Šta je novo?

LG G2

Može tako da se posmatra i G2.

Sviđa mi se audio zum:

^ na koji? Daj predlog. Stavio sam prvo na dropbox, ali mi je kad sam proveravo degradirao snimak.

kad se skine bude ok snimak, kad gledaš online bude lošiji

Degradira snimak kad se gleda u njemu (preko sajta), ali kad se skine ostaje snimak kakav je izasao iz telefona. Google drive, Dropbox ta dva su najbolja, a ima i Box i Mega naravno to je to.

Pa bez kvalitetnih mikrofona kao HAAC koje koristi Nokia sve to je samo marketing i dobra ideja.. slicno kao npr digitalni zum kamera.

Vidis da se nekima i svidja to, verovatno imaju poseban sluh :D

Ono sto ima One i Nokia su bruka dobri. Steta sto Sammy i LG ili pak Sony nisu to ubacili...

Najbolji su neki koji nisu ni videli zverku sem na slikama ili yt a kamoli koristili, takvi sve znaju.

Naravno i takvi postoje. Mada neko ima sluh neko nema. Ne mogu svi da budu savrseni.

Haha od poredjenja telefona, presli ste na uporedjivanja ljudi :D nemojte vise molim vas :d

Evo da konstruktivno doprinesem raspravi o kvalitetu video snimaka koje pravi G2. Snimak je napravljen u sportskoj hali, u pitanju je kosarkaska utakmica. Osvetljenje (vestacko svetlo) nije bas low light, ali nije ni idealno. Fajl je 340MB.

Molim moderatore da izbrisu moj post #1256 da se ne duplira sa ovim.

Zahvaljujem Djilkosu na sugestiji.

https://www.dropbox.com/s/f3ykcpri200yban/CAM00084.mp4

Poslednja izmena:
A da li neko zna neki info, kada ce mrtvi mts da ga dobije u ponudi, za sada je i dalje samo rezervacija?

Ja sam ih to pitao i dobio sam odgovor "Strpite se malo" - e sad koliko to strpite se malo, sa naglaskom na ono malo, znaci, ko bi ga znao...

Evo da konstruktivno doprinesem raspravi o kvalitetu video snimaka koje pravi G2. Snimak je napravljen u sportskoj hali, u pitanju je kosarkaska utakmica. Osvetljenje (vestacko svetlo) nije bas low light, ali nije ni idealno. Fajl je 340MB.

Molim moderatore da izbrisu moj post #1256 da se ne duplira sa ovim.

Zahvaljujem Djilkosu na sugestiji.

https://www.dropbox.com/s/f3ykcpri200yban/CAM00084.mp4

2 min i 21 sek 340mb..uh skupo zadovoljstvo inace je odlicna kamera samo malo je previse agresivan zoom, mada ispravit ce se to ubrzo u nekom upgradeu

Danas uzeo ovaj telefon i za 8-9 sati koriscenja mogu da kazem samo jedno - zver... A presao sam sa N4,znaci nikako sa loseg telefona. Display, baterija, fluidnost u radu. Za kameru nemam sta da kazem jer sam opalio dve slike koje su na N4 kameri imale suma, ovde su jasne. Za sad nemam nijednu zamerku sem plasticnih ledja koja mogu da klizaju u buducnosti, pa cu videti da trazim neki Odlican back cover.

^takođe sam prešao sa N4, sve potpisujem. Niti vidim jedan razlog da mu ubacujem neki custom rom.

Da li je displej mnogo bolji nego na N4?

Baš bih to volio da vidim, nedavno sam prešao na N4 i sviđa mi se pa me baš zanima kako onda izgleda neuporedivo bolji displej :)

I zanima me kakav je onaj na tek izašlom N5 u odnosu na taj kod G2, oba su full HD i oba je radio LG.

Pa recimo na N4 si na 4.7" sa 720p, ovde na 5.2" sa 1080p, znaci 318 vs 424 u gustini pixela, plus sto N4 ima malo problema sa bojama, malo su ispeglali u 4.3 ali ipak dosta ljudi se igralo sa dodatnim podesavanjima, ukljucujuci i mene, ovde za tim nema potrebe... Jednostavno kad uzmes telefon u ruku i pogledas ekran koji je skoro od ivice do ivice imas onaj WOW efekat, to je to :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno