Šta je novo?

LG G2

Mrzelo me danas da pravim full poredjenje, kasno sam dosao kuci pa cu sutra odraditi da vidite. Evo jedna slika koju sam uhvatio vracajuci se, mrak, ulicna rasveta, magla. Ja mislim da je g2 ovo lepo odradio :) CAM00103.jpg

A sto tamo desno kod automobila imas samo noge a nemas torso ?? :d

Nisu noge, nije bilo nikoga na ulici, jeebem li ga sta je. Slikana je u night modu, evo bez koja je radjena 20s pre. Mozda je duh majku mu, eto clanka za kurir. CAM00102.jpg

Sad bas gledam, razlika izmedju dve fotke je 8s, ja pojma nemam sta je ono pored automobila :D

^ duga ekspozicija i covek koji prelazi ulicu i to je to. A sa druge strane razuma ovo je vest za kurir.

Cak se i providi. Ma nije bilo nikoga na ulici, -8 napolju, ponoc. Samo par auta. Uostalom prelazi sa leve na desnu stranu, a na prvoj se vidi da nema nigde nikoga :D Duh *** :D

Ma jok, nije bilo nikoga, u pravu si - duh je!
kurir.jpg

Inace G2 kamera se ponasa iznenadjujuce sporo i lose u low light uslovima, mozda najsporija kamera na mobilnom u tim uslovima koju sam probao u poslednje vreme. Svaka druga-treca fotka ispadne ok sto se low light-a tice, iso ume da divlja a redukcija suma je bas agresivna pa se gube detalji..

Aj sto je ovo moj utisak nego se i ortak koji je presao sa S2/S3 smorio malo sto se tice kamere.. posebno za 14 fps kamkorder pri slabom svetlu ali dobro, postoje resenja. Fotografije na dnevnom svetlu su odlicne, sa dosta detalja ali nekada ume da promasi WB. Sto se mene tice LG se dosta popravio na polju kamere ali i dalje je iza Samsunga i Sony-a (mislim na androide). Jednostavno kamera/kamkorder mi ne deluju ispeglano i kompletno sto naravno nije svima mana a i moze da se resi novim softverom.

Poslednja izmena:
Ma nije losa, ali drzi se, tu je negde sa s4 recimo. S3 ne moze da prismrdi nocu i kad mrljavi ovako. Ne znam stvarno sta je ovo, bas cu sutra da uzmem snimak radnje i da podesim vreme na ovo kad sam slika posto baca bas na pesacki. Ja sam ubedjen da nikoga bilo nije na ulici :D

Nisam ni rekao da je losa, samo da je softver nedovrsen.. Zamisli kad vlasnik S2/S3 kaze da se malo smorio zbog G2 kamere a lik nije fan nijednog proizvodjaca.. kao sto se odusevio ekranom i baterijom (autonomija je brutalno dobra) tako se smorio jer tek svaka druga-treca fotografija lici na nesto a snima video sa 14 fps. Sva sreca pa je puko ceo dinar na fon :d

Ja sam ubedjen da nikoga bilo nije na ulici

Bio je i prolaznik sa slike ubedjen u svasta - dok je bio ziv :d

Poslednja izmena:
Inace G2 kamera se ponasa iznenadjujuce sporo i lose u low light uslovima, mozda najsporija kamera na mobilnom u tim uslovima koju sam probao u poslednje vreme. Svaka druga-treca fotka ispadne ok sto se low light-a tice, iso ume da divlja a redukcija suma je bas agresivna pa se gube detalji...

+1 znaš ti šta je ono 5 sekundi treba za fokus, usput ako se nešto i pomeri kraj duhovi ostaju.

Toliko sam kao ajde hteo da vidim da predjem na bolji low light, a ono...

Nemaš dodira sa bootloader-om pošto postoji takozvani "loki" koji ti dozvoljava da root-ujes, stavljaš custom rom i kernel, a da ti se ne dira bootloader. Tako da nema brige.

a taj zakljucan bootloader znaci da je podrska devolopers slabija ili ne.. ? i da nisi mi odgovorio za bele plasticne telefone ? :)

to znači da sve što si na nexusu radio preko fastboota ovde radiš u najboljem slučaju preko štapa i kanapa ili nikako... :D

a taj zakljucan bootloader znaci da je podrska devolopers slabija ili ne.. ? i da nisi mi odgovorio za bele plasticne telefone ? :)

Jel citas ti? :) Podrska je solidna, vidim dosta dobrih nekih devova. Sredili su da zaobidju bootloader, ne moras da se cimas da ga otkljucavas uopste. Uradili su na tezi nacin, ali tebi je vazno da mozes da stavljas sve custom, a bootloader je nedirnut. Znaci ne moras da ga vracas nista, samo opalis stock fw i to je to, nema otkljucavanja, zakljucavanja, sve je kao kad si ga kupio.

Pusti Vojkana ljubomoran je na ove rezultate :p

Screenshot_2013-11-29-01-53-44.png Screenshot_2013-11-29-15-02-23.png

Poslednja izmena:
Ma ne valja nista :p

Iskreno, sve je dobro, sem kad padne mrak, kad upalim kameru, padne i meni mrak na oci :d

Sto se tice icon changer-a, stavi novu i menjaj ikonice. Mislim da mozes i preko stock LGHome-a launcher-a da menjas (zadrzi prst na ikonici, pusti, stvorice ti se u gornjem desnom uglu roze/ljubicasto nesto, klikni na to i mozes da menjas ikonice iz galerije ili odakle vec hoces) ;)

ovaj telefon mozda uzmem pre n5 samo zbog uglova gledanja (5:32) :D i ir blastera koga necu ni koristiti :)

Meni koristi telefon kao daljinac,posto sam slomio dva komada i vise nisam hteo da kupujem.

Meni je na ovom klipu nekako G2 najlosiji, i kod nekih boja ima sa gornje strane kao povecano osvetljenje a neke boje su i totalno "isprane".

po meni je htc one najbolji pa posle n3 pa g2 pa n5 :)

narode, koliko brzo vam prebacuje na 3G kada se skinete sa wirelessa?
tj. meni se cini da ni nece - nego moram da skeniram mobilnu mrezu i tek se onda nakaci. cak sam menjao i APN, jer mi je postavio onaj gprswap sa proxy.
mreza je MTS, a telefon je otkljucan sa VIPa.

*** neko ima dobar ekran, neko ima 4mpx kameru, neko micro sd, neko TouchWiz... Nema sve...

narode, koliko brzo vam prebacuje na 3G kada se skinete sa wirelessa?
tj. meni se cini da ni nece - nego moram da skeniram mobilnu mrezu i tek se onda nakaci. cak sam menjao i APN, jer mi je postavio onaj gprswap sa proxy.
mreza je MTS, a telefon je otkljucan sa VIPa.

Gotovo odmah... Na S2 sam morao da sacekam sekund dva, a ovde skoro pa odmah.

Hmm, možda je do sečene kartice

Možda... Ja sam dobio novu micro u Vipu. Mada i drug mi se žalio na mts da sporo prebacuje sa 2g na 3g, pa možda ima nešto i u tome da mu treba više vremena da se nakači...

Možda... Ja sam dobio novu micro u Vipu. Mada i drug mi se žalio na mts da sporo prebacuje sa 2g na 3g, pa možda ima nešto i u tome da mu treba više vremena da se nakači...

Kod mene se istog trenutka kaci na 3g sa wifi-ja i sa 2g. (mts u pitanju)

Poslednja izmena:
Vrh Dno