalna.
Kako se bre gubi rut - sve radi odlično i telefon je rutovan ;)
Neću da vraćam na stock kada je ovako baterija još bolja - a bila je dobra...

Ista stvar i kod mene.. sa dorijem mi je sve nekako nategnuto,nije jednostavno tecno,al zato ima oc cpu, zvuk na sluskama se moze pocerati sa fauxsound-om fenomenalno..to su razlozi zasto sam na dorimanx kernelu...

Meni sve radi glatko i sa EXTREME BATTERY profilom. Npr NFS i posle dosta igranja radi glatko, Subway Surfers , Temple Run isto ...

Mogu li da Vas zamolim za pomoć? Samo me zanima redosled za root, recovery, rom kada sam na Vodafone ROM koji bih zamenio. Ako imate I linkove strava, ako ne potražiću ih ja kad budem imao vremena

Tu imaš rut i rikaveri - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496
ROM - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745
Mada sačekaj - vidiš da bender kaže da uskoro izlazi nova verzija.
Kad već sve radiš od nule da bude sve novo :)

CloudyPro II 2.1 changelog

Here's the changelog for upcoming release:
Fixed browser font
Fixed hissing sound
Fixed camcorder issue
Improved Camera quality
Added On-Screen Phone
Added fully Knock-Code support (D802/5/6)
Using my Cloudy linaro kernel

Ne sviđa mi se ovo boldovano...

Poslednja izmena:
Naprotiv..to je stock kernel koji je najstabilniji, samo prekompajliran linaro toolchainom radi brzine itd.

Znaci knock on / knock code ce raditi. Brzina ce biti odlicna itd :)

@precac ...pa kad flesas iz recoverya flashas iz mrtvog sistema, kad se podigne sistem vec su svi permissioni postavljeni i ..kao sto si rekao "to je samo precac.."

Naprotiv..to je stock kernel koji je najstabilniji, samo prekompajliran linaro toolchainom radi brzine itd.

Znaci knock on / knock code ce raditi. Brzina ce biti odlicna itd :)

@precac ...pa kad flesas iz recoverya flashas iz mrtvog sistema, kad se podigne sistem vec su svi permissioni postavljeni i ..kao sto si rekao "to je samo precac.."

Ne menja mi se Dorimanx kernel sad - prezadovoljan sam baterijom ...
Videćemo - ako je kamera ista možda se vratim i na stock kk + sada ima custom kk kernel + radi knock code

jel ima neke bitnije razlike izmedju Flex and pro2 roma osim tamnije theme?

Poslednja izmena:
to sam i mislio... do sada sam koristio paranoid, pa sam odlucio malo da promenim...

moze li neko da mi da informaciju gde mogu da prodjem najjeftinije da uzmem lg g2 nov sa garancijom...hvala vam :)

Ko ima iskustva sa viper for Android aplikaciom? Ne mogu nikako da je pokrenem :( na proslu verziju koju sam zagubio pitao me koji drajver da instaliram a na ovu 2.3.3.0 mi izbaci da je instaliran drajver automatski i da resetujem fon i opet kad udjem u viper opet ista stvar ja opet install/ok/reset.. nista..opet mi trazi drajver :(

Ništa nisam dirao, samo sam za profil stavio EXTREME BATTERY i baterija je fenomenalna.
Kako se bre gubi rut - sve radi odlično i telefon je rutovan ;)
Neću da vraćam na stock kada je ovako baterija još bolja - a bila je dobra...

Meni sve radi glatko i sa EXTREME BATTERY profilom. Npr NFS i posle dosta igranja radi glatko, Subway Surfers , Temple Run isto ...

Postoji problem kod romova koji imaju knock code podršku, kada se jednom instalira dorimanx kk kernel, svi drugi kerneli, uključujući i stock gube dupli tap za buđenje. Jedino na dorimanxu radi.

Ja sam izgubio rut, morao sam da ga odradim ponovo. I nisam jedini, mnogi prijavljuju isti slučaj, ne znam zašto je tako, instalirao sam prvu modovanu stock verziju kitkat-a koja je ostavljala recovery i kasnije samo instalirao romove.

Nazad
Vrh Dno