Šta je novo?

LG G2

na mom g2 izgleda ne radi jedan zvucnik.
jel mi se cini ili je svaki audio(yt, mp3, igrice) mono tj i da je mono, svirala bi oba zvucnika isto
ima li neko isti problem?

ako mislis na one rupice sa leve i desne strane micro usb-a, samo jedno je zvucnik. drugo je mikrofon.

Napravi backup prije ovog
Probao sam par puta rucno install i uvijek bootloop. Iz recovery hoce. Ali moras imati ili jishnu ili xdabbeb. Mozes ili xdabbeb ili jishnu novi 3.4, sad ga uploadujem bas.
instalirao sam ranije jishnu 3.3, kako ide sad instalacija 3.4? imam jos uvek instaliran app camupdate. jel deinstaliram app? ili prvo vracam backup pa deinstaliram? sta ako nemam backup...

instalirao sam ranije jishnu 3.3, kako ide sad instalacija 3.4? imam jos uvek instaliran app camupdate. jel deinstaliram app? ili prvo vracam backup pa deinstaliram? sta ako nemam backup...

Pricekaj jos malo dok uploadam. Nemoj onu sa threada skidati. Uploadam ispravnu verziju. Jishnu 3.4 ima ART support.

-camupdate ce pregaziti postojecu instalaciju ali nece koristiti postojeci backup. Samo backup napravis ponovno i instaliras. Inzistira na backupu. Imas i reboot. Molim samo javi jel radi. Kad uploadam naravno.

Poslednja izmena:
Ok.
Ja sam na stock 4.4. Samo root.

Poslednja izmena:
E ***, sad sam vratio backup lg official kamere, uradio reset i instalirao ovaj zadnji što si ovde postavio i vidim da je update.
Na telefonu mi je trenutno stići kamera. Koji su mi sad koraci?

Samo install. Includao sam profile od 3.3. Tj prvo backup moras jer je zalokano.

Uradio. Radi. Blic na auto se nije palio u mraku. Posle prebacivanja na ON i vraćanja proradio. Uporedio sa Note 2. Svetlije su slike na N2. Nemam sad vremena za dalje isprobavanje.
Hvala.

Uradio. Radi. Blic na auto se nije palio u mraku. Posle prebacivanja na ON i vraćanja proradio. Uporedio sa Note 2. Svetlije su slike na N2. Nemam sad vremena za dalje isprobavanje.
Hvala.

Znas sta se desava, nije do tvog togglanja, nego na normal modu on takodjer pokusava prebaciti na nocni mod, sto je glupo malo. Slikao sam danas sliku u night modu i jednu u normal..ova u normal je ispala mrvicu tamnija ali bez "noise" a ova night mode je svjetlija ali ima puno "noise".

Drugari, citajuci dosta ovu temu o LG G2, saznao sam generalno dosta toga, ali je ipak par stvari je ostalo nerazjasnjeno, pa bih voleo da mi iz iskustva neko odgovori ukratko na par pitanja:

- Kakav je zvuk kada se snima video u bucnom okruzenju (Klub, koncert itd..), tj da li se jasno cuje sta treba ili ulazi u veliku distorziju pa je prakticno neupotrebljiv?
- Koliko mu treba da se napuni od 10-90%? (otprilike, ne u minut, naravno)
- Sta je, zapravo, problem sa kamerom pa instalirate ove dodatke poput Jisnhu itd?

Hvala unapred!

Znas sta se desava, nije do tvog togglanja, nego na normal modu on takodjer pokusava prebaciti na nocni mod, sto je glupo malo. Slikao sam danas sliku u night modu i jednu u normal..ova u normal je ispala mrvicu tamnija ali bez "noise" a ova night mode je svjetlija ali ima puno "noise".

Mozes li backup da mi posaljes pri resetu mi izbrisao sve i ostala kamera sa fiksom a kad sam vratio backup aplikacija nije ga vise bilo

Drugari, citajuci dosta ovu temu o LG G2, saznao sam generalno dosta toga, ali je ipak par stvari je ostalo nerazjasnjeno, pa bih voleo da mi iz iskustva neko odgovori ukratko na par pitanja:

- Kakav je zvuk kada se snima video u bucnom okruzenju (Klub, koncert itd..), tj da li se jasno cuje sta treba ili ulazi u veliku distorziju pa je prakticno neupotrebljiv?
- Koliko mu treba da se napuni od 10-90%? (otprilike, ne u minut, naravno)
- Sta je, zapravo, problem sa kamerom pa instalirate ove dodatke poput Jisnhu itd?

Hvala unapred!

Ako se sećam imao si One, a on uz Nokiu 808, 1020 (te koje sam čuo) razvaljuju, ostali telefoni, pa iskreno pozdravi se sa zvukom, bio to Samsung ili LG ili Sony...

Punjenje oko 1:30 do 100 možda još nekih 10-15 minuta

Problem sa kamerom je što ima agresivni denoise, pa slike izgledaju noćne kao uljane. Preko dana je ok ovako solidna, ali lošija od Note3/S4/Z1/Z1c
I problem je pad frejmova čim je osvetljenje lošije, znači soba sa sijalicom.
Auto focus pa treba mu par sekundi da odradi focus i onda uslika.

Ako se sećam imao si One, a on uz Nokiu 808, 1020 (te koje sam čuo) razvaljuju, ostali telefoni, pa iskreno pozdravi se sa zvukom, bio to Samsung ili LG ili Sony...

Punjenje oko 1:30 do 100 možda još nekih 10-15 minuta

Problem sa kamerom je što ima agresivni denoise, pa slike izgledaju noćne kao uljane. Preko dana je ok ovako solidna, ali lošija od Note3/S4/Z1/Z1c
I problem je pad frejmova čim je osvetljenje lošije, znači soba sa sijalicom.
Auto focus pa treba mu par sekundi da odradi focus i onda uslika.

Da da, i dalje ga "imam" tj, cekam da mi stigne novi, zamenski iz servisa, pa cisto razmisljam o alternativama ako mi padne na pamet da ga menjam..

Hvala na odgovoru!

Doduše ne znam, jel imao pad frejmova One, ali ako si bio zadovoljan sa fotkama na One-u bićeš i ovde ;)

Nisam neki heavy user sto se tice kamere, pa mi je One skroz zavrsavao posao po tom pitanju, a sve ostalo je bilo na vrhunskom nivou, i nemam neki razlog da ga menjam osim zelje da probam i nesto drugo, ali po svemu sudeci ostacu veran tajvancima..:)

Mozes li backup da mi posaljes pri resetu mi izbrisao sve i ostala kamera sa fiksom a kad sam vratio backup aplikacija nije ga vise bilo

Uh..na poslu sam sad, najbolje da skines 3.3a, njega instaliras i samo ides na backup. On ce ti vratiti stari backup(mijenjao sam folder backupa)

Uh..na poslu sam sad, najbolje da skines 3.3a, njega instaliras i samo ides na backup. On ce ti vratiti stari backup(mijenjao sam folder backupa)

Kad god budes imao vremena. Problem je sto nemam sacuvan stock backup jer sam pri hard resetu telefona njega izgubio. Radio sam pre hard reseta backup svih aplikacija ali ne mi za cam nije sacuvao. Znaci treba mi stock

Da li vrediti da se ide na 3.4 fix od Jishnu,posto imam verziju 3.3a?

Na 3.3 fhd 30fps drop nema,drop krece na fhd 60fps. Takodje uhd snimanje nema drop

Neka mi neko potvrdi da li i fhd 60fps ima drop?

Nisam rekao da ima dva zvucnika nego da oba otvora sluze za zvucnik tj drugi je cisto napravljen iz estetickih razloga i zbog "jednacenja" zvuka.

Kada poklopiš prstom levi nema nikakve razlike u zvuku, zato oni koji ne znaju pomisle da im je crkao zvučnik ali ajde, nema veze...

O ljudi, imate li neku preporuku za USB OTG drive, čisto da se malo proširi memorija i ima li toga u srbiji ili mora preko neta da se uzima?

Nazad
Vrh Dno