Ja uzeo moj danas. Nisam se nešto puno ni igrao, pa samo par prvih utisaka...
Da li je kamera bolja od SG S3/S4?
Ja bih rekao da nije, imao sam tj imam i dalje S3. Mene izluđuje ono muljanje na displeju kada se menja kadar. kao da slikam nekom neopisivom kršinom a ne flagship modelom jednog dobrog brenda. Opalio sam svega 10ak fotki, ako i toliko, a nisam ni sa S3 nešto puno fotkao, pa to o kvalitetu istih uzmite sa rezervom. Sam proces fotkanja mi je nekako mučan, ipak.
Što se tiče brzine, sve je rečeno, telefon leti, razbija.
Što se tiče ekrana, meni je ovo u odnosu na S3 mnogo svetlo, i iskreno, ono mi je više odgovaralo, toplije i saturacionije boje. Videćemo posle određenog vremena. Danas sam ga uzeo a i dalje koristim S3, kada ga ne bude, lakše ću se priviću na novo, pa ćemo da vidimo. Prija veća rezolucija i veća preglednost ekrana.
Estetski i ergonomski je stvarno lep, lagan, otmen i prijatan za družanje u ruci.
Malo me iritira tastatura sa malom razmaknicom, mislim da su dugmići manji od onih na S3, no tastatura kontam može da se promeni, instalira druga i sl. Lupam stalno , i . umesto razmaka, mada to mi se dešavalo i na S3. Jel mogu da se uklone oni brojevi gore, zarad većih ostalih tastera? Probaću i sam kasnije.