Šta je novo?

LG G2

I ja sam cuo da je tako ali uz neku ogradu da je to ako putujes busom ili autom posto se u tom slucaju papir valjda overava na granicnom prelazu dok sam cuo da na aerodromu to ide malo drugacije i valjda odmah, ali posto nisam siguran da li je i koliko je to tacno moram da pitam da mi to neko ko zna malo bolje objasni.

A zar ne mozes da pozoves neku carinu ili da posaljes mail carini Finske, pa da ti oni odgovore

Sta znam, ako ne dobijem neki konkretniji odgovor ovde da ucinim i tako nesto, mada tamo putujem tek 01.12. i vracam se 14.12. pa ima vremena da priupitam nekog tamo.

@Martin Mystere
Joj, nemoj mi verovati na rec, ali brat mi je skoro nesta pricao oko povracaja PDV-a, Tax free. Tipa, kada budes kupovao fon, pitas prodavca da li podleze on povratu PDV-a, i kada potvrdno odgovori, uz racun ce ti dati i neki obrazac. Taj obrazac popunjas u tri primerka, jedan je za carinu, jedan za tebe, a jedan ide za povracaj PDV-a, sad, ne mogu tacno da se setim, da li ima na aerodromu ili je negde po BG-u isao u Raiffaisen banku i povratili su mu novac.

Ma klasicne dozvole, kao u linux-u. To odradis sa nekim file explorerom. Prvu celu kolonu i u drugoj koloni prvu stavku i to je to za system. Nisam mnogo citao, mislim da se brise i .odex fajlovi.

Vratices se brzo na on screen dugmice :) ne znam, ja sam pokusao jedno vreme da koristim LMT launcher, ali smara stalno pie da ga dizem. Brze je kad imas dugmice. AL' opet stvar licne preference. Probaj ;)

Jel si ti to uzeo G2?:)

Jesam, stoji u kutiji, ne znam da li da ga prodajem ili da ga zadrzim :D

Što bi ga prodao? Šta bolje za iste pare?

Pa imam kombinaciju neku iz USA, videcu jos. N5, 5s itd ;)

sta bi dao da uzmes 5s ***.. toliko si se puta pozivao na ios ko zna sta bi bilo kada bi ga uzeo :D

Verovatno bi ga pljuvao posle nekog vremena :D

No, da ne pravimo off vise ;)

Onaj link sa XDA je vec kacen ja sam to instalirao jos na verziji 2.5.3. i resava low fps problem ali ne i probleme sa fokusom u stock aplikaciji :)

ja pre nego sto sam uzeo G2 video sam da je kamerica njesra.... navikao sam da vucaram sa sobom 5D mark III i 17mm sto je svakako bolje ;) ,al steta je da to tako rade sa tim kamerama umesto bolje i bolje oni gore i dore.... bednici!

Mozes mi pojasniti,zasto je kamerica njesra i u poredjenju sa kojim modelom?Uglavnom citamo hvalospeve o kameri a ti nam napises ovako nesto.Da li je kamera bolja od SG S3/S4?

Masi fokus kamera ponekad, muljave slike ponekad, dosta je velika osetljivost iako ima OIS. Low light je ocajan. Ceka se update ako i dodje. Od S3 je bolja, ali od S4, pa ne znam mislim da nije. Najveci problem je video snimanje, od toga se treba oprostiti, sto u dobrim uslovima, sto u losim. Slike su korektne preko dana, a preko noci onako dobre, ali opet fokus zna da zezne i budu mutne.

Evo ti i tema, pa procitaj malo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525655

sta da ti kazem, ja fotkam sa profi opremom uglavnom... fotke nikad nisam ni gledao niti me zanimalo.... al video mi je bio simpatican, pa mi je to na neki nacin bilo bitno... da kad pozelim snimim neku situaciju sa pristojnim osvatljenjem i lepim fps-om. koristio sam S2 i prva kamera je bila ok snimci su bili fluidni i ok, pa onda na drugom S2 los modul i ocajni low light snimci (dok je preko dana radilo) posle sam kupio S3 gde kamera radi stvarno ok, sto slike sto video, fokus pogadja tacno u mracnim uslovima i fokus i fps su odlicni! ovo na G2 je uzas... tj preko dana mozes da uradis sliku i ok je, aj da kazemo nocu tu i tamo.... gube na detaljima zbog velikog noise reductiona! isto vazi i za video plus pada fps ,brlja iso i expoziciju.... (sa lgcamera apk. moze da se namesti da bude sve pristojno-dobro) da bude priblizno S3 .... s`tim sto S3 ipak sve sam odradi ne moras nista da podesavas. OIS je neka glupost koja ni ne radi, fokus stalno shiba napred nazad i cesto ga u daljini negde "kao potvrdjuje" pri dnevnom svetlu u 1080p S3 daje vecu ostrinu od G2 .... kapiram da moze softwerski da se sredi a mozda i ne, neam pojma vise, jednostavno ne.mogu da verujem da se takvi propusti desavaju i da jos onakve reklame prave... a to je sve kontra!? o`boze ... sve u svemu mislim da su kamerice sa S2 (OMEF11 modul) i S3 bolje i pouzdanije od G2

Iznenadjen sam ovim saznanjem.Hvala Vam mnogo na informacijama.Nisam jos kupio telefon pa mi ovakve informacije znace.

Iznenadjen sam ovim saznanjem.Hvala Vam mnogo na informacijama.Nisam jos kupio telefon pa mi ovakve informacije znace.

Resice sve sve updateom, nemoj da brinete.

Kamera sa dobrim osvetljenjem radi odlicno, a sa manuelnim podesavanjima i na losem je dobra. Sve u svemu, ok za ove pare. Ekran, procesor to je ubica

Znajući kakav je LG, taj update ili neće doći ili će doći sledeće godine u ovo vreme.

Ja bi voleo naravno da ne bude tako, ali LG je LG.

Zna li neko da li kod nas vazi internacionalna garancija, ako kupim ovaj telefon u inostranstvu?

Nisam siguran da vazi, a da li vazi to je najbolje da nazoves LG Srbija i pitas njih direktno.

Ja uzeo moj danas. Nisam se nešto puno ni igrao, pa samo par prvih utisaka...

Da li je kamera bolja od SG S3/S4?

Ja bih rekao da nije, imao sam tj imam i dalje S3. Mene izluđuje ono muljanje na displeju kada se menja kadar. kao da slikam nekom neopisivom kršinom a ne flagship modelom jednog dobrog brenda. Opalio sam svega 10ak fotki, ako i toliko, a nisam ni sa S3 nešto puno fotkao, pa to o kvalitetu istih uzmite sa rezervom. Sam proces fotkanja mi je nekako mučan, ipak.

Što se tiče brzine, sve je rečeno, telefon leti, razbija.

Što se tiče ekrana, meni je ovo u odnosu na S3 mnogo svetlo, i iskreno, ono mi je više odgovaralo, toplije i saturacionije boje. Videćemo posle određenog vremena. Danas sam ga uzeo a i dalje koristim S3, kada ga ne bude, lakše ću se priviću na novo, pa ćemo da vidimo. Prija veća rezolucija i veća preglednost ekrana.

Estetski i ergonomski je stvarno lep, lagan, otmen i prijatan za družanje u ruci.

Malo me iritira tastatura sa malom razmaknicom, mislim da su dugmići manji od onih na S3, no tastatura kontam može da se promeni, instalira druga i sl. Lupam stalno , i . umesto razmaka, mada to mi se dešavalo i na S3. Jel mogu da se uklone oni brojevi gore, zarad većih ostalih tastera? Probaću i sam kasnije.

A šta je sa onim testom na Phone arena, gde je G2 kamera najbolje ocenjena u konkurenciji sa HTC One, S4 i 5S? Je l' u pitanju naklonost phone arene prema ovom telefonu, ili se omakla greška, ili to nije taj G2?

Nazad
Vrh Dno