Šta je novo?

LG G2

Pa tako će i S4, One, Note 2/3... Ne verujem da će ranije dobiti. Tek ako ovi dobiju, a G2 ne, pa ajde da kažeš. Svima će biti u prvom kvartalu. Još uvek su sve glasine. Bilo je decembar, pa sad sledeće godine, videćemo. Rekli su da će da se fokusiraju na telefone malo više... Pa sad videćemo. Nek izbace oni fix za kameru i biće dobro.

koliko znam ti koje si nabrojao ce u januaru a kraj prvog kvartala je mart.. 2 meseca razlike i nije nesto,ali moze da nervira

Sto se mene tice nek srede fokus i kitkat kad stigne imam ga na n4 i nije neka razlika ovaj i sa ovim softverom radi iznad mog očekivanja

I to je pitanje... Mada tek kad dodje vreme videće se... Mada za sve uvek izadje leak, pa ono bude i ranije...

Meni je focus toliko spor bio da me živ blam pojeo kada je ortak uzeo telefon u ruke i probao nešto da uslika. Drži dugme, a ono mutno. Pa mutno... Pa mutnooo, i posle jedno 7 sekundi je izfokusirao šta treba.

Al ajd :)

Bas to, fokus je nenormalno spor. Samo se nadam da necete izvisiti za apdejtove kao sto je to slucaj bio u proslosti.

E ljudi pozdrav svima. Evo mene opet malo da diskutujemo u vezi kamere. Sutra pravim poredjenje s4,s3,g2 pa da vidite da g2 ipak ima najbolju kameru i sliku. Ja nisam verovao ali nakon testa ispostavilo se da se bar sto se fotki tice g2 izdvaja i to dobro. Fokus jeste mana ali nadam se lako ce ga srediti. Video je takodje odlican ali ima malo stucanje kamere. E sad prvi test sam radio tek kada sam uzeo fon, danas odradim sve vidim *** ipak bolji g2. Postavljam sutra

Odradi i slike u gradu neka pesacka zona da uhvatis ljude kako setaju itd. Low light.

Igrao se sa LG G2, prijatno iznenađen, nisam slikao pa za fokus ne mogu da kažem, ali sam se smorio što je ulaz za sluške dole.

Stiglo telefonce, sad jos samo da se opredelim, malo oba da koristim :d velike muke G2 bolja baterija, 5s lepsi...

KAKO se od ovoga odvojiti? 2013-11-26 11.03.59-1.jpg

Pa moram malo i zasmejati :) Brine me ovaj low light camera performance :(

Brine te nesto za sta vec sad ima resenje off stock, i velika verovatnoca da ce biti ispravljeno u sledecem update,a ne brine te sto ce da ti se gasi fon sa 30% baterije kada pokusas nekog da pozoves ili da slikas nesto sa blicom na 25% :-D i to sve u rano popodne posle 10ak sati koriscenja intezivnijeg :)

Pa to i jedno i drugo me brine :d videcu i sa devojkama kako ce proci koji telefon :p

Posadio si seme zla u temi. :D

Uf,teska odluka.
Ostavi oba.
G2 za po danu,a za izlazak u grad gold ajfoun:)

Brine te nesto za sta vec sad ima resenje off stock, i velika verovatnoca da ce biti ispravljeno u sledecem update,a ne brine te sto ce da ti se gasi fon sa 30% baterije kada pokusas nekog da pozoves ili da slikas nesto sa blicom na 25% :-D i to sve u rano popodne posle 10ak sati koriscenja intezivnijeg :)

Ali zato ce imati update 100 godina dok je sa G2 pitanje. I bar nece da juri wakelockove. :D

Da da, svaki update revolucionarniji od onog drugog, sve ono sto nam pre nije trebalo sada ubacujemo pod drugim objasnjenjem kako smo mogli samo bez toga :-D a sta ce mu update 100 god kad se da ga menja za jednu dve :p

Nema sta da sanjam, uzivam u svom telefonu od prvog dana, kada neko drugi izbaci nesto bolje a da meni odgovara, odoh kod njih :)

Probao cim je izasao nocni CM to vece i vratio backup, radio je lepo, samo vec sam navikao na sve i podesio pa me mrzelo sve od nule ponovo i to na beti da sredjujem, tako da nisam bas kompetentan da komentarisem, koristio sam ga sat vremena :)

Nazad
Vrh Dno