Šta je novo?

LG G2

Pa dobro, nesto ces imati, samo gledas jel mozes da zivis sa time... Mada cini mi se da si ti spomenuo onda gedoru, mozda volis taj zvuk :p

Prve serije u svetu su ocajne, a tek kod nas prve serije, pa to su alpha build-ovi... :d

Čudna odluka. Hoćeš da kažeš da si imao sve te probleme na N5?

Mrtvi vibrator,light bleed i labavo power dugme.. Samo mrtve piksele nisam imao. Ne mogu kao sa n4,kupim 4 komada da bi ubo jedan bez ozbiljnih falinki. Umorih se

Inace u dalje mislim da je n5 bolji uredjaj,ali..

Zasto nece na g2 da mi se pojave aplikacije koje su vec u fonu na google playu da ih update(chrome, gmail itd) nego moram da ih trazim rucno i tek onda izbace da imam update.

Imas opciju na Gplay da se samo rucno azuriraju, vrv si je ukljucio...

Ma nisam, znam za to. Nego nece da pokaze u "moje aplikacije". Tek kad aplikaciju rucno nadjem i azuriram ona se pojavi tu.

OK, meni je preko LG PC Suite poceo da skida nesto sa nazivom Device Softvare Upgrade preko "Restore Upgrade Errors" (ja kliknuo na to) ali nemam pojma da li je to upgrade na 10E i kakvu gresku oni tu spominju pod Restore... Da li da prekidam ili da ga pustim da zavrsi?

Aj nemoj da ste sise, neka mi neko zvizne neki linak za IGO na pp, sram vas bilo. :)

I jedno pitanje, kada gledam npr youtube u landscape, radi samo desni mic tj gde je microphone, pa me malo iritira što zvuk dolazi samo sa jedne strane. To je kontam normalno?

I ja sam se zacudio za zvuk, moram da kazem da mi se ni malo ne svidja zvuk i zvucnik samo sa dodje strane. Nekako je neprirodan zvuk :D

Mogli su onda da naprave neki surround mode :)

Zavrsio mi je sa downloadom tog upgrade fajla i... na kraju nista!

Verovatno to ima veze i sa tim sto je moj telefon D80210b-HKG-xx a ne D80210b-EUR-xx!?

Takodje to verovatno povlaci za sobom da bih ja trebao da dobijem update na KK kada budu dobili ovi u Hong Kongu a ne kada bude za telefone namenjene za evropsko trziste...

To je matoro.

10E je poslednji za Srbiju, 10F je nebrendirani, a poslednji 10G ili cak 10H, ne secam se.

http://www.phonearena.com/news/LG-t...oth-LG-Optimus-G-and-LG-Optimus-G-Pro_id51568
http://www.phonearena.com/news/LG-t...te-many-of-its-devices-to-Android-4.4_id51571

Our connected reader has just sent us some information pertaining to LG and the Korean OEM's work on updating its lineup to Android 4.4. According to our tipster, many of LG's devices will be going straight to Android 4.4, skipping right over Android 4.2 and Android 4.3 in most cases.

If this information pans out, LG has really been working hard, bringing all of these models to Android 4.4. Our tipster made it clear that LG is not bothering with Android 4.3 for any of its devices.

malo dobrih vesti i od LG-a :D

qebe7a3e.jpg

ko kaze da je kamera losa

I ti pijes kafu :d

12029703574_903ac3d5f3_b.jpg

sve sami fenseri na forumu.. kafica bleja kafici,idi begaj :D

Pa nedelja je majku mu :d

Vrh Dno