Pablo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2006
- Poena
- 500
Pa sve je kako treba...
Pa nije kamera kako treba.
Pa sve je kako treba...
Naravno, svako ima svoje misljenje i nekome smeta nekome ne. Ja iza svog stojim mozete da se slazete ili ne, ne trolujem vec iznosim svoje glediste koje opet nekom moze da pomogne. Ne razumem zasto ni u jednoj temi ne sme da se govori lose o proizvodu cije ime tema nosi. I stvarno nije bitno, eto meni se telefon generalno svidja, nerviraju me te mane, do juna ga necu menjati, ako ostane stanje kao do sada, uvek postoje alternative za isto ili malo vise para.
@Marti...džaba i da nam daju kad bi motor zaribao OMA!!!![]()
Pa valjda u meniju ima superuser...
cuo sam da ce u update pored kamere srediti i rezoluciju ekrana na 4k
Naravno, svako ima svoje misljenje i nekome smeta nekome ne. Ja iza svog stojim mozete da se slazete ili ne, ne trolujem vec iznosim svoje glediste koje opet nekom moze da pomogne. Ne razumem zasto ni u jednoj temi ne sme da se govori lose o proizvodu cije ime tema nosi. I stvarno nije bitno, eto meni se telefon generalno svidja, nerviraju me te mane, do juna ga necu menjati, ako ostane stanje kao do sada, uvek postoje alternative za isto ili malo vise para.
Mane smo odavno utvrdili i prežvakali. Sada se čeka KK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari