Šta je novo?

LG G2

Verovatno sad nerviram ljude, i rekao sam vec, na androidu sam od 1.5 verzije i prvi put mi se desava da moram da flesujem i da se zezam da bi dobio nesto losije nego sto je fabricki po spec. Nije mi problem da budzim ali to sam radio da bi izvukao sto vise od telefona u odnosu na fabriku i u tome sam uzivao, ovo me vec nervira. Nadam se da ce srediti sve :) .

Verovatno sad nerviram ljude, i rekao sam vec, na androidu sam od 1.5 verzije i prvi put mi se desava da moram da flesujem i da se zezam da bi dobio nesto losije nego sto je fabricki po spec. Nije mi problem da budzim ali to sam radio da bi izvukao sto vise od telefona u odnosu na fabriku i u tome sam uzivao, ovo me vec nervira. Nadam se da ce srediti sve :) .

Sto te nervira, ja bas volim da se igram :D. Uostalom, zasto koristimo android, zato sto mozes da promenis sta ti volja.

Pa da, ali me nervira sto moram da ga budzim da bi dostigao ono sto je fabricki propisano. Do sad je uvek bilo obrnuto. Ali bice sve to tip-top na kraju ;) ..

A od zvanicnog apdejta jos uvek nista..

Ja imam backup na pc,kontam da se vratim na jb,vratim bekap pa onda flesujem ovo.Vikend he,pa taman da se zanimam malo:)

U čemu je fora sa lg i sot!? Svi ovde mi piše 6 minuta a bio je upaljen (ekran) bar 45 min. Jel to i kod drugih tako ili se samo meni dešava? Ista situacija mi je bila svojevremeno na lg 4x.
Pogledajte prilog 137273

Drugo pitanje, otkljucavanje za druge mreze bez root-a. Koliko vidim ima sajtova koji rade za sitne pare (1.9$). Jel znate neki proveren, u smislu i koda i slanja imei broja. Ja sam nasao ovaj, jel ga neko koristio? Ili ako ima neki drugi nacin otkljucavanja?
Hvala.
Ja sam odradio preko njih, stiže za pola sata kod

Negde sam gledao, piše da čini mi se svima treba da stigne najkasnije do 26 marta, kakve smo sreće, još 19 dana ćemo gledati ovo plakanje, hehe.

Poslednja izmena:
1$ - eh kad se setim barabe koja mi je tražila 2500 dinara za dekodiranje LG Optimus HUB-a + je rekao da mu treba 6 sati da to uradi :-D

^To iscekujemo, vajda ce veceras ,i kupili smo pro 2 :))

Na zalost i posle ota posto sam i sam isprobao 4.4.2 plakace se zbog kamere,dosta stvari je poboljsano ali low light cuveni ni makac..

Poslednja izmena:
Nego jel mogu ja da flesujem open europe 10a na moj telefon?
Kad sam dobio telefon,nije pisalo za koje je trziste a verzija softvera je bila 10b.
Kontam da mogu flesovati taj kdz,ali reko' da pitam da se ne zalecem :)

Nego jel mogu ja da flesujem open europe 10a na moj telefon?
Kad sam dobio telefon,nije pisalo za koje je trziste a verzija softvera je bila 10b.
Kontam da mogu flesovati taj kdz,ali reko' da pitam da se ne zalecem :)

Ja sam ga flesovao full je,samo mi je smetao vodofone bootanim ,ako je to to sto ti oces da flash...

Ma ne.
Imam i ja taj vodafone 4.4.2,nego hocu da se vratim na jb 4.2.2 da bi mogao da flesujem taj g pro 2 rom.
Pa zato pitam koji kdz mogu flesovati.

Pa ja sam isto vracao na 4.2.2 , da skinuo sam international onaj ,mozes mozes...

Ja sam ga flesovao full je,samo mi je smetao vodofone bootanim ,ako je to to sto ti oces da flash...

Ma ne.
Imam i ja taj vodafone 4.4.2,nego hocu da se vratim na jb 4.2.2 da bi mogao da flesujem taj g pro 2 rom.
Pa zato pitam koji kdz mogu flesovati.

Da li imate bluetooth u statistici za bateriju i koliko procenata?

@ChibbyNS Preko http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=tvojimei možeš da saznaš i preuzmeš fabrički *.kdz za tvoj telefon.

Poslednja izmena:
Bluetooth stoji u potrosnji i pise neko ludacko keep awake vreme,ali na xda kazu a vidim i sam da ne utice na trajanje baterije.
Hvala za link.
Edit:
Ovo dobijem kad kliknem na link.
rytuqu6a.jpg

Poslednja izmena:
Bluetooth stoji u potrosnji i pise neko ludacko keep awake vreme,ali na xda kazu a vidim i sam da ne utice na trajanje baterije.
Hvala za link.
Edit:
rytuqu6a.jpg

Na kraju umesto tvojimei stavi imei broj tvog telefona:)

Poslednja izmena:
Haha,nisam ni skontao to:)
Hvala.

Hvala za link.
Edit:
rytuqu6a.jpg

To što ne utiče na bateriju je dobro ali nije dobro što neki proces pravi konflikt koji koliko sam ja video nema veze sa blututom.

Zbog toga sam se vratio na fabručki 4.2.2.
Ako ovaj G2 pro port ima isto to nisam rad da ga flešnem.

Poslednja izmena:
U bosni, kod nas je sve otislo u pm haha znaci sad ja cekam kk za tajvansko trziste hahahah gdje si procito da je za tajvansko?

Nije za tajvansko open europe modeli imaju firmware od 10a do 10f

Vrh Dno