TWRP 2.7.0.0 lg d802
Da li je neko probao
Ne moze vise preko kdz fajla da se ubaci 4.2.2?
Jel iko od vas na Vodafone KK? Ja ga koristim i ne vidim razlog da čekamo OTA
Jel iko od vas na Vodafone KK? Ja ga koristim i ne vidim razlog da čekamo OTA
Koliko sam skontao program za flesovanje skida neki apdejt prilikom startovanja i ne dozvoljava downgrade,ali ima fix,neko je okacio par postova iznad.
Čemu gledati Vodafone boot animaciju kada znam da će nebrendovani KK ovog meseca? Uz to postoje i prijavljeni problemi sa zvukom i BT koje će možda rešiti noviji ROM. A još nisam uspeo da nađem ni informaciju da li je NFC plaćanje preko Google Wallet-a isključeno na evropskom KK Vodafone ROM-u kao što je na američkom.
Izasla nova V3 verzija Optimusovog porta![]()
Nfc placanje, nadam se da je to ovo
Jeste, to je to. Hajde sad instaliraj Google Wallet sa stora i probaj da u njemu uključiš opcije vezane za NFC plaćanje, vidi hoće li da ti izbaci grešku.
Wallet za sada ne radi kako sam očekivao, moraš prvo da prebaciš sredstva sa kartice u wallet, ali vremenom će sigurno stvari doći na mesto, a ovaj telefon ne verujem da ću menjati u skorije vreme.
Ukoliko je telefon kupljen otkljucan (iz Novog Sada na KP) da li cekam KK za Srbiju ili uopste neki za Evropu...? To mi je malo nejasno....
Neki dan sam detaljno testirao, jishnu mi je bio bolji u low light. Bas je otkidao.
Kod xdabbeb radi magic focus, iako nisam previse impresioniran.
Skini i jedan i drugi installer
backup s jednim napravis (prvim..), da mozes restorati.
Onda kasnije drugi instaliras. 5 minuta posla sad![]()
Igo za G2, pošaljite mi e-mail na pm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari