Pozdrav! Evo i ja da se javim sa mojom masinom LG G2 Telenor d80210e 4.2.2 16 gb .. Zelio bih da navedem neke moje probleme i zapazanja na ovom uredjaju, eto, moze biti nekom od koristi. Kada sam kupio telefon, odmah sam naravno uradio factory reset, instalirao koju jacu igricu, asphalt 8, nfs most wanted i telefon je radio bezprekorno. Kasnije u toku dana, tacnije uvece kada sam upalio kameru sam se razocarao skroz..mislim xperia z I htc one koje sam prije njega imao su nocu snimali i slikali dosta pristojno, ovo sto sam video na G2 me zacudilo i razocaralo, tako da sam krenuo u posjetu sajtova za objasjenjem i ustanovio da je problem u sistemu i da ima fix. Jedan od nacina je sa paljenjem opcija u service meniju, sto mi nije nista pomoglo a drugi nacin je rutovanje i flesovanje fix-a al sam to zaobisao zbog postojece nemogucnosti za kasniji update na KK , jer sam isto tako rutovao nexus 7 i kada sam pokusao da ga apdejtujem na KK samo mi je izbacao errore. Tako da sam odlucio da sacekam update u nadi da ce to rijesiti problem sa kamerom.. 2 dana kasnije sam otisao na put i upalio igo na G2 i u jednom trenutku sam samo primjetio da na telefonu stoji logo G2? Desilo se to da se resetovao zbog pregrijavanja..I to se resetovao vise puta dok se nije ohladio..pomislio sam da nije sta sto sam dirao service meny, vratio sam sve na fabricki al opet se resetovao, igranje posle 2 minuta, navigacija posle 10 min.. I odlucih da ga testiram sa stability test aplikaciom, medjutim test nije mogao proci ni 10 sekundi I uslijedio bi restart, isto tako bi bilo I sa AnTuTu aplikaciom..I iskreno sam se bio zabrinuo, jer sam telefon factory resetovao pa koristio. Odlucio sam probam jos jednom da ga resetujem I ako bude opet isti problem da ga vratim I cekam drugi, dok sam se mislio sta cu I kako, naletim na informaciju za duboki reset, nesto kao hard reset, tacnije brisanje kompletnog telefona I zapisivanje nanovo sistema. Kako se to radi je na sledeci nacin, izgasite telefon, stisnete volume down, zatim drzite power I kada se pojavi logo pustite power zatim ga opet zadrzite I pojavice se meni za odabir za brisanje svega iz telefona I resetovanje sistema. Kada sam to uradio I istestirao telefon, sve je radilo extra, bez pregrijavanja, testovi radjeni po 40 min I maximalna temp bi bila 42 stepena, NFS most wanted je igrana 45 min bez jednoga glica I sa maximalnom dostignutom temperaturom od 40.5 stepeni. Jedino je kamera ostala ista..eto, ako sam kome pomogao sa ovim poduzim postom, drago mi je..