Šta je novo?

LG G2

Jnishu je izbacio V3.3 camera fix. Radi na stock KK,aplikacija se samo skine i instalira na telefon,ne treba root,ni rikaveri.

Kamera portovana sa G2 pro roma,a evo i kompletan changelog

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900&page=165

7une2uqu.jpg
. Zeznuo si se malo boga mi ;-)

U ovom linku koji sam ostavio sa xda,nigde dole u changelog-u nisam video da je potreban root,vec samo pise install apk. Izivinite onda,moja greska.

U ovom linku koji sam ostavio sa xda,nigde dole u changelog-u nisam video da je potreban root,vec samo pise install apk. Izivinite onda,moja greska.

Nikako ne može bez root-a, jer se menjaju sistemski fajlovi u /system/priv-app/, a za to mora da se mount-uje patricija kao r/w koja je inače inače read only, a za šta mora da postoji root.

Kaže da je v3.3 apk samo za g2 pro rom od OptimusRs

^ Evo sada sam bas nasa dva zemljaka kontaktirao na PM povodom ove kamere,ljudi nemaju problema nikakvog kakvog si naveo

Ovi ljudi sto su mi to potvrdili,imaju OTA KK,mozda je caka u tome

^ Evo sada sam bas nasa dva zemljaka kontaktirao na PM povodom ove kamere,ljudi nemaju problema nikakvog kakvog si naveo

Ovi ljudi sto su mi to potvrdili,imaju OTA KK,mozda je caka u tome

Mozda, probao sam vise puta, sve zivo i jok. Sad cu bas xdabbeb da probam. Na onom g2pro je bilo sve fantazija u potpunom mraku. Ovde cim upalim UHD secka ko ludo, i to osvetljena soba.

EDIT: evo ga XDABBEB radi ko podmazan. Tu gde Jishnu baca frejmove ko lud, ovaj radi ko podmazan.

Poslednja izmena:
Jelte, krenuo sam da čitam temu od početka pa reko onda ću da postavljam pitanja al ovim tempom trebaće mi 4, 5 dana. Rutovao bih telefon ali je baš nov pa kao dajem mu mesec dana fore. Nego, kažete da se vraća lako na fabričko stanje (za slučaj reklamacije) ali gde da nađem ovaj rom? Vidim da spominjete tw i eu romove, barem u prvih 130 strana ali ja imam onakvu oznaku. Gde nađem taj rom ako mi ikad zatreba?
zadagegy.jpg

I druga stvar, hoću da pošaljem sliku preko Vibera ili da zakačim preko Tapatalka, kao ovu iznad, i ako sam na wifi nema šanse. Samo vrti ono sending. Čim pređem na 3g slike odu. Napominjem da mi sve ostalo na wifi radi bez greške!?

***, sad ponovo probam i prvi put mi uspe u dva dana.

Poslednja izmena:
Ne znam je li neko ovdje ili negdje drugdje imao problem sa oznakom kod sms poruka- stalno mi daje da imam jednu nepročitanu. Išao sam u settings/apps /messaging i brisao data i cache i poslije reseta sve bude ok ali čim primim prvu poruku opet ide brojač na 1. Inače koristim 8sms

Možda imaš neku nepročitanu na sim kartici. Ne znam kako ide na G2, ali meni na O4X je u stock sms aplikaciji to kad pritisneš menu taster pa sim box

Ne znam je li neko ovdje ili negdje drugdje imao problem sa oznakom kod sms poruka- stalno mi daje da imam jednu nepročitanu. Išao sam u settings/apps /messaging i brisao data i cache i poslije reseta sve bude ok ali čim primim prvu poruku opet ide brojač na 1. Inače koristim 8sms

Probaj textra, odličan je.

+1 za textru. Ja je koristim par meseci i nijedan jedini bagcic. Lepa, pregleda i ima dosta opcija. Redovan update takodje.

+1 za textru. Ja je koristim par meseci i nijedan jedini bagcic. Lepa, pregleda i ima dosta opcija. Redovan update takodje.

Ja imam bag kada kucam u landscape-u sa swiftkeyom da mi polje gde se nude reči prelazi polje u kome kuckam, tako da ne vidim šta kuckam što je užasno iritirajuće. Rekli su da znaju za bag i da rade na tome.

Takođe, nema landscape kuckanja kada iskoči pop up notifikacija, nema ni na facebook messangeru, može li to da se aktivira nekako, nije da nisam probavao, ali nervira me kako god?...

Zar ti treba toliko siroka tastatura? Mislim swiftkey ispravlja sve tako da i ako pogresis sve ce biti dobro... Imas ja mislim xposed modul koji nesto radi sa tastaturom za landscape, ali se ne secam sta, to ces morati da izguglas.

Ne koristim landscape kucanje zato sto mi je vrlo nezgodno da kucam u landscape-u.

Telefon je dovoljno veliki da se i u portret modu kuca lepo sa dve ruke. Pa ja sam to radio i sa 4.3 ekranom bez nekih vecih problema a imam relativno velike sake.

Negoo jel se pominje negde nesto o zvanicnom OTA update-u? Tu pricu je zamenila nekako ona oko pro2 rom-a i od tada nista niko ne pominje...

Ma ja imam one, ali svejedno ne volim da kucam u landscape-u. Lakse mi ovako.

Ja imam bag kada kucam u landscape-u sa swiftkeyom da mi polje gde se nude reči prelazi polje u kome kuckam, tako da ne vidim šta kuckam što je užasno iritirajuće. Rekli su da znaju za bag i da rade na tome.

Takođe, nema landscape kuckanja kada iskoči pop up notifikacija, nema ni na facebook messangeru, može li to da se aktivira nekako, nije da nisam probavao, ali nervira me kako god?...

Probaj A.I. type tastaturu. Imas sva podesavanja za landscape. Ja je koristim vec neko vreme i zadovoljan sam.

Telefon je dovoljno veliki da se i u portret modu kuca lepo sa dve ruke. Pa ja sam to radio i sa 4.3 ekranom bez nekih vecih problema a imam relativno velike sake.

Negoo jel se pominje negde nesto o zvanicnom OTA update-u? Tu pricu je zamenila nekako ona oko pro2 rom-a i od tada nista niko ne pominje...

Ja sam pitao i LG (doduse sa lg srbija oficijalne stranice a facebooku) i Telenor (isto official sa facebooka) i niko ne je bilo kakvu smislenu informaciju. Nemamo info kada ce, proveravajte preko update centra, jos uvek se testira stabilnost os-a ...Nisam nikoga zvao jer mi se cini da bi dobio isti odgovor.

Ukoliko je neko raspolozen i namerava da zvrcne neku od ovih firmi, neka javi ovde sta je saznao ...Ali vec je dosta vremena proslo, mogli bi da puste update makar preko pc suite, ne treba mi ota

Edit: Znam da nije mnogo ali sam poslao i mail ljudima iz LG-a sa sve podacima pa ćemo da vidimo šta kažu. Čim se jave, javljam se i ja ovde :)

Poslednja izmena:
Pozdrav! Evo i ja da se javim sa mojom masinom LG G2 Telenor d80210e 4.2.2 16 gb .. Zelio bih da navedem neke moje probleme i zapazanja na ovom uredjaju, eto, moze biti nekom od koristi. Kada sam kupio telefon, odmah sam naravno uradio factory reset, instalirao koju jacu igricu, asphalt 8, nfs most wanted i telefon je radio bezprekorno. Kasnije u toku dana, tacnije uvece kada sam upalio kameru sam se razocarao skroz..mislim xperia z I htc one koje sam prije njega imao su nocu snimali i slikali dosta pristojno, ovo sto sam video na G2 me zacudilo i razocaralo, tako da sam krenuo u posjetu sajtova za objasjenjem i ustanovio da je problem u sistemu i da ima fix. Jedan od nacina je sa paljenjem opcija u service meniju, sto mi nije nista pomoglo a drugi nacin je rutovanje i flesovanje fix-a al sam to zaobisao zbog postojece nemogucnosti za kasniji update na KK , jer sam isto tako rutovao nexus 7 i kada sam pokusao da ga apdejtujem na KK samo mi je izbacao errore. Tako da sam odlucio da sacekam update u nadi da ce to rijesiti problem sa kamerom.. 2 dana kasnije sam otisao na put i upalio igo na G2 i u jednom trenutku sam samo primjetio da na telefonu stoji logo G2? Desilo se to da se resetovao zbog pregrijavanja..I to se resetovao vise puta dok se nije ohladio..pomislio sam da nije sta sto sam dirao service meny, vratio sam sve na fabricki al opet se resetovao, igranje posle 2 minuta, navigacija posle 10 min.. I odlucih da ga testiram sa stability test aplikaciom, medjutim test nije mogao proci ni 10 sekundi I uslijedio bi restart, isto tako bi bilo I sa AnTuTu aplikaciom..I iskreno sam se bio zabrinuo, jer sam telefon factory resetovao pa koristio. Odlucio sam probam jos jednom da ga resetujem I ako bude opet isti problem da ga vratim I cekam drugi, dok sam se mislio sta cu I kako, naletim na informaciju za duboki reset, nesto kao hard reset, tacnije brisanje kompletnog telefona I zapisivanje nanovo sistema. Kako se to radi je na sledeci nacin, izgasite telefon, stisnete volume down, zatim drzite power I kada se pojavi logo pustite power zatim ga opet zadrzite I pojavice se meni za odabir za brisanje svega iz telefona I resetovanje sistema. Kada sam to uradio I istestirao telefon, sve je radilo extra, bez pregrijavanja, testovi radjeni po 40 min I maximalna temp bi bila 42 stepena, NFS most wanted je igrana 45 min bez jednoga glica I sa maximalnom dostignutom temperaturom od 40.5 stepeni. Jedino je kamera ostala ista..eto, ako sam kome pomogao sa ovim poduzim postom, drago mi je..

Jishnu i Bender007 (nas komsija),izbacili konacnu verziju koja nema drop fps. Izuzetno kamera radi. Apk zahteva root,i ide na stock KK.

Vrh Dno