Šta je novo?

LG G2

Ja sam nosio tel. u servis, kupljen preko firme, pre jedno 3 godine. Trazili su mi garanciju i bilo kakav papir gde pise kad je kupljen telefon. Taj papir sam iskopao iz Telenora preko veze, ali mislim da mogu iz te firme da ti ga daju(kopiju) bez problema. Nosio sam direktno u servis , bg elektoronik ( tako nesto) a u pitanju je s2 bio i uvazena garancija. Kako je sad, nemam pojma, mozda ti nesto moze pomoci.

To ti prodaju pricu da je kupljen preko firme.

veoma moguce.. koliko sam ja puta otisao tako da se nadjem sa nekim a on izmislio naziv firme napravio satro telenor ugovor,pecat napravio po narudzbini i onda kao mob uzet u telenoru.

ako na 3 coveka takva nisam naisao nista nisam uradio.. :D

zato ili kupiti licno od nekog pojedinca koji je uzeo za sebe,ili kupiti kod dilera iz NS bez garancije i teraj

Poslednja izmena:
Pitao bih one koji su uzeli G2, da li su imali na ekranu onu fabricku foliju sa specifikacijama? I da li bi svaki novi telefon to morao da ima?

Moj je imao,ako je nov,mora to imati.

Koliko znam da.. Moj je imao,mada sam ja prvi otvarao kutiju tako da je morao da ima nalepnicu :)

Ok, hvala. :) A jel ima nesto posebno na sta bi trebalo obratiti paznju pre otvaranja kutije? Npr, da je zalepljena itd....

Pa obratiš pažnju na pešačkom prelazu :p... Šalu na stranu teško je bilo šta reći.. Ako uzimaš na KP tamo imaš dvojicu pouzdanih koji imaju više od 200 komentara.. Ne bih sad da reklamiram, al ja sam uzeo od jednog od njih moj, i sve šljaka kako treba za sada.

Izvinjavam se, nisam video :)

И мој је имао, и на екрану и око микроусб прикључка, около по металној лајсни, позади и на тастерима и камери. Пре преузимања у Випу, кутију су предамном отворили, тј. исекли ону папирну налепницу између кутије и поклопца. Баш сам с3 намерачио да не прихватим телефон који је отворен, али то није био случај.

Hvala Slavisa. Necu kupiti kod operatera nego kod dilera pa se zato raspitujem.

Imam mali problem, sa USB kablom od punjača, zapravo nisam siguran da li je kabl ili korektor od telefona pošto se na mali pomeraj diskonektuje od komjutera i 2 puta mi je izvlačenje kabla iz telefona ugasilo pc... Neki savet? Inače telefon radi besprekorno.

Poslednja izmena:
Sorry diskonektuje se od pc... Zeza me swiftkey još heehh

Poslednja izmena:
E imam jedno pitanje... taj KitKat o kome pricate ...da li je on oficijalni? Tacnije, da li i operater dobija taj update od LGa(ili koga vec) i salje masi koja ima stock room?

Poslednja izmena:
Kompanija je zaduzena za software na telefonu. Kad dobiju treba da odobre update i to je to

zvao mobis i rekli da treba garantni list i fotokopija ugovora izmedju firme i operatera. Ako vec ne moze fiskalni. Da li je neko uzeo preko telenora, pa ako moze da slika ugovor i taj garantni list i posalje mi na pp cisto da znam kako izgleda. Inace momak sa kojim sam pricao rekao mi je da je najpametnije, da se lepo donese tel na besplatnu proveru kod njih u mobis da se vidi da nije neko drugi otvarao, tj da li je ponistena garancija.

aj jos jednom ali ovo se stvarno pominje u vise teme

Za garanciju da bi je ostvario potrebno je: garancija sa fiskalnim ili kopija ugovora.

Imam i ja jedno pitanje za garanciju,prije 10 dana sam uzeo G2 i sad sam primjetio da imam jedno 'zrno' prasine ispod ekrana,negdje na sredini u donjem dijelu,da li to podlijeze garanciji ili ce da mi tupe da oni tu nista ne mogu,ne mogu tu prasinu da gledam,iritira

To ti je verovatno mrtav piksel,a ne prasina,desava se ponekad,ja sam ih imao na lcd monitoru,neki proizvodjaci tolerisu odredjen broj dead piksela,a neki daju garanciju 0 mrtvih piksela...ne znam kako je za telefon...mada je jedan piksel toliko sitan da to mozes da zanemaris!

Ovaj se bas vidi,vise mi lici na prasinu,zvacu danas servis da vidim sta ce reci i za prasinu i za mrtvi pixel,mene iritira jako

Light Flow update supports Sony SmartWatch 2, LG G2 power button LED

Onda moraš da držiš telefon ekranom ka dole da bi video notifikaciju.

Mozda moze da se menja boja tog svetla u toku razgovora. Umesto one bele stavis crvenu ili zelenu,bilo bi vrh da moze

A sta ce ti taj led u toku razgovora?

Da drugi vide da ti razgovaras ,,,, LOL :D

Nazad
Vrh Dno