Šta je novo?

LG G2

Ja bih tipovao da je problem do 4.2.2 odnosno drivera... Kontam da ce LG izbaciti neki update... Jaka je to masina za takve igre da ima takvih problema.

Vecina igara je pravljena za rezolucije ispod hd.

Ja nisam probao previse igara, sve su radile kako treba a evo i liste:
NFS MW
RR3
GT Racing 2
Sidereus
Pinpall Rocks

meni zapinju skoro sve, ima mozda par gde ne provaljujem.... na S3 moram priznati lepse radi, dal zbog manje rezolucije il druge grafike i prcesora nemam pojma.... mozda je problem u G2 4.2.2

Zbog rezolucije i druge grafike mislim da ne iz razloga sto se vlasnici Note 3 telefona ne zale na ovaj problem(bar ja nisam u toku), znaci ista je rezolucija i isti procesor a problema nema?

Strasno stvarno, drugar ima HTC One koji obara klokove kada se ugreje i igre zapinju. Da li na G2 sve igre zapinju ili samo pojedine, iskreno ne igram se na telefonu uopste ali mozda ponekad raspalim neki game. Ne bih voleo furunu za pizzu od telefona :( Mozda je najbolje sacekati KitKat update i da se vidi, ako je dobro sve da se kupuje...

Brate. Moj One se zagreje kao rerna, plus zato sto je aluminijum, al igrica be sescka, igrao sam plant vs zombies pola sata, i ni malo laga nema.

Razmisljam da sacekam KitKat update, da vidim kako ce telefon da radi sa njim i ako bude sve ok da ga kupim? Ne bih da se kajem posle kako se mnogo greje, igre seckaju(mada se ne igram na telefonu), kamera zeza itd...

Glupo pitanje, treba li da se "formira" baterija ili je to stvar proslosti? Citao sam ranije da je to stvar proslosti sa Li-Polymer baterijama ali posto mi je to najbitniji stat telefona voleo bih da ispravno postupim i da mi sto duze traje.

realno ovo sto rade, sto pustaju telefone u prodaju sa lose optimizovanim softverom tipa, lagovi,kamera,grejanje to je toliko jadno da se cesto pitam sto uopste dajem pare za te gluposti....valjda je kitkat doneti poboljsanje ili bar neki 4.3 update. A sto je najgore ja nisam nista ni primecivao do pre 2-3 dana kad sam uzeo uporedo da cackam S3 i G2 i shvatio kako na S3 sve radi bolje i tecnije.... sem sto na benchmark l testovima gubi. al to je sve glupost.., bitno je da ostale stvari rade kako teba.

into the dead recimo radi super ,air attack hd lite radi besprekorno sve tu nema lagovanja.... i tako je kako je, crkacu necu nista da menjam ,morace da se sredi i gledam pajtose vrte homescreen levo desno i kazu secka.... pa.normalno da secka kad ima weather widget animiran i sve dok animacija ne zavrsi on laguje.... e sad sto Nova launcher laguje to ne znam, na S3 leti.

into the dead recimo radi super ,air attack hd lite radi besprekorno sve tu nema lagovanja.... i tako je kako je, crkacu necu nista da menjam ,morace da se sredi i gledam pajtose vrte homescreen levo desno i kazu secka.... pa.normalno da secka kad ima weather widget animiran i sve dok animacija ne zavrsi on laguje.... e sad sto Nova launcher laguje to ne znam, na S3 leti.

ja nemogu da verujem o cemu vi ovde pisete....koristite telefon koji moze da radi 150 stvari u isto vreme bez ikakvog laga a pricate o lagovanju igrica....ljudi sa duznim postovanjem ali ako ovaj telfon koristite za igrice ja vam predlazem neku konzolu...

ja nemogu da verujem o cemu vi ovde pisete....koristite telefon koji moze da radi 150 stvari u isto vreme bez ikakvog laga a pricate o lagovanju igrica....ljudi sa duznim postovanjem ali ako ovaj telfon koristite za igrice ja vam predlazem neku konzolu...

+1

Probao sam te igrice malopre i nije mi lagovao.Inace ne igram te gluposti na telefonu.Za to imam komp.

Nemam nikakav problem sa lagom u Nova Launcheru, niti u nekoj igri zasad... Bas cu veceras malo vise da cackam igrice pa da vidim...

Problem #6 would be resolved with an update to android 4.3. That version has fs trim that frees up some inactive activities in RAM. It helped greatly with the gnex and nexus7 OG. It also has to do with the LG UI embedded in the phone.

evo potencijalni za tacku 6 :D

ma nisam isao u detalje TRIM-a .. kopirao samo komentar nekog nooba sa xda.. :)

Glupo pitanje, treba li da se "formira" baterija ili je to stvar proslosti? Citao sam ranije da je to stvar proslosti sa Li-Polymer baterijama ali posto mi je to najbitniji stat telefona voleo bih da ispravno postupim i da mi sto duze traje.

U upustvu koje se dobija uz G2 pise da nije potrebno formirati na stari nacin, ali je potrebno kako bi baterija dobila svoj maksimalni kapacitet, da se napuni pre upotrebe do kraja prvi put pre intezivnog koriscenja.

+1

Inače ne igram igrice na telefonu(malko sam mator za to), osim ponekad šah.

Poslednja izmena:
Koliko se greje G2 u odnosu na druge telefone, recimo kada se koriste na isti nacin(sta god to bilo) u poredjenju sa Note 3 ili Galaxy S4? Pricamo da se G2 dosta greje, pretpostavljam cim pominjemo to ovde da se vise greje od konkurencije i zbog toga to nije normalna stvar i postaje potencijalni problem.

Pate li drugi telefoni od slicnih problema ili su povodom ovih 10 stavki izlistanih kao problemi za G2 drugi telefoni tipa S4, Note 3 oslobodjeni tj nemaju ove probleme?

Poslednja izmena:

Zato što sa ovim telefonom imaju PS2 u džepu.
Zato što je on davno prestao da bude samo telefon.
Zato što ljudi imaju različite prioritete.

Zato što sa ovim telefonom imaju PS2 u džepu.
Zato što je on davno prestao da bude samo telefon.
Zato što ljudi imaju različite prioritete.

Za 400e se može kupiti igračka konzola zadnje generacije... (je.. s uživanje u igrici na 5.2 inča ako na toliko uopšte može da se uživa)
Odavno je prestao da bude samo telefon ali nije predviđeno da bude ps2
Taj koji da 400e za telefon A prioriteti na telefonu su mu igranje igrica po meni nije baš ceo

Za 400e se može kupiti igračka konzola zadnje generacije... (je.. s uživanje u igrici na 5.2 inča ako na toliko uopšte može da se uživa)
Odavno je prestao da bude samo telefon ali nije predviđeno da bude ps2
Taj koji da 400e za telefon A prioriteti na telefonu su mu igranje igrica po meni nije baš ceo

Glupa je rasprava... Po misljenju vecine ljudi oko mene ne postoji razlika između vecine telefona. Jednostavno svako koristi telefon za sta njemu odgovara i troši novac kako mu odgovara. Ja retko igram igrice na telefonu, ali ih igram. Ubijam vreme kad cekam nesto, A ne slusa mi se podcast, ne čitaju mi se vesti. Drugi ne slusaju podcast i ne citaju vesti i forume, pa im je igranje igrica wow.
Takodje, ne koriste svi prednosti smart phone-a jednako, ali im iz nekog drugog razloga pricinjava zadovoljstvo da furaju telefon od 300,400,700e i da od "naprednih" funkcija koriste YouTube i igrice. Sto se mene tice sasvim ok, ako njih ispunjava

Posle nekoliko nedelja koriscenja jedino sto mi je zasmetalo jeste skype. Nekada poruke stizu istog trnutka a nekada notifikacija kasni i do 10 minuta. Veoma mi je bitno da sam uvek na skype-u.

Da li jos neko ima slican problem?

Poslednja izmena:
Meni se to isto desava, ali ne na G2 no na One i na nexusu ... kapiram da je problem u nekoj sinhronizaciji, pretpostavljam na skype serverima.

Predlazem da se korisnici koji su presli sa S3 vrate na pomenuti telefon i onda nece biti vise problema :D ocigledno je taj telefon u vecini stvari bolji od ovoga, tako da ne vidim svrhu mucenja i trpljenja torture od strane LG, zarad cega? Skorova u nekih bench programima...

Vrh Dno