Šta je novo?

LG G2

Na Nexusu nije ali on i nema LG softver, zato i baterija drzi 4,5 SOT na KitKat-u. Mogu da zamislim koliko ce drzati na G2 ako naprave neki ozbiljniji ROM koji se bazira na 4.4

6 sati screen time pola dana na wifi ostatak 2g 3g sa 40%brightness (od 100%do 5%)

I to heavy use sa YouTube i strimovima, razgovorima i slušanjem muzike

Poslednja izmena:
Ja sve cesce vidjam LG telefone,do skoro je svako nosio Samsung.L9 stvarno radi odlicno

Ja sve vise vidjam LG i Sony telefone (od Androida) pa i kineze kao huawei/alcatel/zte.. mada ljudi najcesce kupuju modele nize i srednje klase sto je i logicno za nase uslove. Samsunga je najvise a htc-a sve manje a tako je izgleda globalno sto pokazuju rezultati prodaje.

LG
Good news, the LG G2 Android 4.4 KitKat update is real. Given that LG built the past two Nexus devices, we were a little hopeful.
LG has reiterated that the Nexus 4 is expected to receive its update in the next few weeks, whilst also confirming the LG G2 will get Android 4.4 KitKat, saying "the date for the G2 update is yet to be confirmed".

http://www.techradar.com/news/phone...itkat-release-date-when-can-i-get-it--1196266

ps. sad Đilkoš može da skine foliju sa displjea, da ne virka kroz one reklame za procesor, kameru... i da uživa u fonu :d

Poslednja izmena:
Da li neko ko je imao nexus 4 i sada ima G2 moze da mi uporedi ova dva modela i da mi kaze koliko je i u kojim segmentima bolji g2. Znam na papiru, zanima me necije iskustvo. hvala

Ne razmišljaj, mnogo je bolji. Nije da bi ti n4 bio "spor" nego veći ekran, bolja rezolucija, bolji foto aparat i mnogo bolja baterija.

Poslednja izmena:
"the date for the G2 update is yet to be confirmed".

ps. sad Đilkoš može da skine foliju sa displjea, da ne virka kroz one reklame za procesor, kameru... i da uživa u fonu :d

Znaci datum tek treba da se potvrdi, a to ne znaci nista :) Tek ja kad vidim da je dosao update, tad mogu da ga prisvojim, mada verovatno hocu, cekam iz USA nesto :)

ja u odnosu na S3 u radu ne primecujem nesto spec... sem boljeg displjea ,odlicne baterije, boljeg fotoaparata, i boljih onih testova quadrant i te fore... i meni je super sto nema tastere sa strane.... a na softbuttons sam navikao mada odlicno je.i bez. a razlika u odnosu na nexus 4 je u velicini ekrana... kad mi neko kaze iphone pa ja njega ne mogu da uporedim ni sa cim kad ima mali ekrančić.

Da li neko ko je imao nexus 4 i sada ima G2 moze da mi uporedi ova dva modela i da mi kaze koliko je i u kojim segmentima bolji g2. Znam na papiru, zanima me necije iskustvo. hvala

Ja sam uradio upravo ovaj transfer... Bolji je G2. Mene nije kosta nista zivog novca, jer me na ugovor izašao 200e. Da li bih doplatio razliku, ne znam. Verovatno da, makar samo zbog baterije, displaya.
Bolji je u bateriji neverovatno.
Bolji display dosta.
Sjajno reseni zadnji dugmici.
Sto se tice svakodnevnog rada, slicni su, nijedan ne baguje.

ja u odnosu na S3 u radu ne primecujem nesto spec... sem boljeg displjea ,odlicne baterije, boljeg fotoaparata, i boljih onih testova quadrant i te fore... i meni je super sto nema tastere sa strane.... a na softbuttons sam navikao mada odlicno je.i bez. a razlika u odnosu na nexus 4 je u velicini ekrana... kad mi neko kaze iphone pa ja njega ne mogu da uporedim ni sa cim kad ima mali ekrančić.

i mikrofon je na g2 mnogo bolji od s3

Poznato je da su vlasnici samsunga subjektivni u ocenjivanju i poredjenu sa drugim modelima :d (sala :-D )
Ja sam presao sa Nexusa 4, oseti se razlika fullhd ekran, veci, kvalitetniji, baterija mnogo bolja, kamera isto, brzina ne izostaje iako nije vanila, meni dovoljno...

Konacno G2 u rukama. Sjajan fon (ali ima mana naravno).

cisto da ne pitate - nije moj G2 :d

Poslednja izmena:
piši o manama, dosta su ga nahvalili ovde :)

Bogami ima ih, da se ne lazemo - ovo je sjajan ne fon nego uredjaj ali daleko od savrsenog. Uglavnom, sutra utisci.

Ortak koji ima S2/S3 kaze da je baterija toliko bolja da ne moze da veruje mada kaze hd igre brzo srcu bateriju sto je i ocekivano za S800 i 1080p.

Poslednja izmena:
Vrh Dno