Šta je novo?

LG G2

Internet shop ili neka njihova ekspozitura? Ako je ekspozitura, koja? Hvala

e gospodo, evo i mene u timu, malopre pazarih telefon :D

ukratko - jel zakljucan bootloader, kakvo je stanje sa flashovanjem? da li ga je komplikovano vratiti u fabricko?

Meni se nesto slicno desva. TIpa kad izadjem iz kuce i nestane signal wifi mreze telefon veoma cesto nece da upali 3g iako je prenos podataka omogucen. Onda pomaze restart ili 2,3 puta ukljuciti i iskljuciti prenos podataka.

Upravo nam se desava identicna stvar. Gledao sam karticu, nije ostecena.. a i radila mi je u prethodnom telefonu bez ovih problema... ili je neki bag u telefonu, ili je do nekih podesavanja... mada sam probao manuelno da pravim novi APN i situacija je identicna...
Nemam pojma zasto se to desava...
A nije ni do mreze jer, kazem opet, ista ta kartica mi je najnormalnije radila do pre 10-ak dana u drugom telefonu...

Upravo nam se desava identicna stvar. Gledao sam karticu, nije ostecena.. a i radila mi je u prethodnom telefonu bez ovih problema... ili je neki bag u telefonu, ili je do nekih podesavanja... mada sam probao manuelno da pravim novi APN i situacija je identicna...
Nemam pojma zasto se to desava...
A nije ni do mreze jer, kazem opet, ista ta kartica mi je najnormalnije radila do pre 10-ak dana u drugom telefonu...

I meni isto, iz s4 sam je izvadio, pre toga bila je u s3 . A pre s3 bila je u s2 pa je secena za s3 :D Citao sam na xda da je najverovatnije do kartice, ajde probacu da promenim pa ti javljam . Samo procedura za uzimanje te kartice u mts-u je kao da popunjavam zahtev za kredit :O

Samo procedura za uzimanje te kartice u mts-u je kao da popunjavam zahtev za kredit :O

pa i nije.. ja sam u zadnjih 4 meseca sigurno menjao jedno 10 puta karticu i odrade ti za 5 min max i odmah mozes da je koristis..(samo jednom sam cekao ceo dan da je aktiviraju ali tu je nastala neka neocekivana greska )

Poslednja izmena:
Ne kakva je ovo Quick Window Case, ali se razlikuje od originala... drugaciji logo, materijal, zadnja strana...

Jel zna neko da li se radi o original Quick Window Case-u?

Imas na prethodnim stranama slike originalne futrole.

Inace razmisljam da li da zadrzim futrolu, jos je nisam koristio. Kako se pokazala, video sam da ih poseduju neki clanovi?

Imas na prethodnim stranama slike originalne futrole.

Inace razmisljam da li da zadrzim futrolu, jos je nisam koristio. Kako se pokazala, video sam da ih poseduju neki clanovi?

Ja sam je koristio i ****** je, brzo dosadi preklop. Silikonac stavis to je najbolja zastita za ledja i telefon u slucaju pada. Napred folija i to je to.

Momci zanima me, da li je telefon kada ste ga uzeli u pakovanju na sebi imao foliju,ali ne zastitnu negu onu gde pise koji je procesor jacina baterije i jos nesto...hvala

Hvala Speedw950, ja bio pre neki dan u Log.. Shopu u Beogradu, ovaj mi otvorio da vidim, i nije bilo te zastitne folije, odmah sam pomislio da je telefon nesto sumnjiv, pa zato pitam ako ima jos neko ko je kupovao a da nije bilo, neka napise...hvala

Da, ima pvc foliju sa karakteristikama tel. i one tanke okolo, i na kameri.

Hvala puno momci, mene sad bas buni da li je sa ovim telefonom sto sam ga gledao sve ok,jer riba isekla nalepnicu i otvorila, na ekranu nije bilo te folije,sta vi mislite? Mozda postoji neka verzija na koju ne ide folija,ili ocigledno ovo nije original? A inace gledao sam u Log.c shopu u Beogradu

Pa mozda je prepakovan telefon... Koristen par dana, pa vracen, ko zna... Mora da ima tu nalepnicu sa karakteristikama ako je nov.

Sto se tice folije, i kod mene je bila preko ekrana ona reklamna folija, sa zadnje strane gde je kamera i na sjajnoj lajsni sa strana...

A sto se tice QWC futrile, mene je posle evo 3-4 dana nosenja preklop vec smorio :) Realno, onaj prozorcic nema nikakvu svrhu jer ne pokazuje nista sto ovako ne mozes da vidis prilikom paljenja ekrana... zanimljiv je civatih pola sata i vise ga nisam ni koristio :) Ok, telefon stvarno neuporedivo lepse izgleda u QWC nego u silikonu ali... mislim da ce manje vise svima brzo dosaditi preklop ko nije navikao da ima preklopne futrole...
Inace, na poklopcu QWC ima magnet i tako aktivira to prozorce, odnosno zna kad otvoris/zatvoris preklop....
Slucajno sam spustio tel sa otvorenim preklopom na ves masinu i on upali prozorce... ja da dignem, kad ono preklop se lepi od magneta :)
Tako da verujem da te ˝divlje˝ QWC ne mogu da pokazuju sliku u prozorcetu....

Ako neko planira da uzme ovaj (ili neki drugi) telefon preko operatera na rate, a ne bi da bude zaključan na mrežu, može u ovim radnjama koje prodaju telefone za operatere, oni prodaju nekodirane telefone, samo što se rate ne mogu platiti preko računa nego čekovima ili kreditnom karticom.

djilkosh_ns.... gde si video to za update kamere, dal je neko stavio neki video na YT , gde se vide ispravke.... ja mislim da to nikad nece snimati kako treba , kao ni onaj los modul sto je bio za S2 nikad nije htelo da radi ok!
meni kamera na LG G2 radi dobro , al kad ja podesim u Lgcamera programu, odnosno kameru je*e svaka promena ISO vrednosti, i veliki noise reduction..... bolje da ima shuma nego da muti sliku u slabim uslovima.
ja koristim ISO 800 fixiran, i to je to.... kad je bas bas mrak onda ISO 1600 ali onda moram da smanjim exposure comp. na -4 ili -5 da ne bi seckalo..... i tako to radi!

Na xda, ona tema za kamere. Cak ima i flashable.zip, ali nisam siguran da radi na 802, nego samo na ovim koreancima/indijcima 320 ili koja je vec oznaka

Može li da se namesti da snimanje videa ide na USB memoriju? Ovaj FHD zauzima 1 GB sa 5 min.

Na zalost meni je jedna od opcija kupovine ovog telefona, otpala tao da mi ostaje ili da cekam istek ugovora kod Telenora i uzmem telefon preko nekog od provajdera ili da ga kupim negde vani po nekoj normalnijoj ceni, uz povracaj PDV, i da idem na to da kod provajdera ostvarim popust od 50%.

Kupovina u nasim radnjama mi bas nesto i ne pase jer em su cene preskupe em nemam toliko novca da iskesiram odjednom posto sam u pomenutoj opciji racunao na kupovinu karticom Banka Intese na 12 rata.

apropo svega navedenog, posto za dve nedelje idem malo do Finske (nisam zainteresovan za Nokiu btw.) moze li mi neko reci kako generalno ide povracaj PDV na aerodromima. Znam da se kod prodavca trazi da popuni obrazac o tax free global refund, ali kako ide nakon toga - tj. gde treba da overim taj obrazac i kako (da li smem da raspakujem telefon tamo ili mora da bude upakovan originalno radi pokazivanja) i nakon overe gde se vrsi povracaj para (isto na aerodromu ili negde kod nas). Ipak je u Finskoj PDV cini mi se 24% na tehniku pa bi mi ovo leglo kao OK opcija, samo da cene budu normalne i da je ovo izvodljivo...

Ja sam cuo da moras jos jednom da udjes u tu zemlju kako bi ti vratili novac ili da ti ovde neka banka to otkupi, ali po manjoj ceni naravno...nek ti neko potvrdi ovo svakako

Vrh Dno