Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Internet shop ili neka njihova ekspozitura? Ako je ekspozitura, koja? Hvala
Meni se nesto slicno desva. TIpa kad izadjem iz kuce i nestane signal wifi mreze telefon veoma cesto nece da upali 3g iako je prenos podataka omogucen. Onda pomaze restart ili 2,3 puta ukljuciti i iskljuciti prenos podataka.
Upravo nam se desava identicna stvar. Gledao sam karticu, nije ostecena.. a i radila mi je u prethodnom telefonu bez ovih problema... ili je neki bag u telefonu, ili je do nekih podesavanja... mada sam probao manuelno da pravim novi APN i situacija je identicna...
Nemam pojma zasto se to desava...
A nije ni do mreze jer, kazem opet, ista ta kartica mi je najnormalnije radila do pre 10-ak dana u drugom telefonu...
Video sam u shopu u Telenoru imate quick window case
Samo procedura za uzimanje te kartice u mts-u je kao da popunjavam zahtev za kredit :O
e gospodo, evo i mene u timu, malopre pazarih telefon
ukratko - jel zakljucan bootloader, kakvo je stanje sa flashovanjem? da li ga je komplikovano vratiti u fabricko?
Jel zna neko da li se radi o original Quick Window Case-u?
Imas na prethodnim stranama slike originalne futrole.
Inace razmisljam da li da zadrzim futrolu, jos je nisam koristio. Kako se pokazala, video sam da ih poseduju neki clanovi?
Ili ništaa, realno.
Da odgovorim svima, dezinformacija jeodnosno imaju ali nije za prodaju,dele se kao pokloni
![]()
Sa ove teme - radi na svim modelima, samo ja se nisam usudio jos uvek da rootujem telefonNa xda, ona tema za kamere. Cak ima i flashable.zip, ali nisam siguran da radi na 802, nego samo na ovim koreancima/indijcima 320 ili koja je vec oznaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari