Šta je novo?

LG G2

I ja sam primetio, ali sam pretpostavio da je to neka vrsta sejvera baterije, što je sasvim realno i logično, uz to nisam imao nikakvih problema sa gubitkom signala ili prekidanjem, pa nisam tome dao nikakav značaj.
Ali sam zato primetio da signal wifija varira, ovisno o položaju ruke.

To nikako ne može da bude logično. Što je manje variranje, manje baterije se troši.
Zato i traje kraće baterija kada je slabiji signal.

Zavisi kako gledaš. Recimo prijemnik za signal radi punim kapacitetom, signal je do kraja, kontroliše i spušta snagu kojom napaja prijem signala do te mere da ne dovodi u pitanje gubitak signala. U slučaju poziva, pojačava snagu da ne bi narušio kvalitet poziva. E sad, znam da što slabiji signal, da tel više vuče da bi obezbedio što kvalitetniji, ali, tehnika napreduje, rekoh ~ možda su uspeli da nešto naprave i po tom pitanju. Zato sam rekao logično, jer kao i variranje frekvencija cpu i gpu, auto osvetljenje ekrana, itd., što da ne i štednja energije u tom segmentu.
Naravno, sve to je moglo da bude šaranje signala provajdera što nije ništa novo, a ja dao mašti da odluta, hehe.

Poslednja izmena:
to se desava kada ti je telefon na 2g ili 3g.. ?

pa ti stavi performance governor pa ga puni 3x dnevno :)

Pa i tada bi izdržao čitav dan kakva mu baterija :D

Izveštaj za CM RC1 4.3.1 :

- Sve radi glatko ne desi se onaj glitch kad se ulazi u settings kao na stock ROM-u ponekad, pozivi poruke, internet, sve radi. Nema sod-a, ni hot reboot-a, stable baš. Kamera bar radi u night modu i nema onaj budjavi fokus da se čeka, ali slike nisu nešto posebno.

- Jedini problem na koji sam naišao je kad se restartuje telefon (ako vam nije uključeno automatski vreme i datum da povlači sa mreže) baca datum na 1.1.1970

- Malčice se više greje od stock-a kad je 100% osvetljenje + 3G uključen + browsing.

- Baterija ista možda malčice lošija ali to je mizerno.

Trenutno stanje:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386023441615.jpg
    uploadfromtaptalk1386023441615.jpg
    42.5 KB · Pregleda: 246
  • uploadfromtaptalk1386023453035.jpg
    uploadfromtaptalk1386023453035.jpg
    32.1 KB · Pregleda: 249
Izveštaj za CM RC1 4.3.1

Nisi probao PA 4.0?
Inace, izgleda da su koreanci vec dobili 4.4, verovatno je pitanje dana kada ce taj rom biti portovan na internacionalnu verziju:
frandroid-android-4.4-kitkat-beta-lg-g2-f320k-cor%C3%A9e-korea.jpg

Poslednja izmena:
koliko sam pratio ta verzija je u alfa stanju.. a koliko sam citao za PA on je pokusaj stock 4.4 androida sa par modifikacija.. mada kako vreme prolazi tako ce imati vise opcija,logicno

Poslednja izmena:
Official stable 4.3.1 izašao

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386061943148.jpg
    uploadfromtaptalk1386061943148.jpg
    41.2 KB · Pregleda: 254
Našteluj te naočare, vidiš da ti stoje na vrh nosa.

ajde ako budes instalirao samo javi kakvo je stanje sa baterijom i kamerom

Je li tacno da uz telefon dodje 50GB na dropbox-u? Planiram uzeti ovaj telefon, negdje sam procitao ovo za dropbox, puno bi mi znacilo jer ga bas puno koristim na poslu.

Ne dropbox nego box i da,dobija se trajno tih 50gb.

Nisam ni znao za taj Box pa sam vjerovatno otisao na Dropbox, posto je prijatelj uz Note 2 dobio 50GB na Dropbox-u. Kako god, 50GB nije malo gdje god da je :)

LG daje 50gb na box-u a Samsung,HTC daju na dropbox-u.

Da,koliko se ja secam.

Ništa, instaliraš Box, kreiraš account i čim se uloguješ preko G2 (aplikacije, ne browsera) dodeli 50 GB.
Imam pitanje za NFC. Drugar ima S3 i prebacivao je podatke na drugi S3 - uspešno. Danas smo probali sa S3 na G2 i nismo uspeli. Kad pokrene prebacivanje izbaci onaj prozor od google play-a, no connection~ Retry. ..

Poslednja izmena:
Ja sam uspešno koristio NFC G2 na N4. Ne znam u cemu moze da ti bude problem

Super to za 50gb pošto već imam 50 na dropboxu. :)

Ja sam inače moj polupani G2 vratio preko vipa na reklamaciju pa čekam da me pozovu i pitaju da li sam normalan. :D Ali barem ga nisam ja nosio ili slao...

jedno pitanje za ljude koji su presli sa n4 na g2.. da li se na displeju vidi digitajzer ispod stakla kao na n4. ako me nesto nerviralo kod n4 to je kada koristim displej leti i kada zraci sunca padaju pod odredjenim uglom na displej.. od tog svetlucanja nisam mogao da zivim :)

Nazad
Vrh Dno