Stavi bilo koji zip code koji je realan za US.
Nadji na netu i sve ce raditi (kartica moze biti nasa)
Za xposed treba. Meni je trazilo jer provale sad odmah.
Probaj amazon.de za spigen
Spigen vise ne salje u Srbiju...?
Čekirao to i OTG kabl + screen protector i jedino za OTG piše da je ok![]()
Spigen vise ne salje u Srbiju...?
jedno pitanje, da li za g2 postoji neka aplikacija za trackovanje telefona u slucaju kradje?
jedno pitanje, da li za g2 postoji neka aplikacija za trackovanje telefona u slucaju kradje?
Da li ima nekih mana koje se cesto ispoljavaju kod novih uredjaja na koje bi trebalo obratiti paznju, kao kod onih cetiri stvari kod Nexus 5-ice?
koliko sam shvatio ovo je sve vezano za moj acc. tj ako neko ukrade tel i uradi factory reset mogu da se pozdravim sa fonom
Da li ima nekih mana koje se cesto ispoljavaju kod novih uredjaja na koje bi trebalo obratiti paznju, kao kod onih cetiri stvari kod Nexus 5-ice?
Ja sam porucio spigen pre nedelju dana sa ebay.
spigen
Ne možeš da naručiš ako je Amazon Prime usluga, pogledaj druge ponude ili instaliraj add-on za Firefox koji proverava da li se šalje za koju zemlju.
Salju ali je postarina skuplja od futrole.
Ja sam nasao na e bayu za 26.50$ sa shippingom.
Ovaj ugrađeni menadžer omogućava samo daljinsko brisanje i zaključavanje i određivanje lokacije. Android lost ima mnogo više opcija, slikanje, uključivanje gps-a ako je isključen i slanje lokacije na nekoliko minuta, kontrolu pomoću sms poruka sa drugog telefona, kontrolu u slučaju da lopov promeni sim karticu, kontrolu pomoću sms ako obriše nalog i još neke opcije sa prebacivanjem slika, fajlova...
da li postoji ruznija boja za mobilni ? odmah pomislim na "ljude" sa zlatnim zubimamada u ukuse ne treba ulaziti..
![]()
E sad jedino ostaje ova opcija - http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-...lection-for-LG-G2-international-/271297777528 naravno ako su ®.
Osim toga i ovo deluje interesantno
Pogledajte prilog 135662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari