Šta je novo?

LG G2

To o cemu pises je verify identity ?
On je koliko kapiram potreban samo za neke durge opcije sa wallet-om (za aplikacije ne treba)

In app purchase ne moze da radi jer market ne ide preko proxy-a (orbot).
Preko njega ide samo http saobracaj, sto znaci da mozes kupovati iz firefox-a kada instaliras orbot plug in
jer onda browser ide preko proxy-a i salje US Ip adresu.
In app purchase ne ide preko orbota i zato ne radi.
Kada bi telefon dobio pravu US IP i to bi verovatno radilo i ne bi trazio proveru

Poslednja izmena:
Moguce da ne radi kako treba.
Ja sam koristio Orbot i kupio iz firefox-a i to je odradio odmah.
Znaci dodao sam karticu i kupio odmah. Nije bilo nikakvog cekanja ni verifikacije

Za xposed treba. Meni je trazilo jer provale sad odmah.

Djordjesl sve si rekao samo nisi objasnio kako si uspeo da kupiš aplikaciju ?
Kakve sad verifikacije treba da se odrade i kako...

ps. Ni Amazon ne šalje u Srbiju Spigen tako da sam ovu karticu bzvz vadio
Gde mi živimo ...

Čekirao to i OTG kabl + screen protector i jedino za OTG piše da je ok :(

Ne možeš da naručiš ako je Amazon Prime usluga, pogledaj druge ponude ili instaliraj add-on za Firefox koji proverava da li se šalje za koju zemlju.

jedno pitanje, da li za g2 postoji neka aplikacija za trackovanje telefona u slucaju kradje?

Da li ima nekih mana koje se cesto ispoljavaju kod novih uredjaja na koje bi trebalo obratiti paznju, kao kod onih cetiri stvari kod Nexus 5-ice?

koliko sam shvatio ovo je sve vezano za moj acc. tj ako neko ukrade tel i uradi factory reset mogu da se pozdravim sa fonom

Ne znam za vas al' ovaj beli od 16gb sto je kod mog brata skripuca gde kod stisnes kao da je kinez od 50e. Mozda na to da obrati paznju?

koliko sam shvatio ovo je sve vezano za moj acc. tj ako neko ukrade tel i uradi factory reset mogu da se pozdravim sa fonom

Ovaj ugrađeni menadžer omogućava samo daljinsko brisanje i zaključavanje i određivanje lokacije. Android lost ima mnogo više opcija, slikanje, uključivanje gps-a ako je isključen i slanje lokacije na nekoliko minuta, kontrolu pomoću sms poruka sa drugog telefona, kontrolu u slučaju da lopov promeni sim karticu, kontrolu pomoću sms ako obriše nalog i još neke opcije sa prebacivanjem slika, fajlova...

Da li ima nekih mana koje se cesto ispoljavaju kod novih uredjaja na koje bi trebalo obratiti paznju, kao kod onih cetiri stvari kod Nexus 5-ice?

Što se mene tiče ama baš ništa... G2,16gigi,Telenor...

Ja sam porucio spigen pre nedelju dana sa ebay.
spigen

E baš sam to video i hteo ovde da pitam, oni šalju, ali nisam siguran da je ovo ® futrola mada prodavac deluje pouzdano.
Može neko ko se više razume da pojasni pre nego što poručim ovo.

Ne možeš da naručiš ako je Amazon Prime usluga, pogledaj druge ponude ili instaliraj add-on za Firefox koji proverava da li se šalje za koju zemlju.

Koristim Chrome, videću verovatno ima neki sličan addon, u svakom slučaju preko amazona ne može, tako da će morati ebay ... cheers

Salju ali je postarina skuplja od futrole.
Ja sam nasao na e bayu za 26.50$ sa shippingom.

Video sam kod njih na sajtu i odustao jer je poštarina preskupa, pa sam otišao na Amazon (njihova stranica - http://www.amazon.com/SPIGEN-Protective-Sprint-T-Mobile-International/dp/B00ELMXYAG/) ali ne šalju za Srbiju.
Za ebay piše - Sorry, this store does not exist.

E sad jedino ostaje ova opcija - http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-...lection-for-LG-G2-international-/271297777528 naravno ako su ®.
Osim toga i ovo deluje interesantno
$(KGrHqF,!k8FH8uNjrN9BSHNh2WK7!~~60_3.JPG

Poslednja izmena:
Ovaj ugrađeni menadžer omogućava samo daljinsko brisanje i zaključavanje i određivanje lokacije. Android lost ima mnogo više opcija, slikanje, uključivanje gps-a ako je isključen i slanje lokacije na nekoliko minuta, kontrolu pomoću sms poruka sa drugog telefona, kontrolu u slučaju da lopov promeni sim karticu, kontrolu pomoću sms ako obriše nalog i još neke opcije sa prebacivanjem slika, fajlova...

Ja koristim Prey. Isto sve to ima.

Desava mi se u zadnjih par dana da telefon cesto gubi mrezu pa je ponovo nadje(mts)
Nikad mi se to ranije nije desavalo pa sam se zabrinuo do cega je problem,a nadam se da je do mts-a nesto:)

Vrh Dno