Šta je novo?

LG G2

Korisno je ovo sto je mobix izbacio.

Ajde ako te ne mrzi rastumači ovo :)

1.png

Poslednja izmena:
Pa to smo znali i bez sufixa kod mene pise na deklaraciji da je uvezeno iz madjarske

Nisam očekivao. Zaključan na Vip a ima open hungaria *.kdz. po nekoj logici bi treba bar open austria da bude ili čak Mobilkom.

Jel ima još nekog da je kupio lg g2 u "logičnoj" radnji ?
Sad me kopka ovo :)

Moja kutija je ista kao ova gore + je na njoj bila plava nalepnica senao što je koliko vidim firma iz Tajvana :)

Senao International Co., Ltd., founded in 1979, is a public company listed on the Taiwan Stock Exchange and a subsidiary of Chunghwa Telecom, the incumbent Mobile, PSTN, Broadband carrier of Taiwan. With over 50% market share, Senao International is the largest cellular phone distributor in Taiwan.

Poslednja izmena:
И мој је Мађар са Випа. Шта значи 10Е софтвер.

Prilozi

• 12345.jpg
    12345.jpg
    29.6 KB · Pregleda: 147
Nije valjda i tvoj kinez iz Vip-a :-\

Kako bre Kinez - izgleda Tajvanac :D

Senao International Co., Ltd., founded in 1979, is a public company listed on the Taiwan Stock Exchange and a subsidiary of Chunghwa Telecom, the incumbent Mobile, PSTN, Broadband carrier of Taiwan. With over 50% market share, Senao International is the largest cellular phone distributor in Taiwan.

ОК хвала,
Једно питање ме мучи, да ли смем да идем на ОТА кад дође пошто ми је Г2 рутован. Да не заглави у апдејту.

Root nije bitan. Bitan je recovery da bude fabrički. Ono što može da se dogodi je da OTA ne krene zbog roota. Jednistavno napiše da update nije distupan za root-ovan telefon.

Kako bre Kinez - izgleda Tajvanac :D

A gde je Taiwan sada? Pa u Kini druže :-D

Nisam, samo sam dobio tonu hammi aplikacija, ma ja cekam ota s obzirom da na komp ne sjedam

Root nije bitan. Bitan je recovery da bude fabrički. Ono što može da se dogodi je da OTA ne krene zbog roota. Jednistavno napiše da update nije distupan za root-ovan telefon.

Како да знам да је recovery фабрички. Осим рутовања нисам даље ништа брчкао, сем инсталисања GMD auto hide soft keys који ради само на рутованом фону.

Poslednja izmena:
ОК хвала,
Једно питање ме мучи, да ли смем да идем на ОТА кад дође пошто ми је Г2 рутован. Да не заглави у апдејту.

Smes ako je rutovan, update ce uraditi normalno ali ako imas custom recovery nece ti uraditi update vec ce upasti u bootloop. Vrati na stock pa odradi update ako imas custom recovery.

Nazad
Vrh Dno