Šta je novo?

LG G2

Али ја нисам хтео да инсталишем TWRP, само се информишем да ли ће ОТА апдејт да ми прође ако је тел. рутован.

Prolazi OTA u tvom slucaju ;)

Joj kako me nerviraju, nmg da vjerujem da treba 3 mjeseca da bi nadogradili sve mobove na KK, *** nezz sta bi da prodaju po 10 miliona uredaja ko samsung, onda bi cekali KK godinu dana

Screenshot_2014-03-07-23-10-19.png Screenshot_2014-03-07-23-10-40.png
Sve radi sem ART-a (izgubi se mreza kad se predje na ART), cak je i ROOT-ovan. Kamera low light, ostao sam bez teksta. Sta god sam izabrao zakucano je na 30fps :D (4k,1080p 30fps, 1080p 60fps). Apsolutni mrak u sobi i samo laptop upaljen :).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
O svemoćni, konačno imamo savršenstvo! :) Što se mene tiče bolje od ovoga mi neće trebati. Može da kuca ko šta hoće. :p :)

Andrija javi samo kako se baterija ponasa.
Ako je drasticno losija od stock g2 roma,onda mi je to veliki minus,a veoma se nadam da nije:)

^ Pa i nije cudna odluka,to su stavili da bi prodali G2 pro :)

Ajde za 4K, pa i da razumem, ali ne verujem da ce iko da kupi G Pro 2 umesto G2 zato sto ima recent apps dugme :)

Inace, odlicno je sto ova dva telefona imaju isti hardver, zato sto ce neko portovati narednu verziju androida sa G Pro 2, cak i ako ga G2 ne dobije zbog cuvene LG politike jedan telefon - jedan apdejt :smoke:

Andrija javi samo kako se baterija ponasa.
Ako je drasticno losija od stock g2 roma,onda mi je to veliki minus,a veoma se nadam da nije:)

Videcemo sutra, al mislim da je ista kao na stock kk, a ona je dosta bolja od stock 4.2. Ja na 4,2 jednom il 2x sam pregurao ceo dan sa vise od 15 %, a sada boga mi svakog dana preguram i ostane 30 %, i to hard core koriscenje :)

Edit: bluetooth ga nema za sada u battery stats-u, iako nisam radio hard reset.

Poslednja izmena:
O pa ovo je fenomenalno , au kamereeeeeeeeeeeeeee ,sve mi radi brzinom warp pogona

Možeš li da okačiš neku noćnu fotku? Zanima me da li ima šuma ili onako razmulja detalje.

Može i nešto iz slabie osvetljene prostorije.

Poslednja izmena od urednika:
Može i jedno i drugo ako ti nije teško.

Izvinjavam se fkloznice. Trenutak slabosti. :)

Sta god da okaci bice boles :) Ljudi telefon leti , vise nigde nema lagova apsolutno kod mene,knock one vise ne stigne ni da blinkne led lampica :)

Nije,to je hype za g pro 2 custom rom:)

Ali pazi potpuno ista kamera u njemu i u g2 i posle kazu ne moze software da ispegla sve ...

Ja tek sad vidim po sufiksu da je moj G2 za nemački T-Mobile, iako mu je početni meni bio na grčkom. Čudi me onda da mi ne nudi OTA, kod T-Mobile je valjda već krenulo? Razmišljam se da mu ga flešnem ručno, ako sam pravilno razumeo svaki od evropskih romova treba da odgovara svakom D802?

Poslednja izmena:

Videcemo ja se opet nadam da ce ispeglati cam malo. Pogledaj ovo, kad gledam slicno jako http://www.androidauthority.com/lg-g2-ois-vs-lg-g-pro-2-ois-plus-camera-comparison-349230. . Ako i ois plus moze na g2 mozda bude malo bolja slika. Mada i taj ois je cist marketing.
*** kad ne zivimo u Koreji, dobili bi i dve baterije pa i tv prijemnik mada to podseca na one anycool kineze sa Kosova :D

Pomaze OIS itekako... Uzmi Sammy neki, S2,S3 ili One X ili bilo koji noviji telefon koji nema OIS, dzaba sto je ruka mirna kad snimak ispada kao da drhtis :)

Sto se tice slika, dobro je tu su negde, mada SW sredjuje sve, barem da srede onaj glupi denoising i sve ce biti odlicno.

Primetio sad da kad se snima nocu sa full hd 60 fps slika izlega mutno ,sa mnogo manje fokusa ali bez ikakvog frame drop-a,dok je uhd i 30 fps full hd nocu sa odlicnim fokusom i zakucanim frejmovima.Ne znam u cemu je problem ali bas bode oci
"Room lg G Pro 2 "

Primetio sad da kad se snima nocu sa full hd 60 fps slika izlega mutno ,sa mnogo manje fokusa ali bez ikakvog frame drop-a,dok je uhd i 30 fps full hd nocu sa odlicnim fokusom i zakucanim frejmovima.Ne znam u cemu je problem ali bas bode oci
"Room lg G Pro 2 "

Obrisi poruke napunio ti se pm, ne mogu nista da ti odgovorim dok ih ne obrises.

Može li se kako promijeniti boja u onom toolbaru na vrhu, slabo razlikujem bijelu od svijetlo plave

Flesnuo sam g pro 2 rom.
Sve radi super,jedino sto me iritira je sto umesto h+ znaka za mobile data pise mi dc,ali prezivecu.
I da,nemam root,iako je receno da v2 ima root i wi fi fix.
Flesovao sam rom pa onda patch u philz recovery,po uputstvu sa xda .

Nazad
Vrh Dno