Šta je novo?

LG G2

Значи xdabbeb 3.0 би требало да је најбољи камера мод? Ако инсталирам апк варијанту (г2 ми је сток само рутован) који је начин враћања на сток? До сада сам користио само jishnu мод који је то имао сређено у самој апп.

Sačekaj da ovo bender zapakuje u .apk...

И онда ћу моћи да вратим сток камеру (из било ког разлога) на фору као и на jishnu моду?

Poslednja izmena:
3.0 zabada posle par slika. Vratio sam stari mod. Na cloudy pro II...

Poslednja izmena:
Ja to pricam. Ne znaci sto radi u par gradova da radi u svim. Vip je oduvek bio uzasan ovde. Znam 10 ljudi koji su imali nevidjene probleme sa vipom u VA. Tako i moj kum koji ima G2, pa je presao na mts i sve super od tada.

Ma ko sisa mene kad Djilkosh zna bolje ;)

Valjevo stvarno ne obilazim, ali ono Vojvodina i BG kuda se krecem stvarno nisam imao probleme. Ja prenosim ovo moje, mada Markus nije rekao odakle je ;)

Stavio sam xdabbeb v3 - samo za pro g2 portove(cpII) . Nek netko tko ima recovery stavi prvo(prvo backup /system).

Android ce se rebootati nakon instalacije(nema druge opcije...dr## se po živom sistemu), to je ko da nekome vadis i mijenjas organe.

link

Ako netko moze nek proba. Ako radi, onda pravim i stock verziju.

Poslednja izmena:
Jesi taj apk ? (cloudypro II ili neki drugi proG2 rom?)

A vidim u sigu zapravo :) (no jesi li apk ili zip)

I meni radi apk, ZIP izgleda nije bio dobar. Jedno veliko hvala za Bendera :)

ima li drop-a fps u nocnom snimanju?

Kako radi sada MF?

Radi, i to izgleda da kamera konačno radi kako treba u mraku...

Sad sam slikao par slika u totalnom mraku i ispale su i više nego dobre cheers

Meni cpII 1.2 najbolje radi sa piasek i stock kernelom, dok sa dorijem ne dobijam bas tu glatkocu u radu (otvaranje fabrickih aplikacija, dialer,sms,galelery,calendar,calculator...).

^ Daj okaci slike ako nije problem

Ako mi se svide,cekam da bender okaci installer za stock kk i leti odma

Meni cpII 1.2 najbolje radi sa piasek i stock kernelom, dok sa dorijem ne dobijam bas tu glatkocu u radu (otvaranje fabrickih aplikacija, dialer,sms,galelery,calendar,calculator...).

Meni baterija na 63% sa dori kernelom, a prođe ceo dan - osvetljenje na 80%...

Baš sam zadovoljan!

Potrajati ce dok okacim stock kk. Nisam siguran hocu li danas uspijeti.
Ne svidja mi se sto moram na zivo cupati fajlove. Recovery je ovdje prava opcija.

Jer kome se omakne apk i bude bootloop, ne moze nista napraviti nego kdz flashati..(ako nema recovery)

Jel moze neko da okaci bekap camere CloudyPro II 2.0 rom-a? Sve fajlove iz xdabbeb3prog2 foldera, nesto sam zeznuo:D
Moze pp

Nisam siguran koliko ce ti pomoci (2put si backupao?) :)(instaliraj 2.2.1)

Preko 100 fajlova je replacano..To jednostavno nisam mogao rucno. Jedino da napravim arhivu /system'a.

Ajmo vi sa CloudyPro II 2.0 + xdabbeb 3.0 dajte nama ostalima mali teaser, da nam malo zagolicate mastu :)
Kako funkcionise taj nabudzeni blic, magic focus itd.. ?

bender_007 instalirao sam apk v3.0 for pro G2 ports, camera za sada radi bez prob. Napravio sam i bekap, ali je to bekap prethodno instalirane xdabbeb's camera v3.0.0 - for stock G2 KK Roms. Pa ako neko moze da uploaduje stock bekap CloudyPro II 2.0 camere za svaki slucaj;) valjda me je neko razumeo:trust:

Ma nece da ga rutuje, nemam recovery kzovao sam ga, nemam pojma sta da radim, da mi nisu riknulli portovi :D

Samo preflashaj CP II (i bude ti sve ok)

Danas necu stici za stock rom (cloudystock ce biti posebno na pro g2 uz kvacicu, cloudystock ce biti posebno na stock uz kvacicu - stikliranje jel :) )

Sad mi je brecio telefon iz ruke na beton,i pada direktno na ekran:)
Ja reko' to je to,lepo smo se druzili,sad je vreme za rastanak:)
Medjutim jedino se gornji desni deo malo okrnjio od maske,a ekran kao nov:)
Imao sam bas srece ovaj put.

Flesovao sam iz recoverija i app i patch ali kao da se nista nije desilo i ne mogu da primjetim razliku kad upalim kameru. Kako da utvrdim da je sada druga camera app odnosno da je xdabbeb?

Uspeo sam malo da testiram v3.0 na CloudyPro II 2.0 .. za sad jos ima nekih bugova u odnosu da default Cloudypro. 720p slowmotion secka na Mxplayer a forsklozuje default video player . Sto se tice fotki kao da su jos malko bolje sa slabijim uslovima svetla. Prosto nisam imao vremena da testiram i napravim uporedne slike.

Da li ovaj telefon ima HDR, negde sam procitao, ali nisam nasao u kameri ?

Meni baterija na 63% sa dori kernelom, a prođe ceo dan - osvetljenje na 80%...

Baš sam zadovoljan!

Koji driver, koji governor, sa ili bez cpu tweaks, deafult, ili neki drugi profil? Meni troši bateriju baš brzo.

Ima jedan problem sa dorimanx kernelom za kk, tj. ima ih dva, bar na cloudy pro II.

Prvi je da se gubi rut. Vraća se flešovanjem kk_root.zip

Drugi je da se vraćanjem na bilo koji drugi kernel gubi knock on. Rešava se vraćanjem na stock i ažuriranjem touch firmware.

Vrh Dno