i koliko baterija izvuce kada se stavi governer na performance ? mislim izvuce u proseku SOT-a
Ko to normalan radi?
Ja sam stalno na tim podesavanjima. Baterija maltene ista, ne primecujem neku bitnu razliku, kao i grejanje.
Da se zapisam i ja u ovu temu.. Toliko ste ga hvalili da cu sada i licno da ga isprobamu pon ga uzimam od lika koji potpisuje ugovor u telenoru,cena 365e bela boja
Na gorespominjanom performance governoru?
I baterija maltene ista?
Neće da može druže![]()
Može, treba ti custom kernel koji to omogućava i trickster mod appPoredio sam ekrane na n5, s4 i g2 te je ekran g2 osetno plav u odnosu na pomenuta dva. Nisam merio al na phonearena (link) su izmerili tacno to sto se vidi. N5 ima odlicno balansiran ekran dok je kod g2 plav.
Postoji li neki nacin (softverski) da se temperatura ekrana g2 smanji na priblizno 6500K?
Ja sam danas maaaaalo, na 10-tak minuta imao u ruci N5, i iskreno, nekako mi je na N5 u odnosu na G2 koji imam tamniji ekran ili se ja tripujem.
Ma.. Ne mogu da gledam u grasak da li ce da mi upadne pokvarena vibracija light bleed ili slicno.. Kada zategnu malo proizvodnju n5 eto mene opet u tom klubu.. Naravno ako se navucem na g2 sve je moguce
Tako je, mada ja igre ne igram. Vrlo retko. Koliko sam gurao sa baterijom ranije toliko guram i sada otprilike. Možda za nijansu slabije ali to je neprimetno. Bolje da mi malo brže ode baterija nego da mi secka i da se nerviram oko toga![]()
Obrisao tu sliku, ali bio je oko 4h i 30 min, 42%, na toliko držim...Screen on si zaboravio.
Ne, ali jedan ili više njih zajedno ćeš sigurno imati. Kasnije kad dodju serije bez problema biće ok. Tako je bilo i na N4 isto su imali razne felere, pa kasnije posle nekog vremena došla je druga serija.Čudna odluka. Hoćeš da kažeš da si imao sve te probleme na N5?
Performance governor "zaključava" procesor na maksimalnom clocku.
Dakle nema skaliranja frekvencija i procesor kada god je uposlen (dakle i na primer dok pišeš sms nekome procesor ti radi na maksimumu).
Tako je kod svih android telefona za koje sam čuo i koje sam imao u rukama.
Moguće.Čudno, kod njega nije tako... Jer ne bi mogao više od 10 sati da izdrži. Možda je neki bug.
Je l' ovo novi rekord? Nisam video do sada da je neko postigao preko 40 000 na ovom testu
Ne, ali jedan ili više njih zajedno ćeš sigurno imati. Kasnije kad dodju serije bez problema biće ok. Tako je bilo i na N4 isto su imali razne felere, pa kasnije posle nekog vremena došla je druga serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari