Šta je novo?

LG G2

Druže, ja sam ustvari ukratko rekao, kome treba Igo za G2, nek mi šalje mail, imam na dropbox-u, dobiće link. :p

Poslednja izmena:
Nismo se sporazumeli, moja greska >.< A vidim neki zapeli za iGo,pa iGo....
moderatori neka obrisu postove.

Kad smo kod igo da kažem da su neke tom tom mape koje je ovde neko preporučio GOLO GO*NO. U Apatinu u jednoj od glavnih ulica nemaju brojeve, a u Kuli nemaju ni jednu od glavnih ulica. Smešno.

Skidajte i tražite navteq. Ako ne nađete, mogu na dropbox da stavim, sasvim slučajno sam ih danas pokupio kod tog lika u Apatinu.

Kad smo kod igo da kažem da su neke tom tom mape koje je ovde neko preporučio GOLO GO*NO. U Apatinu u jednoj od glavnih ulica nemaju brojeve, a u Kuli nemaju ni jednu od glavnih ulica. Smešno.

Skidajte i tražite navteq. Ako ne nađete, mogu na dropbox da stavim, sasvim slučajno sam ih danas pokupio kod tog lika u Apatinu.

Pa zar nisu contrast najbolje za Srbiju I Crnu goru?

Jesu, kakav crni tom tom pa i Navteq

Kako mator?To je jedina mapa koja pokriva minimum 80% Srbije.Problem je u iGO programu.Mora se doobro podesiti u opcijama sistem.Ne znam zaśto je tako ali u odnosu na stare verzije noviji iGO je nekako konfuzniji.Recimo prošlo leto je iGO na telefonu uspeo da me pogubi toliko da sam promašio 3 grada i vodio me sporednim putevima umesto na autoput za Pervezu prema Lefkadi...ja sam išao kroz naseljena mesta.Takođe sam nagrabusio i kod nas...prema Šapcu umesto da me vodi autoputem klasika...isključio me je prema Navak-u i odveo okooo 40km dalje od uključenja za Šabac.Na kraju sam se našao kod Obedske bare...A recimo iste mape na starom iGO programu i autonavigaciji,bez problema rade i vode...sva sreća da mi to stalno stoji u kolima :)

Ja koristim navteq mape. Super radi, do sada se nisam gubio sa njima. Uredno je pokazivao i npr put do Krfa, Tasosa i Haniotija.

To i govorim...Navtekove mape su ok ali program iGO je nekako pogubljen,iste mape na novom iGO-u i na starom pokazuju drugačije rute.

Jednu da,drugu ne...

Da li jos neko ima ovaj problem kada proba update preko lg pc suite?

Mozda kace novu verziju... :)

Prilozi

• lg.JPG
    lg.JPG
    85.9 KB · Pregleda: 208
Ja znam samo sledeće. Sa tom tomom nema brojeva u apatinu, nema jedne od glavnih ulica u Kuli. Ubacim nove mape odjednom sve ima a da igo nisam pipnuo što se tiče podešavanja.

Mape su poslednje, valjda iz avgusta prošle godine. Nije mi toliko bitno da rade extra i imaju svaku kršinu od puta ucrtanu već da radi barem prosečno, u nekoj normalnoj meri, ovo sa tom tom-om je sprdnja.

Ja znam samo sledeće. Sa tom tomom nema brojeva u apatinu, nema jedne od glavnih ulica u Kuli. Ubacim nove mape odjednom sve ima a da igo nisam pipnuo što se tiče podešavanja.

Mape su poslednje, valjda iz avgusta prošle godine. Nije mi toliko bitno da rade extra i imaju svaku kršinu od puta ucrtanu već da radi barem prosečno, u nekoj normalnoj meri, ovo sa tom tom-om je sprdnja.

heheh ma nisu TomTom mape sprdnja...šta više vodeće su u Evropi..tačnije Engleskoj ali one nisu pravljene za Istočnu Evropu...tako da,pređi na Contrast i Navteq...biće ti lakši život ;)

Da li jos neko ima ovaj problem kada proba update preko lg pc suite?

Mozda kace novu verziju... :)

Isto i kod mene, telefon je iz Telenora.
Posle suita sam probapo i mobile support tool i prvo mi je pokazao da je dostupan software upgrade ali je iz nekog razloga podesio zemlju Francusku. Kad sam prebacio na nas, crashovao je program. Pokusao da pokrenem ponovo, stalno krachuje. Ko zna sta rade

edit: odrzavanje servera ...

Prilozi

• sB8Pz68.png
    sB8Pz68.png
    12.3 KB · Pregleda: 177
Poslednja izmena:
Isto i kod mene, telefon je iz Telenora.
Posle suita sam probapo i mobile support tool i prvo mi je pokazao da je dostupan software upgrade ali je iz nekog razloga podesio zemlju Francusku. Kad sam prebacio na nas, crashovao je program. Pokusao da pokrenem ponovo, stalno krachuje. Ko zna sta rade

edit: odrzavanje servera ...

Znači, počelo je. Lako je moguće da ti je fon za francusko tržište, moj je recimo za nemačko, nabavljaju ih odakle stignu, ne obraćaj pažnju.

avu5a5u8.jpg

Odakle je ovaj?
<model>LGD802</model>
<suffix>A6WTBK</suffix>
<msn>312KPUU214422</msn>
<esn_date/>
<sw_version>D80210B_00</sw_version>

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno