Šta je novo?

LG G2

Jishnu i Bender007 (nas komsija),izbacili konacnu verziju koja nema drop fps. Izuzetno kamera radi. Apk zahteva root,i ide na stock KK.

Znaci da cekam update na KK pa root pa onda da instaliram apk? Pa zar je I na oficial KK kamera sa lagom?

Zar ti treba toliko siroka tastatura? Mislim swiftkey ispravlja sve tako da i ako pogresis sve ce biti dobro... Imas ja mislim xposed modul koji nesto radi sa tastaturom za landscape, ali se ne secam sta, to ces morati da izguglas.

Treba mi, ***, imam široke palčeve i velike šake i ne mogu da tipkam u portrait modu sa dve ruke kako sam mnogo ubojitiji. Swipe-ovanje nisam još ispraksao, ono je mnogo lakše u portetu. nije bitno, rekli su da će da isprave, javio mi se developer na comment, tako da izdržaću dotle.

TAIWAN - 6WN/TAIWAN_OPEN_16G V10C LGD802 1.92 GiB
DOWNLOAD - http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=8784

AUSTRIA - 6MB/MOBILKOM_16G (AUSTRIA) V20A LGD802 1.72 GiB
DOWNLOAD - http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=9406

GERMANY - 6D2/VODAFONE_16G(GERMANY) V20A LGD802 1.72 GiB
DOWNLOAD - http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=9377

TWRP 2.7.0.0 touch recovery [2014-03-10] - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2449679
DOWNLOAD - http://goo.im/devs/OpenRecovery/g2d802//openrecovery-twrp-2.7.0.0-d802.zip

Kamera je isto odlično sređena, ali džaba sve to kad još nema ROOT-a za KitKat :)

Poslednja izmena:
Još nema Mađara za naše telefone sa provajdera...

ne razumem nesto, jos nema roota za KK, a postoji TWRP, zar ne treba prvo rootovati pa instalirati twrp?

Daj link od tog twrp za 4.4.
Ja koliko znam imamo root,ali ne i recovery za 4.4.

^ Cekaj jos 20-ak dana,nije jos kraj prvog kvartala

^Pa ako ga puste poslednjeg dana kvartala onda su takve ser**nje da je to strasno(veliko razmisljanje o prodaji g2,bas iz razloga podrske)

Pa ionako je ovo prvi i poslednji zvanicni update. Tako da kada kk stigne nema vise cekanja bilo cega.

Pa daj nek stigne pre nove godine ,ovi koreanci dobili u decembru.Sta smo mi ,poslednja rupa na svirali?-Necu bre nijedan tel da im kupim...Da ja moram da flesujem rutujem i jos milion gluposti kako bi peglao ono sto su oni itekako mogli da urade , i ne shvatam kako ih nije sramota da i posle tog kk-a oni kameru ostave ukenja*u...(DOKLE GOD JE TAKVIH KAO ONI, I "MNOGO" PAMETNIH KAO MI ONI CE SE VOZITI U LIMUZINAMA A MI CEMO SKUPLJATI DA UZMEMMO FLAGSHIP DA BI POSLE MuKU MUCILI PO XDA i tesili se time da smo entuzijasti i neki razvijaci....)

Edit: Predpostavljam da ce nova bilo koja nova verzija os biti sttavljena na lg g2 u decembru 2016 ako uopste i bude , ili je jadna dvojkica samo bila uvod u neke njihove velike telefone koji ce imati podrsku, a mi sa g2 mozemo da se zadovoljimo sa 13 fps u mraku ...

Poslednja izmena:
Realno ko je ocekivao da ce lg sa updejtom da ispegla kameru ? Nemoj da se zezamo.. Retki su proizvodjaci koji sa updejtom poboljsaju uredjaj,mislim da je u android svetu to samo sony. Ovi ostali ga izbacuju samo da bi promenili broj u setingsima sa 4.0.4 na 4.1,4.3 itd itd

^Pa da moguce je i da si u pravu , previse smo se mi nadali i u tome izgoreli, kad sam flesnuo kk i usao u kameru zgranuo sam se prosto receno.Ali gle sad se ne dovodi u pitanje vise zasto oni to sa upgrade nisu sredili, nego zasto su nas jenostavno uvredili tom kamerom,gledam snimke pa i telefoni do 250 e imaju nocnu kameru bez frame drop ,da li su oni stvarno papci i nisu sredili jer ne kontaju (u sta naravno ne verujem ) ili nas prosto receno teraju da kupimo veliki g3 ili ne znam sta....

Edit:Tebra veruj mi znas koliko se ljudi nadalo i cekalo da ce 4.4.2 doneti nesto , a onda ide kaboom , snimak na netu lg g2 4.2.2 vs lg g2 4.4.2 speed comparasion test i svi padnemo nesvest...Popravljen knock on vaoooooooooo ,onda popravljena je galerija za citavih 14 ms ulazi brze u sliku ,kapiram da to ni soko ne moze da primeti ni 4k kamera pri 100.000 frejmova.(PALI SU NA TESTU)

Poslednja izmena:
Ni jedan telefon ne snima dobro u mraku, jeste da neki drugi nemaju frame drop, ali je sve to katastrofa, u odnosu na dnevne snimke. Videcemo novi one kako ce da se pokaze sa ultra pikselima.

Ni jedan telefon ne snima dobro u mraku, jeste da neki drugi nemaju frame drop, ali je sve to katastrofa, u odnosu na dnevne snimke. Videcemo novi one kako ce da se pokaze sa ultra pikselima.

Jeste andrija u pravu si , ali vidis li da nijedan pa ni telefoni nize srednje klase nemaju frame drop i poprilicno boljeg svakako kvaliteta nocnog snimanja od g2.Inace skoro bio na nekoj sedeljci kod drugara i pitali me za kameru kakva je na fonu bilo me je sramota da izvadim da telefon takav kakav je sa takvim soc snima kao k750i i gore,i sad bi vratio majke mi onaj port sa savrsenom kamerom od g pro 2 ali me mrzi...

Edit:mad:Andrija321 da sada nas prze sa ultra pikselima , pa one nije nista preterano doneo sa tim ultra pixelima kako mi se cini, sve mi se vise cini da smo mi opasni robovi i telefona i njh samih(tih kompanija), i da nam diktiraju kao ovcama da dajemo opasne pare i oni sticu milijarde.Ja ne znam da li tu imalo ima do googla jer je android ipak njihov , da li je i do njih pustanje sto pre tog sistema ili ne , jer kompanija koja je druga najbogatija kompanija na svetu sa 430 milijardi dolara ne sme da dozvoli to(kapiram da bi ja bolje radio tu sljaku),( da ne pominjem hardver koji cini mi se u i phone kosta ne preko 140 $ a prodaju ga za 700$)-tako isto i za ostale modele ako se ne varam ali za apple sam siguran zato su i najbogatija kompanija sa oko 490 milijardi dolara-bogami lepo im ide ali i treba jer je njihov update u sekundi i stotinki tu kada kazu.

Poslednja izmena:
Trebao si se dobro raspitati sta kupujes,a ne sada da se kuka po forumu zbog fps drop.
Meni kamera nije prioritet,baterija i ekran jesu,zato sam i uzeo g2.
Da sam hteo dobru kameru uzeo bih lumiu,iphone ili nesto iz galaxy serije,oni su standardno dobri po pitanju kamere.

Ja sam ozbiljno poceo da razmisljam o silazenju na neki mid range kao sto je xperia t (dobila 4.3). Nikako ne mogu da se naviknem na ovih 5.2 incha. Ipak je to mnogo veliko. Cesto mi se desava da moram da ustanem da bih ga izvadio iz farmerki, i to me mnogo nervira. Jos g2 je manji u poredjenju sa ostalima, kao z2, s5, novi one... Upravu si da smo postali robovi tehnike.

Trebao si se dobro raspitati sta kupujes,a ne sada da se kuka po forumu zbog fps drop.
Da sam hteo dobru kameru uzeo bih lumiu,iphone ili nesto iz galaxy serije,oni su standardno dobri po pitanju kamere.

Pa druze boli me uvo da li kukam po forumu ili negde drugde bitno je da kukam a tebi brate izvini ako smeta.
Kada sam kupovao g2 prosao sam bilion foruma i niko tada nije pominjao frame drop, a i ako su videli da ljudi sirom sveta milioni njih a ne samo ja kukaju po pitanju kamerre mogli su da se udostoje a bogami su imali i prostora mnogo da srede to,jer kako vidimo kamera sa pro 2 strasno radi na g dvojcI ,ALI ONI NECE ONI SU POLITIKANTI SMRAD**I

Edit: @Andrija321 - Tebra z1 compact prava stvar , ali nesto me brine baterija koja je 2300 mah ali je zato i ekran 4:3 pa kapiram da baterija radi posao , jos cu videti ali nekako izgledi da cu jos ostati na g2 su sve manji mada priznajem da mi je fon prirastao srcu :)

Poslednja izmena:
Evo jinhsu je popravio aplikaciju za kameru. Sada nema frame dropa. Dakle samo treba root instalira se apk, i sve se resava jednim klikom.

Da ja moram da flesujem rutujem i jos milion gluposti kako bi peglao ono sto su oni itekako mogli da urade , i ne shvatam kako ih nije sramota da i posle tog kk-a oni kameru ostave ukenja*u...

