Šta je novo?

LG G2

Flesnuo sam g pro 2 rom.
Sve radi super,jedino sto me iritira je sto umesto h+ znaka za mobile data pise mi dc,ali prezivecu.
I da,nemam root,iako je receno da v2 ima root i wi fi fix.
Flesovao sam rom pa onda patch u philz recovery,po uputstvu sa xda .

Trebalo bi da imas ROOT. @Expert it i ja imamo ROOT ali smo preko TWRP radili. Ja sam prvo probao preko philz al nije htelo ni rom da flesne.

Nemam sigurno:)
Meni je preko philz proslo bez ikakvih problema i odmah se butovao.Imam super su aplikaciju ali kaze:there is no su binary instaled.

Zalio se jos jedan na xda na istu stvar,moracu da prelistam,mozda nadjem resenje.

Zalio se jos jedan na xda na istu stvar,moracu da prelistam,mozda nadjem resenje.

Ja cu odmah da ti kazem resenje :D. Idi opet preko philz. Kad flesnes rom i fix, upali aroma manager, i proveri da li imas su u /system/xbin/ (pre toga se odradi unmount pa opet mount systema). Ako nemas su izadjes iz arome, pa uradis rucno opet mount system particije. Onda flesnes supersu.zip, pa proveris opet sa aroma managerom. Kad vidis su u xbin, resetujes i imas root :D. Ako te ne mrzi da ides opet na 4.2 pa na 4.4 ;). Ovo je na brzinu, ako ti treba pomoc pusti pm...

Flesnuo sam g pro 2 rom.
Sve radi super,jedino sto me iritira je sto umesto h+ znaka za mobile data pise mi dc,ali prezivecu.

Meni pise h+ :) Ja na v1 imam root .

Poslednja izmena:
Evo i ja sam istalirao rom iz philz recovery, imam root. Kamera u slabom osvetljenju je bolja od oba moda. Slow motion je neverovatan cak i u slabo osvetljenoj prostoriji.

Flesnuo sam g pro 2 rom.

Flešnuo i ja i imao root. Čudno! Upravo sam se vratio na v10e. Volim brate kada sve radi:)

I ovde sve radi,evo Andrija je objasnio i za root kako da se uradi ako neko ima problem kao ja.Baterija mi se cini ista kao na stock,ali to cu jos ispitati.
Kamera je brutalna,bas se vidi razlika.

I ovde sve radi,evo Andrija je objasnio i za root kako da se uradi ako neko ima problem kao ja.Baterija mi se cini ista kao na stock,ali to cu jos ispitati.
Kamera je brutalna,bas se vidi razlika.

Bateriju silujem od jutros u 11 do sada i imam jos 55% , nisam gasio fon , ceo dan snimanje ,internet, igrice, ludilo bas sam je jeo i 55%,ekran na 100 ,ceo dan wirelles ludilo :D

Да видимо слике

Mnogo tu stvari treba da se pegla. Spolja na oko izgleda pristojno ali postoje sitnice koje mi idu na živce.

Meni i izgleda i radi, osim kazem tog art-a koji je ono nepotreban kako vidim , knock code opcije koja ne radi kako treba da radi nego mora double tap pa onda tek knock code.Osim toga ne znam sta vidis, voleo bi da podelis samnom sta i kako nedostaje a i sa ljudima na forumu, jer i ja isto tako ludim ,ocu reci volim da se "RADI" ;)

Ma šta izgleda. Čak su i ikonicu za poruke ukrali od samsunga. Jedini koji izgleda je flex. Ja njega čekam da portuju na 4.4
u6ezuhe5.jpg

Ovo nismo imali?

Poslednja izmena:
Meni i izgleda i radi, osim kazem tog art-a koji je ono nepotreban kako vidim , knock code opcije koja ne radi kako treba da radi nego mora double tap pa onda tek knock code.Osim toga ne znam sta vidis, voleo bi da podelis samnom sta i kako nedostaje a i sa ljudima na forumu, jer i ja isto tako ludim ,ocu reci volim da se "RADI" ;)

Magic focus(permisije biblioteke), knock code(kernel), lažna sdcard u storage(framework-res), pa i ta DC ikona za konekciju i nije samo ikona nego loša registracija mreže, rom ima proveru za root(izbacuje popup s vremena na vreme), popup za prekid sigurne konekcije u browseru(nemam pojma šta je to), logcat pun upozorenja i gršaka itd.

To su sve stvari koje mogu da nerviraju,ali nikako ne uticu na kompletan utisak o romu,koji za sada radi izuzetno.Verujem da ce vremenom vecinu ispeglati.

To su sve stvari koje mogu da nerviraju,ali nikako ne uticu na kompletan utisak o romu,koji za sada radi izuzetno.Verujem da ce vremenom vecinu ispeglati.

Ideja ima potencijala. Samo bi najbolje bilo da se krenulo sa open osnovom i open dampom. U startu bi se neki problemi izbegli.

Pa gde su te slike napravljene brutalnom kamerom?

Nadji sempl par strana iza,necu sigurno upload-ovati sad snimak.
Meni je brutalna i vidno bolje od stock.
Da se razumemo,pricao sam za video,slike su i ranije bile dobre.

PRAZILUK.jpg

Praziluk :) (Ovom prilikom da se zahvalim moderatoru na kaznenim poenima :D)

Poslednja izmena:
Sagovornici na drugoj strani se zale na eho a i na xda takodje.
Steta,ali ako uskoro ne resi dev to,vracam se ja na 4.2.2.
Sve drugo mi nije problem,ali ovo mi smeta zasce.

Kad bi video pod kakvim je osvetljenjem slikano ne bi ti bilo loše :)

Pojma nemam al losa je slika nacisto :D

Uglavnom nisam zadovoljan kamerom, ni sa fixom ni stock. Totalno mi je nekako cudna... Nema dovoljno detalja i po nekad su boje na slikama razlivene(ne bukvalno al' cudne su).

Uslikaj ti nesto nocu bez blica pa okaci ovde da vidimo kako ce da ispadne.

Ne pricam za noc, pricam za dan.

Nazad
Vrh Dno