Šta je novo?

LG G2

i hoce li ubogi MTS dobaviti vise ove telefone ili planiraju da drze tamo akciju i promociju istog bez prodaje ... koji clusterf**k

Cuj treba da se root-uje :D, pa to se podrazumeva, ko jos to ne radi, jel i flesh iskljucujes na Safely Remove? :d Salim se, za vecinu programa koji brljaju po sistemu i UI-u treba root, cak i ovaj mali koji sam ja skinuo za smanjenje visine nav bar-a, sta da se radi kad vec nisu dozvolili fabricke modifikacije :)

A vi zapeli za te tastere kao da vam od tih par milimetara život zavisi. Tolika ekrančina (mogu da se kladim da će vam dobar deo te ekrančine zvrljati neiskorišćen) i baš vam to smeta. Ajde molim vas ne preterujte. To se ne primećuje, kad se naviknete pitaćete se kako do sada niste ovo koristili. Mnogo je praktičnije od tastera koji se pune prašine, škripuću, glave... i oni se gase prilikom reprodukcije videa i ne vide se, tako da je tada displej full.
Kačeni su rezultati baterije par strana nazad, displej baca preko 6 sati.
Da, primetio sam takođe @Djilkosh svaku temu pretavara u svoju kupovinu fona. Najbolje da otvoriš svoju temu. Jeste da visi u svim temama, sem što odmogne zna i da pomogne. Ali brate mili, otvori svoju temu. Ili kupuj fon ili idi na to zimovanje. Ja bi pre zimovanje i skijanje, ni jedan fon tu nema šanse. Ni jedan fon ne bi menjao za ski pas i pancerice.

ustvari zakljucava se double tapom na notifikacijski bar a otkljucava bilo gde koliko ja znam, ali mozda i gresim nisam imao prilike da se igram uzivo sa ovim telefonom :(

Mada sam siguran da ce biti neko applikacijsko resenje da se zadrzi ta funkcionalnost i u drugim launcherima da ne bi morao da koristis ubogi optimus launcher, podrska ce biti dobra za ovaj telefon od zajedince to je sigurno.

smrt hardbutos

Koliko sam ja video, zaključava se double tap bilo gde na prazan prostor ili na notification bar ako koristiš stock launcher, a ako koristiš neki drugi (npr Novu) onda samo na notification bar. Međutim, Nova ima mnogo opcija, pa možeš da instaliraš aplikaciju Screen off and lock ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock ) koja zaključava ekran kada se pokrene, pa podesiš u Nova launcher - u da se ona pokrene double tap - om i dobijaš isti efekat kao sa stock launcher - om ;)

Poslednja izmena:
Evo ja sam na n4 instalirao pie i vrlo brzo se navikao, a dobio par mm veci ekran (sto na ekranu 4.7" znaci), ali mislim da na 5.2" izdrzao bih sa par mm manje :) Zamislite da postoji ono grozno plasticno dugme home ko na galaxy-u s2, s3, s4.... Imao sam utisak da ce da se polomi.

Ja sam zadovoljniji ovom varijantom levo nego pie, navika, i na Nexusu sam imao isto :)
Desno je stock

pa da.. duplo bolje je smanjiti nav bar nego furati pitu. bar po meni

Imao bi jedno pitanje.Kako se ovaj telefon moze otkljucati jer je zakljucan na bh telekom mrezu,a ja imam mtel karticu?

pozdrav,jel zna neko gde moze da se nabavi quick window case i koliko kosta,pisite u inbox, hvala

E ako je alcatel neko merilo kvaliteta...

Misli na dugmice koji su ispod plastike ,to jest capacitive ili kako se vec zovu...

Ma znam, kao kod htc one-a. Ali ni to mi se ne sviđa :p

Na Oneu su bas do jaja, ne primecujes da su tu a ne zauzimaju ekran.

Sve ima svoje prednosti.. Sreca pa ima izbor pa neka svako uzme ono sto mu odgovara.

Kako se snima ekran?
Otišao sam da kupim S4, našao sam ga baš povoljno, ali nije imao šanse pored G2. Uzeo G2 verziju od 32GB.
Kvalitet zvuka u slušalici u toku razgovora na najvišem mogućem nivou.
Moram da pohvalim zvuk na bubicama Sennheiser CX 300 II, razbija, nema šanse do kraja da pojačate. Fabričke nisam ni otpakovao.

U cemu to nije imao sanse S4? Ne trolujem, zanima me sta ti je to toliko bolje na G2.

Kreni od osnovnih funkcija telefona, ulazak u imenik, poruke, dialer i otključavanje displeja. Onda pogledaj koliko mu treba vremena da zarotira sliku slikanu kamerom, kod G2 je gotovo momentalno, na S4 dramska pauza itd. Samsung i dalje ponavlja greške koje su me nervirale.

Mislio sam na screenshot? Ne znam kako ide na LG :wave:

Vol down + power :)

Kreni od osnovnih funkcija telefona, ulazak u imenik, poruke, dialer i otključavanje displeja. Onda pogledaj koliko mu treba vremena da zarotira sliku slikanu kamerom, kod G2 je gotovo momentalno, na S4 dramska pauza itd. Samsung i dalje ponavlja greške koje su me nervirale.

Ulazak u dialer i poruke je "sporan" samo kod prvog pokretanja. Sta je problem sa otkljucavanjem displeja? Nisam uporedjivao brzinu rotacije pa ne bih da komentarisem. A sta cemo sa low fps-om u night snimanju koji je daleko veci problem od rotacije?

Danas sam konacno imao priliku da se poigram na kratko sa ovim telefonom i mogu reci da sam odusevljen. Mnogooo bolje radi od S4...

Za razliku od TouchWiza ovo leti.
Inace, drugar ga je uzeo danas ali je zakljucan na VIP mrezu. Ima li neka fora za otkljucavanje?

S4 i sa S800 bi lagovao kao da ima single core.

Djilkose, mislim da neces biti bas najzadovoljniji ovim telefonom. Zna da zalaguje povremeno, nema sd slot, slabiji zvucnik, nije Amoled. Inace mi se desio i restart a nisam ga koristio ni 15 minuta. Imao sam priliku da zamenim S4 za G2 ali sam ipak odustao. Razmisli dobro...

Ulazak u dialer i poruke je "sporan" samo kod prvog pokretanja. Sta je problem sa otkljucavanjem displeja? Nisam uporedjivao brzinu rotacije pa ne bih da komentarisem. A sta cemo sa low fps-om u night snimanju koji je daleko veci problem od rotacije?

wtf bre :D

Vrh Dno