Sećanje me slabo vara, ali ti si bio najglasniji prošle i pretprošle nedelje i rekao si koga boli uvo za update važno je da postoji xda, tu je sve sredjeno, sve ludilo ovo ono... Kako sad druga priča da nećeš da ideš na xda da rutujes ili radiš razne fix-eve? Zapamtio sam sa sve onim smajlijima i ostalim čudima iako sam ja i patka29 ili ko već rekao Pablo i pričali kako bi to trebalo da radi sve OOTB... Ali ne ti si rekao zašto, pa postoji ovo na xda, postoji ono...

Andrija jesi li probao jinhsu mod 3.3a na stock 4.4.2? Na portovanom romu radi izuzetno dobro. Jedino me nervira eho koji cuje sagovornik u toku razgovora. Vratio bih se na 4.4.2 pa me interesuje jel ista kamera kao i na prtovanom?

Pa brte malo sam razmilio i promenio misljenje , uostalom i jeste ludilo ali jendostavno receno sto rece jedan clan hocu bre sve da mi radi,a i nakon koriscenja tog roma sa xda posle nekog vremena sam video da je bagovit do bola, baterija mi je odlazila za dan sto se i @andrija 321 zalio i jos mnogo toga, ***a, mislio sam da je ok

PS.Zasto me burazeru ti ne podnosis miniras non stop, ok rekao sam da je full sve i bilo je a onda je pocelo da baguje opasno i politiku sam promenio a to je da sve to mora dda se resi sa ota i nikada ja kao sto ti kazes nisam toliko odstupao od ota nego me je samo cekanje ota smarallo pa sam hitao za kojekakvim resenjeim.I da sto me bre ti momce ne podnosis ajde bre otkaci se od mene , zbog tvojih konstatacija na moje poruke da su djonovi ja dobijam neke kaznene poencice a ne uzimas u obzir druge maliciozne komentare .SJASI BRE S'MENE

Poslednja izmena:
Expert da nisi ti malo šikao nešto? :-D

Evo jinhsu je popravio aplikaciju za kameru. Sada nema frame dropa. Dakle samo treba root instalira se apk, i sve se resava jednim klikom.

To i ja videh i nije mi jasno odakle ovo kukanje zadnje 2 strane...

Baš tako :thumbup:

Poslednja izmena:
Jesam brte , od jutros 2 treninga , mnogo vode?Jel te zanima sta sam sinoc radio? :)

Poslednja izmena:
Realno ko je ocekivao da ce lg sa updejtom da ispegla kameru ? Nemoj da se zezamo.. Retki su proizvodjaci koji sa updejtom poboljsaju uredjaj,mislim da je u android svetu to samo sony. Ovi ostali ga izbacuju samo da bi promenili broj u setingsima sa 4.0.4 na 4.1,4.3 itd itd

Druze,prvi je tvoj model koji posedujes Nexus 5.

Cim je izasao,pustili su samo update koji pegla kameru,tako da postoji to. Jeste da je Nexus,preuzeo Google po pitanju apdejta,ali je ipak LG-ov. Tako da to sto si rekao pada u vodu.

Inace Jishnu je sa 3.3a fixom napravio izuzetnu kameru. Kamera radi na stock KK,treba root,aplikacija se skine,i instalira normalno kao svaka druga aplikacija.

Root ce takodje da izadje za 4.4 vrlo brzo,isto ce biti uz par klika,i za 4 do 5 klika kamera na telefonu ce biti za 40 posto bolja. Tako da treba da sacekamo OTA,ko nece da ceka neka flesa kdz,sacekamo root,i to je to

Poslednja izmena:
@expert mlad si pa evo malo stariji da ti kaže.....nikad ali NIKAD ništa neće raditi savršeno.Samo je pitanje šta ti više a šta manje odgovara u životu.Kompromisa mora biti...mislio ti ovako ili onako.

Nije da te Điki ne podnosi,samo iznosi realne stvari...niko te ne napada samo je konstatovao tvoje izlaganje pre i sad.Ok promenio si mišljenje,tvoje pravo...Mada mislim da mallo preteruješ,mislim da će se G2 ROM uskoro srediti na XDA a po update-u moći će da se koristi solidno kamera.
Ista je priča bila i sa LG 2X... katastrofa sa podrškom,kasnila boga i oca,ljudi se iznervirali,pljuvali i napustili telefon.Bila je ista priča kao sa G2 samo je kontekst bio promenjen umesto kamere ceo softver je bio bagovit.Nakon update-a bilo je sve ispravljeno ali je kamera bila blagi užas...i tako je ostalo.Sad evo posle 3 godine na XDA imaš solidnih romova koji zamenjuju sve bagove i gluposti.Za sad ne znam nikog ko koristi stock ROM na tom telefonu...

Nazad
Vrh Dno