StormScion
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2005
- Poena
- 380
i hoce li ubogi MTS dobaviti vise ove telefone ili planiraju da drze tamo akciju i promociju istog bez prodaje ... koji clusterf**k
i hoce li ubogi MTS dobaviti vise ove telefone ili planiraju da drze tamo akciju i promociju istog bez prodaje ... koji clusterf**k
Ako nisi gadljiv na pie, eto ti resenja za on screen dugmice![]()
ustvari zakljucava se double tapom na notifikacijski bar a otkljucava bilo gde koliko ja znam, ali mozda i gresim nisam imao prilike da se igram uzivo sa ovim telefonom
Mada sam siguran da ce biti neko applikacijsko resenje da se zadrzi ta funkcionalnost i u drugim launcherima da ne bi morao da koristis ubogi optimus launcher, podrska ce biti dobra za ovaj telefon od zajedince to je sigurno.
smrt hardbutos
A Mnogo je praktičnije od tastera koji se pune prašine, škripuću, glave... .
Misli na dugmice koji su ispod plastike ,to jest capacitive ili kako se vec zovu...
Pricas iz iskustva ili trolujes?To je očaj živi, ti kapacitivni dugmići.
Kreni od osnovnih funkcija telefona, ulazak u imenik, poruke, dialer i otključavanje displeja. Onda pogledaj koliko mu treba vremena da zarotira sliku slikanu kamerom, kod G2 je gotovo momentalno, na S4 dramska pauza itd. Samsung i dalje ponavlja greške koje su me nervirale.
Danas sam konacno imao priliku da se poigram na kratko sa ovim telefonom i mogu reci da sam odusevljen. Mnogooo bolje radi od S4...
Za razliku od TouchWiza ovo leti.
Inace, drugar ga je uzeo danas ali je zakljucan na VIP mrezu. Ima li neka fora za otkljucavanje?
S4 i sa S800 bi lagovao kao da ima single core.
Djilkose, mislim da neces biti bas najzadovoljniji ovim telefonom. Zna da zalaguje povremeno, nema sd slot, slabiji zvucnik, nije Amoled. Inace mi se desio i restart a nisam ga koristio ni 15 minuta. Imao sam priliku da zamenim S4 za G2 ali sam ipak odustao. Razmisli dobro...
Ulazak u dialer i poruke je "sporan" samo kod prvog pokretanja. Sta je problem sa otkljucavanjem displeja? Nisam uporedjivao brzinu rotacije pa ne bih da komentarisem. A sta cemo sa low fps-om u night snimanju koji je daleko veci problem od rotacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari