Igrao sam igrice sat i po, Gta vice city i fifa 14, i ogledao sam 1080p film preko wifi-a sa mog pc-a u trajanju od 2 i po sata. Brightness je sve vreme 35%. U pozadini mi radi whatsup, viber, hangouts, facebook, gmail i prognoza.
kako znaju da otkinu,ovde su se suzdrzali :dA cene u mt:s-u nisu sjajne, ali su korektne. U sustini, oni znaju da budu mnogo gori.
Aha, znaci odatle ovaj wakelock ispustanje zvuka
Opet ne pise tamo u BBS-u tako kao sto kazes, ali nema veze, da se ne raspravljamo za dzabe...
Meni n4 lagano izgura dan sa oko ~5h screen on tako da je sve preko toga ekstra.
jeeee evo ga u Vipu,cene su odlicne,jeftiniji puno od S4 i Z1 modela,standard 2200 + 1 gb je 2500 extra cena,moram da ga uzmem![]()
Ovaj od 16GB valjda ima oko 10GB slobodno, a od 32 ima 24.6GB slobodno (ako je tacno ovo sto ljudi pisu na xda)
Mislim da je 9.2 tako sam negde video, ako nadjem link ostavicu.
Imas velis i lux, pa vidi sta ti odgovara. Dosta su slicne, mada ja nekako koristim lux, njega sam prvog instalirao. Da ti mozda folija ne pravi problem kod senzora ili mozda nesto nije u redu sa senzorom? Imas aplikacije koje proveravaju sve senzore na telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari