Šta je novo?

LG G2

Mislim da svaki jb ima u sebi baseband. Provjerit ces tako da vidis jel imas signal. Ako imas, onda je sve ok :)

Ako te bas muci, flashaj jb kdz pa onda root i recovery i miran si.

Mislim da svaki jb ima u sebi baseband. Provjerit ces tako da vidis jel imas signal. Ako imas, onda je sve ok :)

Napravio sam widget za reboot to recovery i poweroff, iako nije ni potrebno ali valjda zatreba nekome.

LINK

I XDA link :D

EDIT: pardon na doublepost, ne kuzim kako kad sam isao na editiranje gornjeg. Molim da netko od moderatora spoji.

Poslednja izmena:
Je l' može neko ko ima Kit Kat instaliran da mi kaže da li su kontakt slike koje se automatski skidaju sa Gmail-a u velikoj rezoluciji ili su mrljave kao na 4.2.2?

Hmm . nisam znao da JB rom automatski fleshuje i BB ... manje vise nemam potrebe da flashujem JB , cisto onako informativno sam pitao :) a kdz me mrzi da radim :p

Thx na odgovoru ;)

Je l' može neko ko ima Kit Kat instaliran da mi kaže da li su kontakt slike koje se automatski skidaju sa Gmail-a u velikoj rezoluciji ili su mrljave kao na 4.2.2?

Neke su mi bile u rezoluciji u kojoj sam ih postavio a neke mrljave. I evo sad posle 20ak dana još neke od tih mrljavih je povukao u dobroj rezoluciji... uopšte mi nije jasna ta filozofija sa slikama kontakata.

Kada ih jednom otvoris skinu se visoke rezolucije,tako da je sad bolje, a to me toliko smaralo na 4.2.2 sto nije uopste htelo da povuce HQ cak i kada otvoris kontakt, ali sam nasao i resenje za to, obrisao sve, sve ih stavio u Favorites na sajtu i onda sync-ovao, pa sam onda na sajtu stavio u Fav samo one koje i treba :)

Da li je neko flesovao CloudyStock 1.3 ?

Poslednja izmena:
Ali opet nema smisla.

Ako touch screen ne radi onda ok. Ali on ti radi ? Mozes normalno crtati svajpati itd... ?

Ako da, onda nije touch ni nista. Nesto drugo je kod tebe, Jel imas garanciju ?

Definitivno je otisao touch, celom levom duzinom ekrana (oko 5mm). Fora je sto sve radi, nikad ni ne klikcem uz levu ivicu pa nisam ni primetio...

8u4e2yna.jpg

Poslednja izmena:
A prilikom kucanja poruke? Jel te i tu zeza? Izabir smajlica,broj 1?

To je ono sto me i buni, rade i Q i 1 bez problema ?!?!?

Jel moze neko da skine "Touch Test" aplikaciju sa Play Store-a i testira touch uz levu ivicu? Meni detektuje dodir pomeren za 5mm

uhagenyp.jpg

Jos jedna jako cudna stvar... Refresh dugme na weather widgetu mogu da pritisnem i reaguje normalno, ali kad ukljucim quick memo ili touch test taj deo ekrana je "nedodirljiv". Skroz mi je cudno da telefon registruje svuda normalno touch, osim kad sam u "drawing" modu i naravno kad je ekran ugasen pa mi ne radi knock on...

zydypa8y.jpg

Poslednja izmena:
Skinuo sam...meni je sve ok..

Ne, ne registruje touch nekih 5mm uz levu ivicu ekrana

Bas bas ni na memo ti ne registruje levu ivicu kao sto si i postavio sliku?Ja mislim da je jasna stvar da je otisao,ne bij glavu odnesi ga u servis.

Servis 100 %. Stavi stock rom. Pregazi ga sa 4.4.2 kdz (onda factory reset)

Jos bolje neka stavi 4.2.2 jer ne znam da li je covek sim free ili preko operatera uzeo i kog.Citam na forumima da pojedini ljudi jos uvek nisu dobili ni d80210e a kamoli d80220b :) pa cisto da mu ne kazu a odakle vam kk :)--(Sto je sigurno sigurno je)

E pa stvarno pi.. ma dobro je kad imas garanciju,opusteno,samo sto ces se sad iscimati jedno mjesec dana sa njima dok se to ne zavrsi..

Garancija? Telefon je sa oglasa, mislim sa MTS mreze. Hmm jedino sto imam je sticker na kutiji na kome stoji CT Computers d.o.o. :)

Kontaktiraj ih i putem IMEI broja probaj da ih namoliš za servis...

Garancija? Telefon je sa oglasa, mislim sa MTS mreze. Hmm jedino sto imam je sticker na kutiji na kome stoji CT Computers d.o.o. :)

Kontaktiraj toga gdje si uzeo, ako ti nije dao papire nek posalje. Nemoj nikad uzeti bez papira. Cesto nude mob jeftino pod izlikom: "to sam uzeo pod kompenzaciju, duzan mi je". Tebi nitko ne garantira da se njegov "kolega", "duznik", tkogod vec...nece sjetiti: "idem ja na policiju da mi je maznut mob, dam im papire i rijese to"...
Ne mora imati garanciju ali papire uredne uvijek :).

Kontaktiraj toga gdje si uzeo, ako ti nije dao papire nek posalje. Nemoj nikad uzeti bez papira. Cesto nude mob jeftino pod izlikom: "to sam uzeo pod kompenzaciju, duzan mi je". Tebi nitko ne garantira da se njegov "kolega", "duznik", tkogod vec...nece sjetiti: "idem ja na policiju da mi je maznut mob, dam im papire i rijese to"...
Ne mora imati garanciju ali papire uredne uvijek :).

+1 Moj drugar se tako pozdravio od telefona. Znao je da je "izgubljen" ali ga je zadrzao. Posle mesec dana je došla policija po telefon... :smackbum:

Zato nikad ali nikad se ne rizikuje i ne uzima telefon bez prave garancije i svih papira,jeste da se uzme jeftinije mozda ali evo sta se desava :( Probaj sve moguce ...

Da li se nekome desava da nece da se ugasi ekran, nego ostaje upaljen? KK je u pitanju tel nije rootovan?

Poslednja izmena:
Desavalo se meni. Omoguci opcije razvoja, cekiraj pa onda odcekiraj drzi ekran upaljen ili ostani budan funkciju nzm tacno videces. Ja sam tako resio

Sto se same kamere tice, ja sam instalirao xdabbeb fix ali je video opet 14fps u mracnim uslovima . Evo video :
https://app.box.com/s/g8lpixjfzk2ouutqbou8

Ovo je lose, meni je dosta dobro odnosno zakucani frejmovi na svakom modu [CloudyProII 1.2 +XDAbbeb 2.2.1 + neki zip koji stabilizuje dodatno frejmove @bender pokazao :) Posle tog fixa koji mi je bender dao frejmovi su stabilni 100% i zakucani ama bas na svakom modu bilo dan ili noc, plus malo poboljsanje na slow motion i front and rear camera

Ovo je lose, meni je dosta dobro odnosno zakucani frejmovi na svakom modu [CloudyProII 1.2 +XDAbbeb 2.2.1 + neki zip koji stabilizuje dodatno frejmove @bender pokazao :) Posle tog fixa koji mi je bender dao frejmovi su stabilni 100% i zakucani ama bas na svakom modu bilo dan ili noc, plus malo poboljsanje na slow motion i front and rear camera

Kakav je fix, sta zahteva ? Samo root ili i recovery ?

I ROOT I RECOVERY JA MISLIM, oprosti ako se varam ali mislim da zahteva i recovery....

Napravi backup prije ovog
Probao sam par puta rucno install i uvijek bootloop. Iz recovery hoce. Ali moras imati ili jishnu ili xdabbeb. Mozes ili xdabbeb ili jishnu novi 3.4, sad ga uploadujem bas.

Ja sam na novi xdabbeb camera ART support , kamera rastura.Za jishnu ne znam

Vrh Dno