@ priest
Sto se tice fotografija na dnevnom svetlu odlicne su i tu negde sa S4/Note 3 mada Samsung ima malo bolji softver kamere (panorama je bolja npr) ali generalno G2 pravi odlicne fotografije u tim uslovima.
A sto se low light tice.. tu vec postoje problemi ali ne znam da li je S4 bolji, moralo bi da se uporedi direktno u istim uslovima. Tu je ovaj LG dosta spor i realno softver mora da se ispegla. ISO mora da se kontrolise, cesto masi fokus a uklanjanje suma moze da bude ajde da kazem preagresivno. Ali je moguce sa G2 napraviti odlicne low light fotografije ali uz malo cimanja po podesavanjima kamere pa i vise pokusaja.
Evo bas sinoc sam opet probao, ''kafanski'' uslovi, priguseno svetlo i 10-ak fotografija sa i bez led blica. Prve 3 su bile ocajne, bukvalno za brisanje istog trenutka. Ostale ok ili odlicne. Nemam na kompu, ortakov je fon.
Moj savet je da treba podesavati kameru i probati vise puta. Valjda ce ispraviti ovo sa 4.4 (kao i fps kamkordera) i onda ce kamera biti ''vrh''.
Blic je dosta jak za jedan led, probao sam i onaj na S4 ali ne bih mogao da procenim koji blic je jaci..
Inace posle toliko koriscenja G2 XP mi dodje kao telefoncic, definitivno onoliki displej dosta znaci. A sto je najjace telefon odlicno lezi u ruci (imam vece sake). I da, nema sanse da se naviknem na one tastere pozadi, meni je to lose resenje je6iga. Glossy plastika pozadi mi dosta smeta.. Sve ostalo je odlicno
Da dodam jos za displej, kratko i jasno - odlican ali mislim da je malo bolji htc one s-lcd3 (subjektivno). Na G2 su boje nekako cudne, ne znam kako da objasnim (objasnila je Erica sto se toga tice), crna je odlicna s'obzirom da nije amoled a bela malo vuce na plavo (hladniji prikaz).
UI mi ne smeta ali daleko od toga da sam odusevljen, fon radi bas brzo mada zavisi sta ucitava pa moze malo da uspori ali ne vidim nikakav problem i razlog za hejtovanje tipa ''lagdroid'' i slicne argumente fanova drugih sistema.