- Učlanjen(a)
- 02.01.2014
- Poena
- 100
Али ја нисам хтео да инсталишем TWRP, само се информишем да ли ће ОТА апдејт да ми прође ако је тел. рутован.
Prolazi OTA u tvom slucaju
Али ја нисам хтео да инсталишем TWRP, само се информишем да ли ће ОТА апдејт да ми прође ако је тел. рутован.
Pogledajte prilog 137312 Pogledajte prilog 137313
Sve radi sem ART-a (izgubi se mreza kad se predje na ART), cak je i ROOT-ovan. Kamera low light, ostao sam bez teksta. Sta god sam izabrao zakucano je na 30fps(4k,1080p 30fps, 1080p 60fps). Apsolutni mrak u sobi i samo laptop upaljen
.
JeaaaahOvo se cekalo
Daj neki low light snimak,i sutra odma ubacujem rom![]()
^ Pa i nije cudna odluka,to su stavili da bi prodali G2 pro![]()
Andrija javi samo kako se baterija ponasa.
Ako je drasticno losija od stock g2 roma,onda mi je to veliki minus,a veoma se nadam da nije![]()
Može i nešto iz slabie osvetljene prostorije.
Ali pazi potpuno ista kamera u njemu i u g2
Nije. U G2 je IMX135 od Sony-a koji je 1/3.06" i 1.12µm pixels, a u G Pro 2 je veci senzor, otuda i vise detalja i bolja kamera.
but what LG has to say about the camera module sounds interesting, too. Like the G2 and Optimus G Pro the G Pro 2 captures 13MP images - but according to the press release, the sensors of both rear and front cameras have increased in size.
Primetio sad da kad se snima nocu sa full hd 60 fps slika izlega mutno ,sa mnogo manje fokusa ali bez ikakvog frame drop-a,dok je uhd i 30 fps full hd nocu sa odlicnim fokusom i zakucanim frejmovima.Ne znam u cemu je problem ali bas bode oci
"Room lg G Pro 2 "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari