Andrija231
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 170
Nije dobar night ni sa fixom. Ali preko dana je fenomenalno na 60fps.
Bilo je ovde par strana unazad night sa tim fixom,super izgleda
^Kako si uklonio prethodni recovery? adb brisanje recovery-ja mi je horor, @djordje je tako brikovao telefon. Mislim da je sigurnije vratiti na stock, pa onda korak po korak.
Inače, u temi na xda nije rečeno da treba i loki-patch i .img of recovery-ja prebaciti u ioroot folder, tj da treba da budu u istom folderu sa fajlovima koji omogućuju adb...
Kak da uklonim qslide aplikacije iz notification menija, kada ga spustim?
Stigla mi je Intesa internet kartica, i sad kao treba da prođe neko vreme da bih mogao da je dodam na https://wallet.google.com .
Koliko je vama vremenski trebalo da bi prihvatili karticu ?
Republic of Serbia ili Serbia and Montenegro za billing address ?
Koliko kontam kada kartica bude dodata samo instaliram https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel , uključim TunnelBear na US i trebalo bi da mogu da se kupuju aplikacije ?
zavisija sam nekada mogao tako a sada vise ne,iako nista nisam cackao..
ne treba ti wallet app uopšte
samo klikneš buy na play store i to je to
Neće ovo - čak nema ni Srbije u listi zemalja, a kada stavim United States normalno zip code ne valja.
A i dole piše - Adding a credit card will create a Google Wallet account for you .
Tako da Vojkane bez Google Wallet-a nema kupovine aplikacije![]()
Ja sam kupio bez wallet-a. Kada namestis market udješ u app i Purchase premium package. Ideš na kupi i tu uneseš podatke sa kartice i google nalog. Stigne ti račun na email i to je to.
Pa normalno da nema Srbije. Izaberi US. Poenta je da se sistem prevari da ti nisi iz Srbije![]()
Neces moci da kupis tako. Trazice ti google kopiju licne i kopije par racuna za potvrdu adrese. Prvo ce ti odbiti narudzbinu pa ce ti blokirati nalog, zatim ce ti poslati zahtev za licnu i racune.
Sve je to ok i to sam probao, samo što kada stavim US treba mi zip code...
Stavio sam npr neki 10005 ali opet neće ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari