meni zapinju skoro sve, ima mozda par gde ne provaljujem.... na S3 moram priznati lepse radi, dal zbog manje rezolucije il druge grafike i prcesora nemam pojma.... mozda je problem u G2 4.2.2
Strasno stvarno, drugar ima HTC One koji obara klokove kada se ugreje i igre zapinju. Da li na G2 sve igre zapinju ili samo pojedine, iskreno ne igram se na telefonu uopste ali mozda ponekad raspalim neki game. Ne bih voleo furunu za pizzu od telefonaMozda je najbolje sacekati KitKat update i da se vidi, ako je dobro sve da se kupuje...
into the dead recimo radi super ,air attack hd lite radi besprekorno sve tu nema lagovanja.... i tako je kako je, crkacu necu nista da menjam ,morace da se sredi i gledam pajtose vrte homescreen levo desno i kazu secka.... pa.normalno da secka kad ima weather widget animiran i sve dok animacija ne zavrsi on laguje.... e sad sto Nova launcher laguje to ne znam, na S3 leti.
ja nemogu da verujem o cemu vi ovde pisete....koristite telefon koji moze da radi 150 stvari u isto vreme bez ikakvog laga a pricate o lagovanju igrica....ljudi sa duznim postovanjem ali ako ovaj telfon koristite za igrice ja vam predlazem neku konzolu...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472319
sada bas procitah..zanimljive su tacke 6 i 8
Glupo pitanje, treba li da se "formira" baterija ili je to stvar proslosti? Citao sam ranije da je to stvar proslosti sa Li-Polymer baterijama ali posto mi je to najbitniji stat telefona voleo bih da ispravno postupim i da mi sto duze traje.
ja nemogu da verujem o cemu vi ovde pisete....koristite telefon koji moze da radi 150 stvari u isto vreme bez ikakvog laga a pricate o lagovanju igrica....ljudi sa duznim postovanjem ali ako ovaj telfon koristite za igrice ja vam predlazem neku konzolu...
Zato što sa ovim telefonom imaju PS2 u džepu.
Zato što je on davno prestao da bude samo telefon.
Zato što ljudi imaju različite prioritete.
Za 400e se može kupiti igračka konzola zadnje generacije... (je.. s uživanje u igrici na 5.2 inča ako na toliko uopšte može da se uživa)
Odavno je prestao da bude samo telefon ali nije predviđeno da bude ps2
Taj koji da 400e za telefon A prioriteti na telefonu su mu igranje igrica po meni nije baš ceo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari