Šta je novo?

LG G2

Svašta, sada momentalno. Pratiću malo kako se ponaša...

Nema poseban razlog osim naviknutnost na neksus pa planiram da se vratim... Naravno mislim na peticu posto sam četvorku koristio bukvalno od izlaska.Ovaj telefon radi odlcno bas nemam zamerki pogotovo nisam za 2 dana primeto nikakav lag koji su ljudi pominjali...kameru uglavnom koristim da zabelezim neke porodicne trenutne sa cerkicom tako da ja tu nisam merodavan jel ne slikam nocu (mislim zanemarljiv je broj fotografija na low ligt)...jedino sto ima stvari koje meni ne trebaju u svakodnevnom koriscenju pa mi neksus radi nekako glatkije(verovatno zato sto nema pola opcija koje poseduje ovaj telefon)....ma da kao sto mi rece djilkos kad bi sve te stvarcice ubacio u n5 verovatno bi dolazilo do zaboadanja....moja najveca zamerka na ovaj apart je "klizavost" jednostavo ko je nosio n4 pa kupio g2 ili s4 zna o cemu pricam....

BATERIJU DA NE POMINJEM NEKAKO JE NESTVARNO KAD BUKVALNO MALTRETIRAS TELEFON CEO DAN I NAPRAVIS 6H ON SCREEN I POGLEDAS NA DISPLEJ A ONO BATERIJA NA 30%

Poslednja izmena:
Ja zadovoljan. :D

Ovo je low vikend. 2G + wifi (70% vremena), (30% napolju 3G) hangouts, whatsapp, Facebook, fb messenger, twitter, 2 gmail account-a, instagram, foursquare, lokacije uključene, osvetljenje na 15% kod kuće, napolju 50, nekada i 100 pokazivao drugarima par klipova FHD, bilo je i sat vremena poziva i 42 minuta slušanja muzike.

8u5usujy.jpg
huhytudy.jpg

Poslednja izmena:
pa zato sam i stavio ono velikim slovima baterija je u najmanju ruku nestvarna ...

nema sta. baterija je bolest. sto svi mobovi ne furaju 3000mah baterije..ccccc

Autonomija je nestvarno dobra, ako ikada budem uzeo G2 to ce biti pre svega zbog baterije.

Lokacije uključene? Kod tebe? Jesi siguran? :D

Cak nisam ni iskljucivao onaj NLP famozni. Izgleda da je onaj moj S2 bio zacaran :d

Inace od 10-100 se puni za 1 sat i 39 minuta, sto je super, drndas ga dva dana, a napunis ga za manje od 2 sata :d

E ovako sto se tice mts 3g-a i prebacivanja tj povezivanja na mrezu. Meni je kocilo tj nekad izadjem napolje i vidim ukljucen prenos podataka ali ne radi 3g. Mislio sam da je do kartice posto je secena, odem u mts, uzmem novu. 2,3 dana sve ok onda opet isto. Nekada poveze odmah nekada ne, to je do mts mreze, probao sam telenor radi bez problema. Za ove pare nema bolji telefon. Necete pogresiti ako uzmete.

koji ste recovery stavili? TWRP ili CWM?

Ja twrp jos onaj beta prvi ne znam kakvo je sad stanje...

Ja CWM, nekako navika, ne znam, ali taj twrp tako ne volim.

Official non touch

Google je tvoj prijatelj, iskoristi ga, lakse ces nauciti :)

Ad Away. Nema ga na Play-u, googlaj.

Stavio sam CM RC1, pa da vidimo kako je ovde i kako drzi baterija.

Moram da se docepam nekog S4, pa da slikam u istim uslovima, ali mislim da je bolja u smislu sto ce uhvatiti brze fokus i nece biti duhova.

@ priest

Sto se tice fotografija na dnevnom svetlu odlicne su i tu negde sa S4/Note 3 mada Samsung ima malo bolji softver kamere (panorama je bolja npr) ali generalno G2 pravi odlicne fotografije u tim uslovima.

A sto se low light tice.. tu vec postoje problemi ali ne znam da li je S4 bolji, moralo bi da se uporedi direktno u istim uslovima. Tu je ovaj LG dosta spor i realno softver mora da se ispegla. ISO mora da se kontrolise, cesto masi fokus a uklanjanje suma moze da bude ajde da kazem preagresivno. Ali je moguce sa G2 napraviti odlicne low light fotografije ali uz malo cimanja po podesavanjima kamere pa i vise pokusaja.

Evo bas sinoc sam opet probao, ''kafanski'' uslovi, priguseno svetlo i 10-ak fotografija sa i bez led blica. Prve 3 su bile ocajne, bukvalno za brisanje istog trenutka. Ostale ok ili odlicne. Nemam na kompu, ortakov je fon.

Moj savet je da treba podesavati kameru i probati vise puta. Valjda ce ispraviti ovo sa 4.4 (kao i fps kamkordera) i onda ce kamera biti ''vrh''.

Blic je dosta jak za jedan led, probao sam i onaj na S4 ali ne bih mogao da procenim koji blic je jaci..

Inace posle toliko koriscenja G2 XP mi dodje kao telefoncic, definitivno onoliki displej dosta znaci. A sto je najjace telefon odlicno lezi u ruci (imam vece sake). I da, nema sanse da se naviknem na one tastere pozadi, meni je to lose resenje je6iga. Glossy plastika pozadi mi dosta smeta.. Sve ostalo je odlicno :)

Da dodam jos za displej, kratko i jasno - odlican ali mislim da je malo bolji htc one s-lcd3 (subjektivno). Na G2 su boje nekako cudne, ne znam kako da objasnim (objasnila je Erica sto se toga tice), crna je odlicna s'obzirom da nije amoled a bela malo vuce na plavo (hladniji prikaz).

UI mi ne smeta ali daleko od toga da sam odusevljen, fon radi bas brzo mada zavisi sta ucitava pa moze malo da uspori ali ne vidim nikakav problem i razlog za hejtovanje tipa ''lagdroid'' i slicne argumente fanova drugih sistema.

Poslednja izmena:
Da dodam jos za displej, kratko i jasno - odlican ali mislim da je malo bolji htc one s-lcd3 (subjektivno). Na G2 su boje nekako cudne, ne znam kako da objasnim (objasnila je Erica sto se toga tice), crna je odlicna s'obzirom da nije amoled a bela malo vuce na plavo (hladniji prikaz).

Da li postoji neki app kojim bi taj cold prikaz (koji ja nikako ne volim) mogao da se promeni, boje da se zasite i sl? Jbm mu miša, posle S3, meni ekran na g2 deluje kao da je sve isprano i svetlo. Primera radi - instagram fotke. Duplo bolje izgledaju na S3 baš zbog toga.

Nazad
Vrh Dno