Šta je novo?

LG G2

Како да знам да је recovery фабрички. Осим рутовања нисам даље ништа брчкао, сем инсталисања GMD auto hide soft keys који ради само на рутованом фону.

Hm ne znam kako si ga rootovao ali ako si birao i uradio samo root onda ti je ostao fabrički recovery.

Probaj adb reboot recovery

Ako se pijavi robotic sa trouglom onda je fabricki a ako se pojavi twrp onda je custom.

Морам да провалим како се ово ради АДБ претпостављам преко командног промпта, али то нисам никад радио. Да ли вреди ово да се у recovery уђе комбинацијом тастера при паљењу или мора са АДБ.

Negde sam drugovima Hrvatima koji su dobili OTA na Viphr ostavio link i zamolio da pošalju link za .kdz ali niko se nije odazvao. Baš me interesuje koju verziju oni imaju. Garant Mibilkom Austria.

Ako poznajete nekoga probajte da dođete do .kdz-a.

Poslednja izmena:
Морам да провалим како се ово ради АДБ претпостављам преко командног промпта, али то нисам никад радио. Да ли вреди ово да се у recovery уђе комбинацијом тастера при паљењу или мора са АДБ.

Može tako ali ako imaš fabrički recovery resetovaćeš tel. Obrisaće ti sve sa njega.

VolDown+pwr doj ne upali logo pa pustiš i opet isto pritisneš dok se ne pojavi meni gde biraš factory reset. Dva puta power i ili odradi reset ili uđe u twrp.

Poslednja izmena:
Ima na g2pro portu koji cekamo ceo dan :D. Mogu cak i pozicije dugmica pojedinacno da se menjaju.
http://www.youtube.com/watch?v=13XG2xncklA

Aha, znam, zato i pitam
gsmarena_013.jpg
Pomalo je cudna odluka LG-ja da na prakticno iste telefone kao sto su G Pro 2 i G2 stavlja razlicit softver (recent dugme, ART, 4K snimanje...)

Može tako ali ako imaš fabrički recovery resetovaćeš tel. Obrisaće ti sve sa njega.

VolDown+pwr doj ne upali logo pa pustiš i opet isto pritisneš dok se ne pojavi meni gde biraš factory reset. Dva puta power i ili odradi reset ili uđe u twrp.

Хвала, одустајем. Ово је прекомпликовано за мене, али TWRP нисам сигурно свесно инсталисао, само рут.

^ Pa i nije cudna odluka,to su stavili da bi prodali G2 pro :)

Nemoj da žuriš @ChobbyNS. Prva verzija je puna bagova a druga sami što nije izašla.

Хвала, одустајем. Ово је прекомпликовано за мене, али TWRP нисам сигурно свесно инсталисао, само рут.

Nema problema. Samo polako. Ima vremena da sve sa xda pročitaš na tenane jer OTA neće skoro :-D

Ma sve mi se cini da ce ovaj G2 pro rom da pobije OTA KK

Sve mi na to ide :)

WIFI ne radi,na V2 verziji to ispravljeno i dodato za 32gb D802

Nemoj da žuriš @ChobbyNS. Prva verzija je puna bagova a druga sami što nije izašla.
Kojih bagova konkretno ima?
Ovde je wi fi popravljen i ubacen root,ali ako ima nekih drugih bagova,sacekacu malo dok ne srede.

Wifi ispravljen, jedino jos ART baguje za sad, i to je to. Al to nece ispraviti u v2. On stavlja v2 sa wifi fixom samo, nema ni root.

Edit:potvrdio je lik da radi na 32g :)

Poslednja izmena:
Znaci procedura ide,preko twrp,install rom koji si postavio,pa instal root,pa install patch?

^ Extra. Evo citam na xda,lik potvrdio da radi i za 32gb verziju,ne znam ko je pitao,pa da odgovorim ;)

Nazad
Vrh Dno