Šta je novo?

LG G2

Istina nitro koristim placenu verziju,ali neksko iako manje opcija ima dosta ljudi na xda govori da je na 4.4.2 trenutno stabilniji bez crasha i bootloopa sto neznaci da ce novi update g2 xposed biti i dalje losiji kad prepravi te neke greskice :)

Pazi ovako,na zakljucanu verziju ima svega mozda 3 mogucnosti,jedna od njih je smanjivanje soft keys,posle restarta,imao sam manje soft keys al se sada desava delay kada god kliknem na back ili home,da li je tako i na placenu verziju ne znam,al ovako zakljucan ne sluzi nicemu,iskreno,mislio sam bar pola da ce moci,kad ono sve skoro zakljucano :(

Poslednja izmena:
Da li postoji pro2 galerija koja radi na stock KK? Pitam zbog MagicFocus-a. Koristim poslednji Jusnhu sa @bender_007 apk.

Ako imas vremena vrati na 4.2.2 pa javi jel radi. KDZ metoda da sve pregazi. Obavezno iza toga factory reset

Nije me mrzelo da ga pregazim na 4.2.2 kdz metodom i da odradim po ko zna koji po redu factory reset u zadnja dva dana. Rezultat je isti, definitivno je KNOCK ON mrtav :(

EDIT:

Izgleda da je otisao ekran sve sa digitajzerom...

http://www.reddit.com/r/lgg2/comments/1zwrmw/love_this_phone_but_knockknock_on_just_stopped/

http://www.reddit.com/r/lgg2/comments/1v28ob/knock_on_broken/

Poslednja izmena:
Samo da potvrdim...posle update-a na KK baterija osetno slabija :/

Bukvalno dva dana...u minut!

Bukvalno dva dana...u minut!

Meni jos nije preko dana izdrzao,al to se ne gleda tako,screen on time uporedjuj..mada i tada sve zavisi sta se koristi,3g na pr.trosi jako,ako igras neke jace igrice,snimas dosta,na taj nacin ako izgura 3.5 / 4h screen on nije lose,sve preko toga je extra..a i kad ga punis a hoces da ga testiras,pusti ga jedno bar 30 min na punjacu posle notifikacije kad prijavi da je pun. Meni je drzao i po 5/6h screen on time al jedino ako je kombinovana potrosnja,po malo od svega,al ako ga bas koristis,nema sanse preko 4h screen on da izgura..

Ali opet nema smisla.

Ako touch screen ne radi onda ok. Ali on ti radi ? Mozes normalno crtati svajpati itd... ?

Ako da, onda nije touch ni nista. Nesto drugo je kod tebe, Jel imas garanciju ?

Nije me mrzelo da ga pregazim na 4.2.2 kdz metodom i da odradim po ko zna koji po redu factory reset u zadnja dva dana. Rezultat je isti, definitivno je KNOCK ON mrtav :(

EDIT:

Izgleda da je otisao ekran sve sa digitajzerom...

http://www.reddit.com/r/lgg2/comments/1zwrmw/love_this_phone_but_knockknock_on_just_stopped/

http://www.reddit.com/r/lgg2/comments/1v28ob/knock_on_broken/

Bas cudno da uopste moze biti ista vezano za touch,kad touch radi..cak sta vise,na dosta telefona zadnjih mjeseci sto izlazi,ima dopunska opcija za knock on,nokia lumia black sistem,na vecini kk sistema takodje,sto sve upucuje da to nema veze sa displejom. Sjecam se kad se pominjao g2 i knock on kad je trebao da izadje,kako je to kul opcija al vuce vise baterije jer sistem navodno ne ide u deep sleep. Sem ako jednostavno oni nisu nesto implementirali u touch,vezano za precizniji kock on/off sto crkne,a touch radi pa mora onda sve da se promjeni ?? Ne mogu da nadjem neku drugu logiku tu..

Zanima me na koji način da instaliram recovery,probao sam preko one aplikacije sa marketa, freegee,preporučuju je. Nisam uspeo , očitava mi po 20minuta i ništa se ne dešava(niti mi izbacuje error niti da je nepodržana verzija)

Poslednja izmena:
Rootovan preko iroot25, kk stock d80220b, pa preko one aplikacije sam pokušao twrp,i neće da instalira, e sad me zanima na koji način je najbolje da instaliram recovery

Zanima me na koji način da instaliram recovery,probao sam preko one aplikacije sa marketa, freegee,preporučuju je. Nisam uspeo , očitava mi po 20minuta i ništa se ne dešava(niti mi izbacuje error niti da je nepodržana verzija)

Navodno trebas joinati beta channel i skinuti freegee beta. Nakon toga flashati patchirani kernel.

Ako to ne napravis namucit ces se malo da sredis mobitel i to nece proci bez linux sistema, na windowsima ti nece proci.

@knockON , nas s800 ima napredne funkcije, takodjer je moguce implemetirati da CIJELO vrijeme slusa za "hello google" itd. Knock on je kernel feature takodjer. Ali ako je sve probao pa onda bome nesto ne valja. Ja bi to odmah na popravak :), nisam vidio kako se ponasa ostatak sistema ali neki se pritom zale na gubljenje osjetljivosti na par mjesta na ekranu.

Poslednja izmena:
imam kk, zanima me kada rootujem, znam da se gubi garancija, e sada kako da se uradi unroot, i da li se aktivira neki brojac, kao kod samsunga. Tj da li je moguce unroot i da garancija bude validna. Cisto bi instalirao fix za kameru.

Može se vratiti na fabričko stanje.

Ako bas toliko hoces recovery,mozda je bolje da se vratis na 4.2.2..lakse ces sve zavrsitit..

Ako nije problem da razjasnimo ovo oko root-ovanja.
Da li postoji mogućnost da se flešuje fabrički softver na root-ovan telefon tako da u servisu ne mogu da provale da je telefon ikada bio root-ovan?
I da li radi OTA update na root-ovanom telefonu?

rade ako imaš stock recovery. mislim na ota updejte

Navodno trebas joinati beta channel i skinuti freegee beta. Nakon toga flashati patchirani kernel.

Ako to ne napravis namucit ces se malo da sredis mobitel i to nece proci bez linux sistema, na windowsima ti nece proci.

Dobro, na koji način onda da ubacim recovery?

Pa rekao ti je covek,uclani se na beta channel za freegee aplikaciju i tamo nadjes zadnji beta apk,instaliras i iz te aplikacije flesujes recovery.

Ako nije problem da razjasnimo ovo oko root-ovanja.
Da li postoji mogućnost da se flešuje fabrički softver na root-ovan telefon tako da u servisu ne mogu da provale da je telefon ikada bio root-ovan?
I da li radi OTA update na root-ovanom telefonu?

Ja sam moj root-ovao i čačkajući završio na bootloop-u. Onda sam flešnuo stock 4.4.2 i tada mi je sklonio root. Ranije su na temi komentarisali da se tako otkloni svaka sumnja da je fon root-ovan.

Trenutno sam sam CloudyPro II 1.2 romu , i nemam sta da zamerim , ali recimo ako bih hteo da se vratim na neki JB rom , nisam siguran koji baseband da fleshujem . Video sam na xda tamo neku listu za d802 uredjaje al nisam siguran koji bih eventualno fleshnuo pa ako neko zna , bio bih zahvalan.

Nazad
Vrh Dno