Šta je novo?

LG G2

aaa ništa ondak :) makar do KK-a

Ko to normalan radi?

ebem li ga.. pitam cisto info radi :D cudno mi da mu koci mob kada igra angry birds,to se meni nije desavalo na n4 bilo sta da namestim.. ili ja nisam lepo razumeo njegov post

edit: tek sada vidim da su u pitanju one trke angry birds

Poslednja izmena:
Problem je veliki throttle na s800 procesoru i mp decision što je qualcomm napravio. Mada sredi se to. Zato svi telefoni sa s800 imaju dobro trajanje baterije. Mada LG je tu još više prčkao oko kernela...

to jeste, al kad stavi governer na performance i I/0 na noop stvarno radi ok, nema seckanja igrash ko chovek..... bas je fluidno...., a prvi primerak koji sam imao secas se, imao je opasan overheating problem, to nije bilo normalno.... secam se onaj neki poslednji test na antutu (graficki) isao mi je od 14-35fps a treba da ide od lupam 35-60fps.... probao sam firmware drugi, factory ma dzaba..... i ondak sam prodao! i ovaj radi normalno po tom pitanju temp. cam mi i ondaj thermal stoji na OFF.

Ja sam stalno na tim podesavanjima. Baterija maltene ista, ne primecujem neku bitnu razliku, kao i grejanje.

Naravno da dorimanx kida, kao sto rekoh on se cekao :d

3.jpg

Da se zapisam i ja u ovu temu.. Toliko ste ga hvalili da cu sada i licno da ga isprobam :) u pon ga uzimam od lika koji potpisuje ugovor u telenoru,cena 365e bela boja

Poredio sam ekrane na n5, s4 i g2 te je ekran g2 osetno plav u odnosu na pomenuta dva. Nisam merio al na phonearena (link) su izmerili tacno to sto se vidi. N5 ima odlicno balansiran ekran dok je kod g2 plav.

Postoji li neki nacin (softverski) da se temperatura ekrana g2 smanji na priblizno 6500K?

Ja sam danas maaaaalo, na 10-tak minuta imao u ruci N5, i iskreno, nekako mi je na N5 u odnosu na G2 koji imam tamniji ekran ili se ja tripujem. @fkloznica, a sta uradi sa N5, nije ti valjda dosadio? :D

Ma.. Ne mogu da gledam u grasak da li ce da mi upadne pokvarena vibracija light bleed ili slicno.. Kada zategnu malo proizvodnju n5 eto mene opet u tom klubu.. Naravno ako se navucem na g2 sve je moguce

Na gorespominjanom performance governoru?
I baterija maltene ista?
Neće da može druže :)

Tako je, mada ja igre ne igram. Vrlo retko. Koliko sam gurao sa baterijom ranije toliko guram i sada otprilike. Možda za nijansu slabije ali to je neprimetno. Bolje da mi malo brže ode baterija nego da mi secka i da se nerviram oko toga :)

Poredio sam ekrane na n5, s4 i g2 te je ekran g2 osetno plav u odnosu na pomenuta dva. Nisam merio al na phonearena (link) su izmerili tacno to sto se vidi. N5 ima odlicno balansiran ekran dok je kod g2 plav.

Postoji li neki nacin (softverski) da se temperatura ekrana g2 smanji na priblizno 6500K?
Može, treba ti custom kernel koji to omogućava i trickster mod app
Ja sam danas maaaaalo, na 10-tak minuta imao u ruci N5, i iskreno, nekako mi je na N5 u odnosu na G2 koji imam tamniji ekran ili se ja tripujem.

Jeste svetliji do nekih 65% od 65 do 100% imaju isto osvetljenje

Loznice, pa tebi će ovde baterija da traje 3 dana :D

Screen on si zaboravio.

Ma.. Ne mogu da gledam u grasak da li ce da mi upadne pokvarena vibracija light bleed ili slicno.. Kada zategnu malo proizvodnju n5 eto mene opet u tom klubu.. Naravno ako se navucem na g2 sve je moguce

Čudna odluka. Hoćeš da kažeš da si imao sve te probleme na N5?

Tako je, mada ja igre ne igram. Vrlo retko. Koliko sam gurao sa baterijom ranije toliko guram i sada otprilike. Možda za nijansu slabije ali to je neprimetno. Bolje da mi malo brže ode baterija nego da mi secka i da se nerviram oko toga :)

Performance governor "zaključava" procesor na maksimalnom clocku.
Dakle nema skaliranja frekvencija i procesor kada god je uposlen (dakle i na primer dok pišeš sms nekome procesor ti radi na maksimumu).
Tako je kod svih android telefona za koje sam čuo i koje sam imao u rukama.

Slabo ti je to....

nu4u5u4u.jpg

a5etumeh.jpg

65% osvetljenje...

Čudna odluka. Hoćeš da kažeš da si imao sve te probleme na N5?
Ne, ali jedan ili više njih zajedno ćeš sigurno imati. Kasnije kad dodju serije bez problema biće ok. Tako je bilo i na N4 isto su imali razne felere, pa kasnije posle nekog vremena došla je druga serija.
Performance governor "zaključava" procesor na maksimalnom clocku.
Dakle nema skaliranja frekvencija i procesor kada god je uposlen (dakle i na primer dok pišeš sms nekome procesor ti radi na maksimumu).
Tako je kod svih android telefona za koje sam čuo i koje sam imao u rukama.

Čudno, kod njega nije tako... Jer ne bi mogao više od 10 sati da izdrži. Možda je neki bug.

Čudno, kod njega nije tako... Jer ne bi mogao više od 10 sati da izdrži. Možda je neki bug.
Moguće.
Zato mi je bilo čudno da nema (značajnog) uticaja na bateriju.
Možda je taj performance governor samo po nazivu takav, a u stvari je neki od drugih.
Stalan gas do daske znači ubrzo prazan rezervoar oko toga nema sumnje :)

Ne, ali jedan ili više njih zajedno ćeš sigurno imati. Kasnije kad dodju serije bez problema biće ok. Tako je bilo i na N4 isto su imali razne felere, pa kasnije posle nekog vremena došla je druga serija.

Pa neću uzeti ako ima bilo šta osim klimavog dugmeta, pre kupovine ću isprobati naravno...

Vrh Dno